Dış gebelik teşhisi konulan var mi

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
39
Adetim 1 hafta gecikti ve kaset testlerden yaptım . Pozitif çizgi çok silik cikti ve umitlendk.devamindaki cumartesi günü doktora randevu aldım. Aynı günün sabaha adet oldum.ben yanlış alarmağan diye düşündüm ama doktora gittim. Yapılan testte hcg 21 çıktı evet gebelik vardı ama kimyasal gebelik olduğunü söyledi doktor.2 gün sonra bir dağa test istedi bu defa hcg 39 çıktı ama kanama devam ediyordu.2 gün sonra tekrar test istedi sonuç 48 çıktı. Doktor dış gebelik dedi ve çok karamsar konuştu aynı gün başka doktora gittim. Dış gebelik ihtimali var dedi 2 gün sonra test istedi ve sonuca göre iğne yapacağını söyledi. En son testte hcg 85 çıktı doktor pazartesiyi beklicez dedi test yapicaZ iğne yapmıyoruz şimdilik dedi .ama bu süreçte ultrasonda da bişey gorunmuyor.bu sabaha kadar kanamam devam etti ancak bu sabah kanama kesildi.yarın kan tahlili vereceğim yine ve doktora gideceğim. Bu benzer durum yaşayan var mı yada bu durumdan sonra normal gebelik teşhisi konulan?

Ben yaşadım adetim 10 gün gecikti 2 gün geçmişti kan verdim cıkmadı 10 gün sonra adet oldum kanamam 10 gün sürdü aşırı ve ağrılı bi kanama sonra adetim bitti 1 gün gecti 1 gün sonra ağrılı bayağı hemde damla şeklinde kanamam oldu ertesi gün dr a gittim değerim 2400 lerdeydi kese görünmedi aksamına hastaneye yatırıldım 5 6 dr baktı sağ tüpte gebeliği teshiş ettiler sonra ertesi gün iğne oldum 15 gün hastanede yattım değerim 1 ayda sıfırlandı Rabbim kimseye yasatmasın

Adetim 1 hafta gecikti ve kaset testlerden yaptım . Pozitif çizgi çok silik cikti ve umitlendk.devamindaki cumartesi günü doktora randevu aldım. Aynı günün sabaha adet oldum.ben yanlış alarmağan diye düşündüm ama doktora gittim. Yapılan testte hcg 21 çıktı evet gebelik vardı ama kimyasal gebelik olduğunü söyledi doktor.2 gün sonra bir dağa test istedi bu defa hcg 39 çıktı ama kanama devam ediyordu.2 gün sonra tekrar test istedi sonuç 48 çıktı. Doktor dış gebelik dedi ve çok karamsar konuştu aynı gün başka doktora gittim. Dış gebelik ihtimali var dedi 2 gün sonra test istedi ve sonuca göre iğne yapacağını söyledi. En son testte hcg 85 çıktı doktor pazartesiyi beklicez dedi test yapicaZ iğne yapmıyoruz şimdilik dedi .ama bu süreçte ultrasonda da bişey gorunmuyor.bu sabaha kadar kanamam devam etti ancak bu sabah kanama kesildi.yarın kan tahlili vereceğim yine ve doktora gideceğim. Bu benzer durum yaşayan var mı yada bu durumdan sonra normal gebelik teşhisi konulan?
Ben dış gebelik geçirdim

Benim adet günümdü birden sancılar girmişti acile gittim. Orda kusma ishal kramplar geçirdim. Beta hcg 131 çıkmış hamilesin dediler. Sonrasında ağrılar geçmeyince doktor alttan bir aletle baktı iç kanama geçiriyormuşum bebek tüpte oluşmuş. Tüpümü ameliyatla aldılar.
Dış gebelikse alttan muane ile belli oluyor, çünkü bebek rahimde olmuyor görünüyormuş muane de ki benim tam bir aylık mış. Senin görünür alttan muane yaptılar mı

Çok fazla vajina muayene yapıldı ama görülmeyecek kadar küçük 2 haftalık fln. Şimdiden benim beta hcg 151. Doktor iğne yapmıyor ısrarla küçük bir ihtimal var onu etkilemek istemiyor

Ben yaşadım adetim 10 gün gecikti 2 gün geçmişti kan verdim cıkmadı 10 gün sonra adet oldum kanamam 10 gün sürdü aşırı ve ağrılı bi kanama sonra adetim bitti 1 gün gecti 1 gün sonra ağrılı bayağı hemde damla şeklinde kanamam oldu ertesi gün dr a gittim değerim 2400 lerdeydi kese görünmedi aksamına hastaneye yatırıldım 5 6 dr baktı sağ tüpte gebeliği teshiş ettiler sonra ertesi gün iğne oldum 15 gün hastanede yattım değerim 1 ayda sıfırlandı Rabbim kimseye yasatmasın
Benim ağrılarım o kadar fazla değil hatta kanama bittı.

Benim adetten 3 gün sonra beta hcg 28 di 2 gün arayla 39 32 49 çıkti sonra igne oldum düşük yaptım cok cok küçüktü benimki hic kanamam yoktu ama cok agrim vardı

Benim değerlerim nerdeyse iki katı çıkıyor doktor bekleyelim diyor Ama bu defa dair kanama riski artıyor. O kadar belirsiz ki durumum

Benimde oldu yumurtaya yakın Bi yerde oluşmuş iğne verdiler geçti yalnız bir sonraki doğumu etkiliyebilir dediler bilginiz olsun

Herkezde aynı değil tabi ama ben de sadece 1 hafta yanma oldu sonra normalleri korkmayın sıkıntı olacak büyük birşey yok

canım son durumun ne oldu bende aynı senın gıbı bır durum yasadım dış gebelıkmıymış senınkı bana yazarmısın

X