Dış gebelik ve Boş gebelik yaşayan var mı ?

Lattely

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
1
0
1
28
Merhaba. Ben 1 buçuk sene önce dış gebelik yaşadım . Doktorum tanıyı koyduğu gün kürtaj yaptı . 15 gün sonra başka doktora gitmek zorunda kaldım ve doktor bana ultrasonda rahminde bebeğim olduğunu gösterdi . Bu süreçte beta hcg değerim düşmediği için kendi doktorum 2 defa iğne yaptı dış gebelik sebebi ile . 2ci bebeğimide kürtaj ile aldılar . 1 sene hamile kalma dediler .
Şimdi 1 buçuk sene geçti 6 ay denedik sonunda beta hcgden hamile olduğumu öğrendim .
08.02.2025 - Beta HCG - 468,41 / 11.02.2025 - Beta HCG - 1.065,37 ( ilk muayene , kese daha görülmedi ) / 24.02.2025 - Beta HCG - 16.090 . Başka bir doktora gittim beta değerlerim böyleydi ama malesef ki Kese görüldü ama bebek yok . Boş gebelik şüphesi var doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama umutsuzluğu çok belliydi ..
Benim gibi bu tarz 2 ayrı sorunu yaşayan var mı ? Sonradan bebeğiniz oldu mu ? Ben doktorlara olan güvenimide yitirmeye başladım sizce ne yapmalıyım ?

Canım geçmiş olsun okudum üzüldüm durumuna ben ilk gebelikte boş gebelik dediler bebek yok 2 aya kadar zor göründü ikinci gebeligimde yine boş dediler bebek yok ilkinde tahliller doktorlar vs çok gezdigim için ikincide gitmedim ilkinde okadar kan aldılar ordan oraya yolladılar ondan ama devamlı gideceğim bir doktor bulunca sordum niye böyle bazen olabiliyor senin karnın derin demisti bana inşallah bebeğin seninledir iyi bir doktor bul derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…