• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik şüphesinden sonra çift kese, fikrinize ihtiyacım var

Gzmyts53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.525
63
Hanımlar dış gebelik şüphem vardı yazmıştım size değerim 5582 iken gözükmemişti pazartesi tekrar çağırmıştı doktor. Sabah gittim değerim 14.250 olmuş alttan muayene de doktor iki tane keseye benzeyen birşey var ama emin olamadım diyor. Bunlar kese değilmi yahu kafayı yicem artık. Dış gebelik olsa bu değerde coktan belirti vermişti diyor değerim sürekli artıyor. Kimse net bişey demiyor :( evet iki tane kese var ama cok kucuk diyor emin değilim kese olduklarına diyor. Daha önceki muayenelerde hiiiç böyle bişey gözükmüyordu anlamadım ki

Eklentiler

• IMG_20211122_092216.jpg
    IMG_20211122_092216.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 73
Hanımlar dış gebelik şüphem vardı yazmıştım size değerim 5582 iken gözükmemişti pazartesi tekrar çağırmıştı doktor. Sabah gittim değerim 14.250 olmuş alttan muayene de doktor iki tane keseye benzeyen birşey var ama emin olamadım diyor. Bunlar kese değilmi yahu kafayı yicem artık. Dış gebelik olsa bu değerde coktan belirti vermişti diyor değerim sürekli artıyor. Kimse net bişey demiyor :KK43: evet iki tane kese var ama cok kucuk diyor emin değilim kese olduklarına diyor. Daha önceki muayenelerde hiiiç böyle bişey gözükmüyordu anlamadım ki
Bu benim keselere benziyor bende ikizlere gebeyim. Son adet tarihiniz nedir? Geç döllenme olabilir.

Hanımlar dış gebelik şüphem vardı yazmıştım size değerim 5582 iken gözükmemişti pazartesi tekrar çağırmıştı doktor. Sabah gittim değerim 14.250 olmuş alttan muayene de doktor iki tane keseye benzeyen birşey var ama emin olamadım diyor. Bunlar kese değilmi yahu kafayı yicem artık. Dış gebelik olsa bu değerde coktan belirti vermişti diyor değerim sürekli artıyor. Kimse net bişey demiyor :KK43: evet iki tane kese var ama cok kucuk diyor emin değilim kese olduklarına diyor. Daha önceki muayenelerde hiiiç böyle bişey gözükmüyordu anlamadım ki
Çift kese var evet. Artış duzenli miydi?

Kaç doktora göründünüz? Birde özel miydi. Yani dış gebeliğe işaretiniz ne ki onu anlamadım
Kesenin bir türlü gözükmemesiydi canım ama Allah'a şükür başka doktora gittiğimde net bir şekilde iki kese gördük. Hatta bir tane daha gördük ama o şüpheli :))

Kesenin bir türlü gözükmemesiydi canım ama Allah'a şükür başka doktora gittiğimde net bir şekilde iki kese gördük. Hatta bir tane daha gördük ama o şüpheli :))
Abooo bide 3'üz oluyormuş 😍 hadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur ☺️

Ben malesef boş gebelik geçirdim ikisi de boştu :KK43:(
Geçmiş olsun ben de 9+ 3 kadar bekledim ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum çok kötü günler geçirdim kadın olmak çok zor Rabbim içimizi ferahlatsın bizede sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🤲 bthcg kan değerlerin nasıldı başta...ben 11. gün ilk kan 2 gün arayla 47 , 78 ,141 Ve 10gün sonra 4017 di iki kese göründü daha da kan vermene gerek yok dediler 2 hafta sonrada keseler boş ama büyümüş artık gelişmez kürtaj olman lazım dendi her kontrolde yüreğim ağzımda dönüyordum sonuç hüsran oldu hakkımızda hayırlısı olsun 🤲

Geçmiş olsun ben de 9+ 3 kadar bekledim ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum çok kötü günler geçirdim kadın olmak çok zor Rabbim içimizi ferahlatsın bizede sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🤲 bthcg kan değerlerin nasıldı başta...ben 11. gün ilk kan 2 gün arayla 47 , 78 ,141 Ve 10gün sonra 4017 di iki kese göründü daha da kan vermene gerek yok dediler 2 hafta sonrada keseler boş ama büyümüş artık gelişmez kürtaj olman lazım dendi her kontrolde yüreğim ağzımda dönüyordum sonuç hüsran oldu hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
98-439-5882-9992-14249 şeklinde devam etti değerlerim. İki tane sağlıklı kese vardı keseler büyüyordu ama bebekler yoktu malesef :(

Back