Dış gebelik ve sonra yaşadığım acılar

Merhaba nasılsınız?dış gebelikten sonra yeniden hamile kalmışsınız sanırım tebrik ederim.Rahim filmi çektirdiniz mi acaba veya herhangi bir tedavi gördünüz mü,aynı tüpten mi hamilelik gerçekleşti?Cevap alabilirsem çok mutlu olurum.

Çok geçmiş olsun bende bir şey sormak istiyorum size yardımcı olursanız çok sevinirim bende dış gebelik yaşıyorum 9 gün hastanede yattım 1 tane iğne vuruldum geçtiğimiz cuma günü sonra perşembe günü taburcu oldum değerim 880 di yarın tekrar kan vermeye gidecektim ama bugün başka b8r doktora gitiim oda sıvı var tekrar bi hastaneye git dedi bugün gidecem ama bu sıvı ne oluyor çok korkuyorum amaliyat olmaktan zaten degerimdede 7.gün %15 kadar bi düşüş olmamıştı 980 di sonra 880 e düştü ama doktor 1000nin altında olduğu için ikinci dozu gerek görmüyorum dedi kanamam vardı kanamami iğneden önce durdurmuşlardı ama iğneden bir hafta sonra tekrar başladı taburcu olduğum gün lütfen yardımcı olun

Merhaba çok geçmiş olsun malesef kolay sıfırlanmıyor dış gebelikte beta hcg değeri anladığım kadarıyla sizin şuan plato çiziyor, doktorunuz takibinizi bırakmamıştır diye tahmin ediyorum mutlaka çağırmıştır sizi 4gün sonraya,bir süre daha bekleyebilirler değer düşmüyorsa riske atmayıp 2.doz yapılır bende düştüğü halde hızlandırmak için 2.dozu yapmışlardı.Sıvı olması onlara içerde bi kanama olduğunu düşündürüyor korktukları iç kanama biliyorsunuz bana doktorum evden takibim devam ettiği günlerde çok şiddetli ağrın olursa mutlaka gel onun dışında endişelenme demişti çok şükür atlattım metotreksat ile.Sizi doktorunuz tekrar kontrol için ne zamana çağırdı isterseniz daha erken gidin riske atmayın.Geçmiş olsun.

Merhaba gitiim dun gece ve yatisim verildi bugün amaliyat olacam iç kanamam başlamış sağ tüpüm alınacakmış inş tekrar hamile kalabilirim tek tüple hamile kaljnabilcegini söylüyorlar ama yinede Allahın dediği olur dualarınızı eksik etmeyin

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın yaşadığınız üzüntüyü,korkularınızı hepsini yaşadım hala da endişelerim devam ediyor ama inanmaktan vazgeçmiyorum.Umarım iyisinizdir, çok geçmiş olsun,dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız

Canım benim doktorum 1 hafta sonra kan vermeye gel demişti ama ben ondan önce başka bir doktora gitmiştim oda tekrar hastaneye gönderdi sıvı var diye iç kanamam başlamış ve tüpüm patlamaya gelmiş ertesi gün hemen amaliyata aldılar sağ tüpüm alındı dün çıktım hastaneden ama pek iyi değilim büyük bir halsizlik boynumda omuzlarda agri dikişlerim çok kötü Allah şükür sen ameliyatsız atlatmışsın Rabbim kimseye yaratmasın bir daha

Çok geçmiş olsun bir an önce ağrılarınız geçsin inş, Allah daha kötüsünden korusun öyle diyelim.Ben de çok fazla korku yaşadım hastanede yattığım günlerde 3kez ameliyat önlüğü getirdiler odama sabah belki ameliyata alınırım diye sonra sabah alınan kanla değerimde düşüş olunca vazgeçildi hep hastaneden taburcu olup ikinci kez tekrar yatırdıkları oldu ciddi bir mesele çünkü işi şansa bırakmadan sıkı takip gerektiriyor gerçekten çok stresli yorucu allah güzel günler yaşatsın bundan sonra

Amin canım inş Rabbim kimseye vermesin bu aciyi

Amaliyat oldum çarşamba günü sağ tüpüm alındı ne yazıkki iç kanamam baslamis ve tupum patlamaya gelmis dun ciktim hastaneden ama agrilarim var dikis yerlerim cok aciyor dik yuruyemiyorum ve omuzlarimda falan agri var sizce bu normalmi birde kanamam tabi kac gun surecek siz biliyormusunuz biraz endiseliyim ya tekrar bi sikinti cikarsa birdaha amaliyat olmaktan cok korkuyorum bi kadin vardi hastanede orta yaslarda dis gebelikten amaliyat olmus tupleri falan alinmis ama kadinin 5 tane cocugu varmis onemli degil dedi icinde parca kalmis galiba rahmim alinacak simdide diyordu bende biraz korkuyorum acikcasi agrim oldukca kanamam oldukca ben ikinci evliligimi yapiyorum suan ilkinden iki tane oglum var ama ne bakabildim nwde buyutebildim onlari oyuzden cok istiyroum bide esimin hic yok cocugu oda cok istiyor Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin ins

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun ben de temmuz ayında dış gebelik geçirdim tüpüm patladı iç kanama yaşadım ve ameliyatla sağ tüpüm alıntı. Benim de omuzumla boyun kısmının birleştiği yer çok ağrıyordu ama ameliyat sırasında bi gaz veriyolarmış o yapıyor dedi doktor. Siz de korkmayın kısa zamanda geçer. Kanamaya gelince benim bi 15 gün sonra adetim başladı ama kısa süreli az az oldu sonraki aylar düzene girdi

Anladım tesk ederim ameliyattan sonra kanaman oldumu peki hiç çünkü benim 3 gündür devam eden bi kanamam var

75 beta hcg ile dis gebelik teshisi mi koydu? Cidden söyleyecek söz bulamıyorum. Muhtemelen geç döllenme yaşadınız. Benim iki hamileligim de geç döllenme oldu. Adet tarihini 10 gün geçmişti 59du birtanesi mesela. Digerinde de adet tarihini 21 gün gecmisti 100dü.

Korkmayın,endişe etmeyin kanama olması normal hem ameliyattan dolayı hem de rahmin kendini gebeliğe hazırlarken kalınlaşmasından kaynaklı kanama oluyor.Benim kanamam iğne yapıldıktan sonra durmuştu daha sonra beta hcg “0”olduktan sonraki gün regl dönemim başladı.Ağrılar ameliyattan dolayı tabiki oluyordur ama geçecektir ben ameliyat olmadım belki ama hala dış gebelik geçirdiğim sağ overim ağrıyor,batmalar oluyor hassaslık var o bölgede.Eğilip kalkarken,yüksek bir yere uzanmaya çalışırken,üşüdüğümde,adet ve yumurtalama günlerimde o bölgede ağrılarım oluyor,eskiden bunlar olmazdı,zamanla iyileşecek inş bir de ben yeni evliyim hiç çocuğum yok ilk gebeliğimde yaşadım bu durumu,inş sağlıklı hamilelik yaşarız en kısa zamanda.Yeni bir evliliğiniz olmuş tabiki isteyeceksiniz bir evladınız daha olmasını,yaşadığınız bu acı sizi yıldırmasın diğer tüpünüz açıkmış,yumurtanız oluştuğu takdirde farklı sıkıntılar da yoksa yine olur,korunma süreciniz bitince kendinize iyi bir doktor bulun onun takibinde yumurta takibi yaptırın.

Teşekkür ederim Allahım en kisa zamanda isteyen herkeze nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…