Korkmayın,endişe etmeyin kanama olması normal hem ameliyattan dolayı hem de rahmin kendini gebeliğe hazırlarken kalınlaşmasından kaynaklı kanama oluyor.Benim kanamam iğne yapıldıktan sonra durmuştu daha sonra beta hcg “0”olduktan sonraki gün regl dönemim başladı.Ağrılar ameliyattan dolayı tabiki oluyordur ama geçecektir ben ameliyat olmadım belki ama hala dış gebelik geçirdiğim sağ overim ağrıyor,batmalar oluyor hassaslık var o bölgede.Eğilip kalkarken,yüksek bir yere uzanmaya çalışırken,üşüdüğümde,adet ve yumurtalama günlerimde o bölgede ağrılarım oluyor,eskiden bunlar olmazdı,zamanla iyileşecek inş bir de ben yeni evliyim hiç çocuğum yok ilk gebeliğimde yaşadım bu durumu,inş sağlıklı hamilelik yaşarız en kısa zamanda.Yeni bir evliliğiniz olmuş tabiki isteyeceksiniz bir evladınız daha olmasını,yaşadığınız bu acı sizi yıldırmasın diğer tüpünüz açıkmış,yumurtanız oluştuğu takdirde farklı sıkıntılar da yoksa yine olur,korunma süreciniz bitince kendinize iyi bir doktor bulun onun takibinde yumurta takibi yaptırın.