Bu benim keselere benziyor bende ikizlere gebeyim. Son adet tarihiniz nedir? Geç döllenme olabilir.Hanımlar dış gebelik şüphem vardı yazmıştım size değerim 5582 iken gözükmemişti pazartesi tekrar çağırmıştı doktor. Sabah gittim değerim 14.250 olmuş alttan muayene de doktor iki tane keseye benzeyen birşey var ama emin olamadım diyor. Bunlar kese değilmi yahu kafayı yicem artık. Dış gebelik olsa bu değerde coktan belirti vermişti diyor değerim sürekli artıyor. Kimse net bişey demiyorevet iki tane kese var ama cok kucuk diyor emin değilim kese olduklarına diyor. Daha önceki muayenelerde hiiiç böyle bişey gözükmüyordu anlamadım ki
9 Ekim son adet tarihimBu benim keselere benziyor bende ikizlere gebeyim. Son adet tarihiniz nedir? Geç döllenme olabilir.
Bakin benimde vajinalda ilk böyle göründü9 Ekim son adet tarihim
Çift kese var evet. Artış duzenli miydi?Hanımlar dış gebelik şüphem vardı yazmıştım size değerim 5582 iken gözükmemişti pazartesi tekrar çağırmıştı doktor. Sabah gittim değerim 14.250 olmuş alttan muayene de doktor iki tane keseye benzeyen birşey var ama emin olamadım diyor. Bunlar kese değilmi yahu kafayı yicem artık. Dış gebelik olsa bu değerde coktan belirti vermişti diyor değerim sürekli artıyor. Kimse net bişey demiyorevet iki tane kese var ama cok kucuk diyor emin değilim kese olduklarına diyor. Daha önceki muayenelerde hiiiç böyle bişey gözükmüyordu anlamadım ki
Şu an kese zâten anca bu kadar oluyor sana attığım ultrason kağıdında 5 haftalık hamileydim9 Ekim son adet tarihim
Evet düzenli.Çift kese var evet. Artış duzenli miydi?
Ama doktorlar neden böyle konuşuyor anlamadımŞu an kese zâten anca bu kadar oluyor sana attığım ultrason kağıdında 5 haftalık hamileydim
Kaç doktora göründünüz? Birde özel miydi. Yani dış gebeliğe işaretiniz ne ki onu anlamadımAma doktorlar neden böyle konuşuyor anlamadım
Kesenin bir türlü gözükmemesiydi canım ama Allah'a şükür başka doktora gittiğimde net bir şekilde iki kese gördük. Hatta bir tane daha gördük ama o şüpheli :))Kaç doktora göründünüz? Birde özel miydi. Yani dış gebeliğe işaretiniz ne ki onu anlamadım
Abooo bide 3'üz oluyormuşKesenin bir türlü gözükmemesiydi canım ama Allah'a şükür başka doktora gittiğimde net bir şekilde iki kese gördük. Hatta bir tane daha gördük ama o şüpheli :))
Ben malesef boş gebelik geçirdim ikisi de boştuAbooo bide 3'üz oluyormuşhadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Ayyy üzülmeyin allah'tan hayırlısı buymuş Rabbim daha güzelini nasip eder elbetBen malesef boş gebelik geçirdim ikisi de boştu(
Geçmiş olsun ben de 9+ 3 kadar bekledim ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum çok kötü günler geçirdim kadın olmak çok zor Rabbim içimizi ferahlatsın bizede sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBen malesef boş gebelik geçirdim ikisi de boştu(
98-439-5882-9992-14249 şeklinde devam etti değerlerim. İki tane sağlıklı kese vardı keseler büyüyordu ama bebekler yoktu malesefGeçmiş olsun ben de 9+ 3 kadar bekledim ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum çok kötü günler geçirdim kadın olmak çok zor Rabbim içimizi ferahlatsın bizede sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahbthcg kan değerlerin nasıldı başta...ben 11. gün ilk kan 2 gün arayla 47 , 78 ,141 Ve 10gün sonra 4017 di iki kese göründü daha da kan vermene gerek yok dediler 2 hafta sonrada keseler boş ama büyümüş artık gelişmez kürtaj olman lazım dendi her kontrolde yüreğim ağzımda dönüyordum sonuç hüsran oldu hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?