Dış gebelik yaşayan var mı belirtisi nelerdir

dyquus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
20
6
1
26
Merhaba henüz 2 3 haftalık gebelik yaşıyorum betam 36.2 çıktı ama kasık ağırlarım çok var korkuyorum bu yüzden dış gebelikte ağrı durumu nasıl oluyor ve betası nasıl ilerliyor yaşayan var mı

Canim benim suan cok erken diye dusunuyorum, ben bundan 9 ay once dis gebelik yasadim ve adet gununden 2 gun once sadece goguslerim agriyodu adet gunu kan verdim 200 cikti ertesi gun kanamam olmustu korkmustum bekledim 1 gun sonra sol kasigimda siddtli agrim olmustu acile gittim ve degerim sadece 300 e cikmisti alttan muayene ettiklerinde rahimde hicbirsey gozukmedi 2 gun bekleyelim dedi 2 gun sonra kan verdim 500 olmustu tekrar 2 gun bekleyip kan verdim 300 e dusmustu o gunusu methotrexate ignesi vuruldum gebeligi sonlandirmak icin ama malesef ise yaramadi 2.kez vuruldum 1 hafta sonra dusuk yaptim ve yavas yavas dusmeye basladi degerim, kanamam adetin 2.gunj basladi ve 40 45 gun boyunca surdu nezamanki degerim negatif oldu ozaman kanamam durmustu, 9 aydirda deniyoruz ama nasip olmadi, zor bir surec Rabbim kimseye yasatmasin, sende korkma insAllah normal saglikli gebeliktir

2. Betama baktık 160 çıktı yarında 3. Betaya bakacağız yükselişi iyi dedi doktor ama tabi şuan yeni olduğu için takip aşamasında. Aslında geçen hafta ağrım çok fazlaydı o yüzden korktum ben ama kanama veya lekelenmem olmadı hiç

Dış gebelik çok zor biliyorum sizde çok şükür atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun İnşALLAH en kısa sürede sizinde sağlıcakla gelen bir bebeğiniz olur

Dış gebelik çok zor biliyorum sizde çok şükür atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun İnşALLAH en kısa sürede sizinde sağlıcakla gelen bir bebeğiniz olur
Amin insAllah canim, Rabbim saglicakla kucagini almayi nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…