- 28 Eylül 2017
- 46
- 4
- 1
- Konu Sahibi Periimasalii
-
Degerlerin nedir peki?Kızlar merhaba Benim 8 gün adet gecikmem oldu ve gebelik testi pozitif çıktı bunun üzerine sağlık ocağına gittim Kan verdim ve hamile olduğumu Her ihtimale karşı hastaneye gitmemi söylediler. Gittim ama ultrasonda kese görünmedi bunun üzerine Kan verdim tahlil yaptırdım bu sefer aşağıdaki ultrasona gönderdi doktor. Oradaki de göremedi. Dış gebelik olabilir dedi ve beni doğumhaneye gönderdi. Oradakiler de hemen yatış dediler sonra nöbetçi doktor geldi ve değerlerime baktı 8 günde kese görünmeyebilir dedi normal dedi. Hani dış gebelik ya da normal gebelik diyemem dedi. Pazartesi tekrar gel değerlerine bakalım Eğer iki katına çıkarsa gebelik var ama daha az yükselirse dış gebelik demektir dedi. Bu durumu daha önce yaşayan var mı yani kesesi geç görünen ?
Şuan kağıt yanımda değil ama 420 civarı olmasi lazım öyle biseydiDegerlerin nedir peki?
Şuan kağıt yanımda değil ama 420 civarı olmasi lazım öyle biseydi
Evet doktorda öyle söyledi ikiye katlanirsa değerlerin normal gebelik ama olmazsa dış gebelik dedi ya ilaçla ya kürtajla işlem. Yapilcakmis bende hemen olmayayım pazartesi giderim dış gebelik derse sali günüde özele başka doktora giderim gorunurum en azından eşim öyle söyledi daha erkenmis yani bı kaç kişiden daha öyle duydum ama biraz telaşlandırdı yaniBen kendimden örnek vereyim ben regl tarihimden 4 5 gün önce kan yaptırdım 112 cıktı sonra 3 gun gectı 470 cıktı yanı katladı
Ikı gun sonra bı dha test yap katlaıp katlanadıgına baktır
Belki geç döllenmiştir belki ilk degerin 10 ile baslamıstır.
Kımı keseyı 5 haftada kimi 7 de goruyor panıge kapılma baska bi doktora daha gorun ayrıcan kese 2000 3000 lerde gorunuyor
Evet doktorda öyle söyledi ikiye katlanirsa değerlerin normal gebelik ama olmazsa dış gebelik dedi ya ilaçla ya kürtajla işlem. Yapilcakmis bende hemen olmayayım pazartesi giderim dış gebelik derse sali günüde özele başka doktora giderim gorunurum en azından eşim öyle söyledi daha erkenmis yani bı kaç kişiden daha öyle duydum ama biraz telaşlandırdı yani
Hayır kanamam olmadı daha inşallah olmazDış gebelik bos gebelık kımyasal neler neler dydum bnde keseyi görmeden ve kalbı duymadan hamıle bıle sayılmıosun nerdeyse bnde kese görmedim daha umarım gebeliğin normaldır
Bir de bak kanaman falan oluyor mu
Bende öyle düşünüyorum tek doktorla kalmiycam gezicem yine inşallah yokturDaha çok erken sakın tek dr la da kalmayın.
Bu kadar erken kese görülmeyebilir. Değerlerin bi iner bi çıkar dış gebelikte. Pazartesi tekrar kan verdiğinde çok yükselebilir. 1 gün sonra yarıya gelebilir. Yani biraz beklemelisiniz üstelik kanama yoksa hiç stres yapmayın zamana bırakın.
Benimde öyle hamile çıktım ama bekle biraz 1 gün gecikmeyle net bişey soylenmezKızlar benim 1 gün geçti adetim ve sonuc
Kızlar merhaba Benim 8 gün adet gecikmem oldu ve gebelik testi pozitif çıktı bunun üzerine sağlık ocağına gittim Kan verdim ve hamile olduğumu Her ihtimale karşı hastaneye gitmemi söylediler. Gittim ama ultrasonda kese görünmedi bunun üzerine Kan verdim tahlil yaptırdım bu sefer aşağıdaki ultrasona gönderdi doktor. Oradaki de göremedi. Dış gebelik olabilir dedi ve beni doğumhaneye gönderdi. Oradakiler de hemen yatış dediler sonra nöbetçi doktor geldi ve değerlerime baktı 8 günde kese görünmeyebilir dedi normal dedi. Hani dış gebelik ya da normal gebelik diyemem dedi. Pazartesi tekrar gel değerlerine bakalım Eğer iki katına çıkarsa gebelik var ama daha az yükselirse dış gebelik demektir dedi. Bu durumu daha önce yaşayan var mı yani kesesi geç görünen ?
HamileymisimSonuç ne oldu bilgilendirirmisiniz
Canım işte benim durumum benimki 4000 Ken bile görünmedi adetim 10 gün 12 gün gecikti öyle gorunduKızlar bn yeni hamileyim kan tahlili verdim sonuç 609.24 çıktı ama kese görünmedi korktum biraz sizce sonucum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?