- 13 Nisan 2018
- 50
- 25
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ladyypapaatya
-
Ameliyat oldunuz mu acaba değerleriniz nasıl aynı durumu bende yaşıyorum dabende hastane de yatıyorum diş gebelikten dolayı değerim binlere çıktı iğne vuruldum iki kalcam dan bekliyoruz adet sancısı gibi ağrılarım var değerlerim dusmezse ameliyat olabilirim korkuyorum
yok olmadım inşallah olmadan atlatırız ya ilacin etki etmesini bekliyoz kan değerime yarın bakcaklar inşallah düşer ya ayrıca 1 aydır da kanamam vardı kahverengi şeklinde igneden sonra kırmızı gelmeye başladı sizin durum nasıl? burda olup bi tüpü gidenleri duyuyorum iyice korkuyorum Allahım yardm etsinAmeliyat oldunuz mu acaba değerleriniz nasıl aynı durumu bende yaşıyorum da
Benim ilk değerim 2 kati oldu sonra ki olmadı yarın yine hcg bakacaklar ama doktor dedi büyük ihtimal diş gebelik diş gebelik sonrası nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bide 2 yumurtaligimda dermoid kistim varyok olmadım inşallah olmadan atlatırız ya ilacin etki etmesini bekliyoz kan değerime yarın bakcaklar inşallah düşer ya ayrıca 1 aydır da kanamam vardı kahverengi şeklinde igneden sonra kırmızı gelmeye başladı sizin durum nasıl? burda olup bi tüpü gidenleri duyuyorum iyice korkuyorum Allahım yardm etsin
Ben 6 gun sonra hastaneden taburcu edildim, benim de cok agrilarim oldu ve hatta hala devam ediyor cok yogun olmasada. Degerlerin dusup dusmeyecegini bilmeden beklemek cok zor. Degerlerim cok sukur ki dusuyor, igne tedavisinde %80 olumlu sonuc aliniyor diye okumustum, bu durumu yasiyanlar icin oncelikle sabir diliyorum umarim en kisa zamanda atlatip normal yasantimiza donebiliriz.bende hastane de yatıyorum diş gebelikten dolayı değerim binlere çıktı iğne vuruldum iki kalcam dan bekliyoruz adet sancısı gibi ağrılarım var değerlerim dusmezse ameliyat olabilirim korkuyorum
Ne kadar süre sonra tekrar çocuk dusunebiliyoruz 6 ay diye okudum bide bi kere oldu mu yine oluyormuşBende iğne olmuştum dış gebelikten ama hastaenede yatmadım hiç. Çok ağrı olursa beniara demişti dr.
İğneden sonra iki gün şiddetli ağrı olmuştu sonra normaldi.
Ama sürekli akıntı olması vs çok bunaltmıştı beni.. Geçmiş olsun size de. Rabbim tekrar yaşatmasın.
amin canım ya iğne etki etti demek peki sonra kanamaların oldumu kanamayla mi düsmesi gerekiyorBende iğne olmuştum dış gebelikten ama hastaenede yatmadım hiç. Çok ağrı olursa beniara demişti dr.
İğneden sonra iki gün şiddetli ağrı olmuştu sonra normaldi.
Ama sürekli akıntı olması vs çok bunaltmıştı beni.. Geçmiş olsun size de. Rabbim tekrar yaşatmasın.
bnmde değerlerim düzensiz artıyordu inşallah kazasız belasız atlatırız durumdan haberdar edin inşallah güzel haberler veririz bide ben yanlis yazmışım 10 binlerdeydı değerim sizin kacBenim ilk değerim 2 kati oldu sonra ki olmadı yarın yine hcg bakacaklar ama doktor dedi büyük ihtimal diş gebelik diş gebelik sonrası nasıl olacak hiç bilmiyorum ama bide 2 yumurtaligimda dermoid kistim var
amin inşallah ya çokça aminn gerçekten çok zor Allahım kimseye vermesinBen 6 gun sonra hastaneden taburcu edildim, benim de cok agrilarim oldu ve hatta hala devam ediyor cok yogun olmasada. Degerlerin dusup dusmeyecegini bilmeden beklemek cok zor. Degerlerim cok sukur ki dusuyor, igne tedavisinde %80 olumlu sonuc aliniyor diye okumustum, bu durumu yasiyanlar icin oncelikle sabir diliyorum umarim en kisa zamanda atlatip normal yasantimiza donebiliriz.
Pazartesi belli olacak haberdar ederim tabi birbirimize dua edelim en çok tanımadığımız insanların duaları geçer derler dua edin lutfenbnmde değerlerim düzensiz artıyordu inşallah kazasız belasız atlatırız durumdan haberdar edin inşallah güzel haberler veririz
inşallah edelim tabi inşallah kolaylıkla atlatırız bi zarar gelmedenPazartesi belli olacak haberdar ederim tabi birbirimize dua edelim en çok tanımadığımız insanların duaları geçer derler dua edin lutfen
Slm canım sonra ki süreç inşallah iğne ile düşer değerin benim 2. İğneden sonra düşmüştü değerim doktorum 3 ay korunma verdi bana şuan korunma aşamasındayım bakalım ne olacakMerhaba hanimlar, su an dis gebelik tedavisi goruyorum ve acikcasi bu kadar hayati tehlikesi oldugunu bilmiyordum. Apar topar hastaneye yatirildi ilk takip edildim 2 gun sonra ise igne tedavisi uygulandi 3 gun sonra kan degerim 320den 218 dusmustu. Hala beklemedeyim. Ve suan ne kadar bekleyecegimi bilmiyorum. Igne ile tedavi olanlar bana yardimci olabilir mi bu degerlerde igne ile degerlerim sifirlanir mi ameliyatsiz atlatabilir miyim. Surec nasil devam edecek.
Meraba canim, bir igne ile dustu cok sukur degerlerimi hep kontrol ettirdim en son 5e dustugunde tekrar gitmedim. Yalbiz bana en az 6 ay demisti korunma 3 ay yeterli oluyor mu acaba.Slm canım sonra ki süreç inşallah iğne ile düşer değerin benim 2. İğneden sonra düşmüştü değerim doktorum 3 ay korunma verdi bana şuan korunma aşamasındayım bakalım ne olacak
slm canım benim 2 iğne ile düştü 3 ay yeterli dedi doktorum propektüsü de okuyunca iğnenin etkisi 3 ay içinde atılıyormuş vücuttan senin doktorun niye 6 ay dediki acep 3 ay yeterli yani beni 3. ayın içindeyim bu ay bitince korunmayı bırakacam nasipse inşallahMeraba canim, bir igne ile dustu cok sukur degerlerimi hep kontrol ettirdim en son 5e dustugunde tekrar gitmedim. Yalbiz bana en az 6 ay demisti korunma 3 ay yeterli oluyor mu acaba.
Bilemiyorum bana da uzun geldi. Dusunmeden once doktora gitmeyi dusunuyormusun hani nicin olmus tekrarlar mi ya da doktorun bir bilgi versi mi.slm canım benim 2 iğne ile düştü 3 ay yeterli dedi doktorum propektüsü de okuyunca iğnenin etkisi 3 ay içinde atılıyormuş vücuttan senin doktorun niye 6 ay dediki acep 3 ay yeterli yani beni 3. ayın içindeyim bu ay bitince korunmayı bırakacam nasipse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?