Dış gebelik ,tek tüp ve pko 🥺

Hanımlar merhaba ben 1 hafta önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı pko vardı bende tekrardan doğal yolla hamile kalabilir miyim ya da sağ taraftan yumurtlamam şart mı bu durumda bilgisi olan yazabilir mi ??ilk gebeliğimdi 😢
Selam, dıs gebelik geçirdim tüpüm alınmadı ancak rahim filmi cekildiğinde sağ tüp kapalı idi. Yani teknik olarak tek tüp ile şansım vardı 2 kere hamile kaldım üstüne 1 tanesi düşük ile sonuclandı ancak diğeri doğdu bile. (Tüm süreç 1 sene sürdü-3 hamilelik)

Selam, dıs gebelik geçirdim tüpüm alınmadı ancak rahim filmi cekildiğinde sağ tüp kapalı idi. Yani teknik olarak tek tüp ile şansım vardı 2 kere hamile kaldım üstüne 1 tanesi düşük ile sonuclandı ancak diğeri doğdu bile. (Tüm süreç 1 sene sürdü-3 hamilelik)
Pkos var mıydı ve düşüğünüz neden oldu

Hanımlar merhaba ben 1 hafta önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı pko vardı bende tekrardan doğal yolla hamile kalabilir miyim ya da sağ taraftan yumurtlamam şart mı bu durumda bilgisi olan yazabilir mi ??ilk gebeliğimdi 😢
Merhaba, bende de pko var 1 boş, 1 dış gebelik yaşadım sağ tüpüm alındı, yarın hsg çekileceğim bakalım herşeyin hayırlısı artık.

Merhaba, bende de pko var 1 boş, 1 dış gebelik yaşadım sağ tüpüm alındı, yarın hsg çekileceğim bakalım herşeyin hayırlısı artık.
Bir kaç doktora gittim hepsinin dediği şey tek tüple de hamile kalınabileceği şuan yedeği kullandığımı ve bir kez hamile kaldım yine kalabileceğimi söylüyorlar 🤷🏻‍♀️

Merhaba 🥰defalarca denenmiş aşılama tüp bebek ilaçlar ,tekrarlanan dış gebelikler vs en son tüpümün teki alındı yaşım 35 olunca dedim bitti artık bebek hayali çünkü yumurta sayım da çok azdı. Max.ayda 3 bilemedin 4 yumurta oluyordu.lekeli sağlıklı sağlıksız kısmından bahsetmiyorum bile velhasıl kelam eşime son kez tüp bebek deneyelim birdaha denemeyeceğim dediğim zaman kurban arefesine denk geldiği için randevu alamadım bayramdan sonraya kaldı diye üzülürken hamile olduğumu öğrendim 🥰demem o ki Rabbim çok büyük bizim sınavımız da bu. Rabbim başka dert vermesin . İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 umarım bi nebze olsun içiniz ferahlamıştır.

X