• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik yada kimyasal gebelik mi? Lutfen bi bakin 😟😭

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
Merhaba kizlar..
Birkac konu actim aslinda ama bekledigim gibi cevaplanmadı..

3 gun adet gecikmem sonucu beta hcg 46 cikti
Doktorum 48 saatle bidaha ver dedi

2. olcum 92
3. Olcum 233 bundan sonra doktor iyi yukselior bir hafta sonra gel bakalim dedi..

ben dayanamadm 4. Testi verdim
4. Test 411 cikti doktora soyleyince bidaha ver 2 gun sonra dedi
Bidaha verdim
5. Test 715 cikti

(46-92-233-410-715)
doktorum artisin cok saglikli degil gbi dedi
Cok canim skldi..
Pzt gunu bakicak..

hicbir kanamam daynilmicak agrim yok..

Bu degerler cokmu kotu?
%60 in uzerinde olmasi yeterli yaziyor ama doktorum neden oyle dedi 😫

ama hic dusme yok degerler hep yukseliyo

neolur bi cevap yazin basindan gecenler yalvariyorum..

simdiden tesekkurle

Canım hiç belli olmaz ama beta hcg nin yavaş artması sorun olabiiliyor malesef bi işaret oluyor. Ama yüzde 60 artmışsa senin iyi benim daha kötüydü artışım ve sekizinci haftada düştü. Allahtan hayırlısı

Ümitsiz olmayın kanamanız yoksa artış devam ediyorsa normaldir herşey eğer değer her tahlilde düşerse kimyasal gebelik olur dış gebelikte ise değer çok çabuk ve çok büyük oranda yükselir ve kolay da düşmez kanamanız olur farklı şikayetleriniz olur .herhangi bi şikayetiniz yoksa boşuna stres yapıp kendinizi üzmeyin 😊

Ümitsiz olmayın kanamanız yoksa artış devam ediyorsa normaldir herşey eğer değer her tahlilde düşerse kimyasal gebelik olur dış gebelikte ise değer çok çabuk ve çok büyük oranda yükselir ve kolay da düşmez kanamanız olur farklı şikayetleriniz olur .herhangi bi şikayetiniz yoksa boşuna stres yapıp kendinizi üzmeyin 😊
Cok tsk ederim dua edin 🙋🏻‍♀️🤗😢

Merhaba kizlar..

2. olcum 92
3. Olcum 233 bundan sonra doktor iyi yukselior bir hafta sonra gel bakalim dedi..

Bidaha verdim
5. Test 715 cikti

(46-92-233-410-715)
Cok canim skldi..
Pzt gunu bakicak..

Bu degerler cokmu kotu?

simdiden tesekkurle
Canım değerlerin çok iyi hiç kafana takma 1.500 lerde kese görünüyor zaten

Ben artışta bir problem göremedim gayet de güzel artmış 🙄
5000 den aşağı kese pek görünmüyor. 2 kat 2 kat hesaplayıp 5000 ne zamana denk geliyorsa o zaman git bence garanti olsun yoksa kese göremezsen boşuna panikleyeceksin.
Zaten bir problem varsa 5000 in gününü bekleyene dek adetin başlar.

Merhaba kizlar..

2. olcum 92

Bidaha verdim
5. Test 715 cikti

(46-92-233-410-715)
Cok canim skldi..
Pzt gunu bakicak..

Bu degerler cokmu kotu?

simdiden tesekkurle
Ya degistir o doktoru canim cokda iyi degeler daha ne olsun sacmalamis canini sikmis degerlerin cok iyi bak ben de hemsireyim bu degerler guzel 1000 ustunde ins iyi bir dr git keseni gor bol bol su ic lutfen

Ya degistir o doktoru canim cokda iyi degeler daha ne olsun sacmalamis canini sikmis degerlerin cok iyi bak ben de hemsireyim bu degerler guzel 1000 ustunde ins iyi bir dr git keseni gor bol bol su ic lutfen
Cok tsk ederim allah sizden razi olsun biraz olsun icimi rahatlattiniz

oyle stres oldumki saglikli gebelikse bile cok uzuldum kendiliginden saglam embriyoyu dusurecem Die korktum..

Hayrlisi dua edin..

Ben artışta bir problem göremedim gayet de güzel artmış 🙄
5000 den aşağı kese pek görünmüyor. 2 kat 2 kat hesaplayıp 5000 ne zamana denk geliyorsa o zaman git bence garanti olsun yoksa kese göremezsen boşuna panikleyeceksin.
Zaten bir problem varsa 5000 in gününü bekleyene dek adetin başlar.
Cok tsk ederm ins hayrlisi olurdua edin.. baya icim rahatladi allah razi olsun..

Cok tsk ederim allah sizden razi olsun biraz olsun icimi rahatlattiniz

oyle stres oldumki saglikli gebelikse bile cok uzuldum kendiliginden saglam embriyoyu dusurecem Die korktum..

Hayrlisi dua edin..
Canim hic bise olmaz sen icini ferah tut evet hamilelik zamanlari boyle kese gorme bebek gorme kalp duyma bunlar stresli zamanlar ama senin kimyasal yada dis gebelik diye bir durumun olamaz bence gayet normal o doktor surekli gitmen ve muayene sirasi actirman icin yapmis olabilir belki sakin ona kulak asma

Canim hic bise olmaz sen icini ferah tut evet hamilelik zamanlari boyle kese gorme bebek gorme kalp duyma bunlar stresli zamanlar ama senin kimyasal yada dis gebelik diye bir durumun olamaz bence gayet normal o doktor surekli gitmen ve muayene sirasi actirman icin yapmis olabilir belki sakin ona kulak asma
Evet sanirim o sekilde.. ins dedikleriniz icimi aydinlatti saolun.. allah razi olsun

Back