dış gebelik şüphesi??

inşAllah birşey olmaz cnm. sağsalim kucagına alırsın inşAllah bebegini Allah'ın izniyle❣

Seni cok iyi anlıyorum canim 3 olumsuz gebelikte benim başımdan geçti bende cok korkuyorum hep bekliyoruz once hamile kalalim diyoruz kalınca sewinemiyiruz acaba digerleri gibimi olacak bu sefer beta hcg ardından kese kalp atışı 2 li 3 test hep bi bekleme hep bi korku allahim yardımcımız olsun

en son 144 olmuştu bi daha baktırmadım cnm kanamamda var kanamam kesilince tekrardan baktırıcam düşmüşmü. diye beb kendiliğinden düşer diye düşünüyorum
Kuzu eger dış gebelik yasadiysan gebelik icin 2 ay dinlenmen senin icin iyi olur bu benim sahsi fikrim biraz ara ver 2 adetin gecsin rahim toplasın öyle düşün benim kendiliğinden düşmesine ragmen en az 3 adet dedi doktorum bende 4 ay beklemistim mayista kimyasal oldu zaten ama belkide degildir zaten sende gecirdin kimyasal gebelikse beklemiyorsun

cnm bizim olmuyor zaten 1 sene sonra hamile kaldım :) korunma süresi falan dinlemem :)

Selam arkadaşlar son adete göre 5 haftalık hamileyim ve dun ilk kırmızı bi peçete kadar kanamam oldu düşük önleyici iğne vuruldum kanama durdu kan testi alındı 2001 'di sabah yine kahverengi siyahımsı bi ped doldurmayacak kadar akıntı kanama gibi dr. Gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi betaya batırdı 14 saat sonra 2540 yükselmişti iki seçenek var ya diş gebelik ya yerleşme dedi çarşamba gene bakacak sizce ne olabilir şuanprogesteron kulla iyorum hafif tortulukahverengi akıntı var sizce ne olmuş olabilir

Ilk gebelik öğrendiğimde 29.cıktı sonra 874 sonra 2001 sonra 2540 bu 14 saat arayla alınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…