Dış gebelik şüphesi

Fatmanurirfan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
512
339
29
Merhaba hanımlar pazar günü adet tarihim geçtiği için kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 150 çıktı hamile olduğumu öğrendim yani çarşamba günü testi tekrar ettiğimde ise sadece 189 çıktı ve aile hekimi dış gebelik olabilir bir hafta sonra testi tekrarlayalım dedi ama bir hafta çok uzun Bi zaman değil mi sizce ya da dış gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır

Hemen kadın doğuma gidin pazartesi. Aile hekiminin bilgisi sınırlı. Son adet tarihi nedir?

Beta degerlerinden dis gebelik anlasilmaz diye biliyorum ultrasondan kadin dogum uzmani bakar rahimde 6.haftaya kadar keseyi goremezse anca o zaman dis gebelik teshisi konur

Beta degerlerinden dis gebelik anlasilmaz diye biliyorum ultrasondan kadin dogum uzmani bakar rahimde 6.haftaya kadar keseyi goremezse anca o zaman dis gebelik teshisi konur
Evet sadece beta değerlerinden anlaşılmaz ama beta değerinin az artması da bir belirti diye biliyorum en geç pazartesi doktora gideceğim

Evet sadece beta değerlerinden anlaşılmaz ama beta değerinin az artması da bir belirti diye biliyorum en geç pazartesi doktora gideceğim
5 hafta icin beta degerleriniz dusuk dis gebelik yada kimyasal gebeligi dusundurdu bana.. ama belkide daha kese olmamistir. En son ben regl olurken gitmistim degerlerim yuksekti. Kimyasal gebelik demislerdi. Sonrada degerlerim dusmustu.

Dış gebelik bile olsa dahi onda erken teşhis çok önemli tüplerinize zarar vermemesi açısından..o yüzden bence beklemeyin iyi bi doktora gidin..

Dün malesef kanamam başladı normal adet olur gibi yarın doktora gidecem inşallah
Aynı şeyleri yaşamışız benimde dün kanamam başladı bugün gittim beta düşmeye başlamış sağlıksız gebelikmis cok şükürki dış gebelik olmadı dış gebelikden korktuğumdan kanama baslayinca kötünün iyisi diye sevindim

Aynı şeyleri yaşamışız benimde dün kanamam başladı bugün gittim beta düşmeye başlamış sağlıksız gebelikmis cok şükürki dış gebelik olmadı dış gebelikden korktuğumdan kanama baslayinca kötünün iyisi diye sevindim
Aynen öyle bende sevindim benimki korunurken olduğu için bu şekilde sağlıksız gebelik oluşmuş yaşadığımız da sessiz düşükmüş yani kimyasal gebelik

Merhaba hanımlar pazar günü adet tarihim geçtiği için kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 150 çıktı hamile olduğumu öğrendim yani çarşamba günü testi tekrar ettiğimde ise sadece 189 çıktı ve aile hekimi dış gebelik olabilir bir hafta sonra testi tekrarlayalım dedi ama bir hafta çok uzun Bi zaman değil mi sizce ya da dış gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır
Merhaba sonucunuz ne oldu ne dedi dr

Merhaba. 3 kasım son regl dönemim ama 2 kez elle kullandım. Sonrasında yine eşimle korunmadık geçen cuma doktora gittigimde 99 cıktı degerim progesteron da 11 cıktı 3 gün sonra tekrarladılar 258 cıktı progesteron 7 ye düşmüş doktor dıs gebelik olabilir dedi 2 gün tekrar test yaptı bu sefer 403 olmuş progesteron yine 7 buyuk ihtimal dıs gebelik dedi bu testten 4 gün sonrada hamilelik istemedigim icin beklemedik bugün kürtaj oldm ve igne vuruldum. sizce bu dış gebelik mi böyle bi durum yaşayan var mı ?

Merhaba bende 20eylul son adet tarihim adetim 8 geçikti test yaptım 419çıktı normal mı acaba 4kasımda randovum var ozelde
Normal olup olmadığıni öğrenmek için ikinci teste ihtiyaç var. 2 günde bir en az %60 artmalı.

X