Cevap için teşekkür ederim. Kanama normal regl kanamam o şekilde devam ediyor o yüzden yükseliceğini hiç düşünmedim. Bende bilmiyorum şuan nasıl bunu anlayacak büyük ihtimal takibini isticek. İnşallah hayırlısı olurBu değerle kese var mı yok mu görünmeyeceği için dış gebelik de diyemez bence.. ama kanama şiddetliyse bacağa vuran ağrı varsa dış gebelikten şüphe edilebilir. Yine de kontrole gidin ama değer binlere yaklaşana kadar bekleyin umutsuz olmayın
Merhaba benim muayenede kese görünmedi..18. günüm ve beta hch 2700 .Bu değerle kese var mı yok mu görünmeyeceği için dış gebelik de diyemez bence.. ama kanama şiddetliyse bacağa vuran ağrı varsa dış gebelikten şüphe edilebilir. Yine de kontrole gidin ama değer binlere yaklaşana kadar bekleyin umutsuz olmayın
Sizin beta artışları düzenlimiydiMerhaba benim muayenede kese görünmedi..18. günüm ve beta hch 2700 .
Normalde bu değerde kese görünmesi gerekir dedi doktor.takipte kalacak.ve sürekli bi kasık ağrım var.kanama yok.Sizce dış gebelik olabilirmi
Bende bugün hsg çekileceğim ama beta 11.90 çıktı adetim bitti birde yani doktorum ne diyecek bilmiyorum ama çok korkuyorum ya dış gebelikse kimyasal olmasına razıyım..Merhaba, daha önceden gebelik hakkında çok konu açtım şükürler olsun kızım 2 yaşında. Buraya aynı sebeple döndüm. 2. Çocuk düşünüyoduk ve bu ay yumurtlama geç oldu bunu farkettim adete 1-2 gün kala test yaptım negatif çıktı. Tam adet gününde aşırı silik çizgi gördüm hemen kan verdim 5.42 çıktı. İki gün sonra tekrarladım 11,24 çıktı. Yazdım doktoruma folik asit al artarsa gel dedi. İki gün sonra 24 çıktı iyi iki katı artıyor dedik o akşam regl oldum. 2 gündür normal adetimi görüyorum ağrım yok kızıma hamileyken olduğu gibi sol kasığım hafif ağrıyor. Ben düşük yapıyorum dedim çünkü daha önce kimyasal gebelikler oldu. Bugün eşimle yine test vermeye gittik düşmüşmü değer bakalım düştüğünden emin olalım diye sonuç 50 çıktı. Şok olduk ama burdan okuduklarım kadarıyla üstüne görmedir diye düşünüyoruz. Doktora yazdık dış gebelik varmı diye bakılması lazım muayeneye gel dedi. Yaklaşık 6 saattir burdaki dış gebelik hikayelerini okuyorum ve tedirgin oldum. Adet olup benim yaşadığım durumu yaşayan varmı?
Merhabalar tüp bebekle doldurulmuş embriyo transferi yapıldı. 10. Gün değerim100 12. Gün 184 14. Gün 302 16. Gün 480 alt karnımda 7. Günden beri ağrı var. Yarın 19. Gün muayene gidicez. Sizce dış gebelik mi yaşıyorum?Yeni dış gebelik geçirdim. Ben Ağustos sonu adet oldum bildiğiniz ve gününde . Adetim 4-5 Gün sürer yoğunluk olarak 2-3 gün sonrası lekelenme olur hep. O ay 9. Gündü hala lekelenme yaşıyordum ve yumurtalıklarım gergin ve hassastı. Bi test yapayım dedim pozitif şok olmuştuk. Adetten 1 gün önce negatifti testim. 2 günde bir beta bakıldı değer 1300 e gelene kadar . Artışlarım hep %40 %50 ydi. Tüpte ancak 1000 lere gelince göründü dış gebelik. Ve iğneyle sonlandırıldı. Daha doğrusu tam sonlanmış değil pzt değerim 300 e kadar düşmüştü. Haftada bir beta bakılıyor .
Canım çok geçmiş olsun. Ben suan dış gebelik yaşıyorum 5 ekimde kurtaj oldum. Dış gebelik olduğu kurtaj sonrasi kan vermiştim ve degerim 584 e yükselmişti ve patoloji sonucu ile de dış gebelik tanısı konuldu. Metotraksat denilen igneyi yaptirdim cuma günü bugün 4. Gün benimde degerim düşmesi gerekirken 784 e ulaştı 7. Günü bekleyeceğiz dedi bakalım ama çok zor bir süreç Rabbim kotusunden korur eminim yardımcınız olsunEn son 50 çıkan değer 4 gün sonra 48 di doktorum tüplerdede kalınlaşma görmemiştim bekleyelim kimyasal olabilir dedi. Adet azaldı ama hala devam ediyor kendiliğinden düşmesini bekliyorum. Değerin artmaması için dua ediyorum sol kasığımda hafif sızı devam ediyor. Ultrason ve beta takibinde kalıcam bir süre daha. Daha öncede yaşadım kimyasal gebelikler ama her biri bir öncekinden daha yıpratıcı oluyor. Kızım en büyük tesellim
Amin canım Rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin İnşallahCanım çok geçmiş olsun. Ben suan dış gebelik yaşıyorum 5 ekimde kurtaj oldum. Dış gebelik olduğu kurtaj sonrasi kan vermiştim ve degerim 584 e yükselmişti ve patoloji sonucu ile de dış gebelik tanısı konuldu. Metotraksat denilen igneyi yaptirdim cuma günü bugün 4. Gün benimde degerim düşmesi gerekirken 784 e ulaştı 7. Günü bekleyeceğiz dedi bakalım ama çok zor bir süreç Rabbim kotusunden korur eminim yardımcınız olsun
Hayır canım 4. Gün düşmesi beklenilen aksine yükselir bu normal kabul edilir önemli olan 7. Gün düşmesi . 4. Gün ve 7. Günü baz alarak arasındaki düşme oranına bakıyorlar .Canım çok geçmiş olsun. Ben suan dış gebelik yaşıyorum 5 ekimde kurtaj oldum. Dış gebelik olduğu kurtaj sonrasi kan vermiştim ve degerim 584 e yükselmişti ve patoloji sonucu ile de dış gebelik tanısı konuldu. Metotraksat denilen igneyi yaptirdim cuma günü bugün 4. Gün benimde degerim düşmesi gerekirken 784 e ulaştı 7. Günü bekleyeceğiz dedi bakalım ama çok zor bir süreç Rabbim kotusunden korur eminim yardımcınız olsun
İlk defa yaşadığım için bilmiyorum ki canim inşallah düşerHayır canım 4. Gün düşmesi beklenilen aksine yükselir bu normal kabul edilir önemli olan 7. Gün düşmesi . 4. Gün ve 7. Günü baz alarak arasındaki düşme oranına bakıyorlar .
Sonucunuz ne oldu acabaMerhabalar tüp bebekle doldurulmuş embriyo transferi yapıldı. 10. Gün değerim100 12. Gün 184 14. Gün 302 16. Gün 480 alt karnımda 7. Günden beri ağrı var. Yarın 19. Gün muayene gidicez. Sizce dış gebelik mi yaşıyorum?
Aynı durum şuan bende de var çarşamba gününü bekliyorumMerhaba benim muayenede kese görünmedi..18. günüm ve beta hch 2700 .
Normalde bu değerde kese görünmesi gerekir dedi doktor.takipte kalacak.ve sürekli bi kasık ağrım var.kanama yok.Sizce dış gebelik olabilirmi
Canım çok geçmiş olsun. Ben suan dış gebelik yaşıyorum 5 ekimde kurtaj oldum. Dış gebelik olduğu kurtaj sonrasi kan vermiştim ve degerim 584 e yükselmişti ve patoloji sonucu ile de dış gebelik tanısı konuldu. Metotraksat denilen igneyi yaptirdim cuma günü bugün 4. Gün benimde degerim düşmesi gerekirken 784 e ulaştı 7. Günü bekleyeceğiz dedi bakalım ama çok zor bir süreç Rabbim kotusunden korur eminim yardımcınız olsun
Merhaba dış gebelik için patolojiye göndermek için nasıl parça alınıyor acaba bilgilendirir misiniz benim de öyle şüphelerim varCanım çok geçmiş olsun. Ben suan dış gebelik yaşıyorum 5 ekimde kurtaj oldum. Dış gebelik olduğu kurtaj sonrasi kan vermiştim ve degerim 584 e yükselmişti ve patoloji sonucu ile de dış gebelik tanısı konuldu. Metotraksat denilen igneyi yaptirdim cuma günü bugün 4. Gün benimde degerim düşmesi gerekirken 784 e ulaştı 7. Günü bekleyeceğiz dedi bakalım ama çok zor bir süreç Rabbim kotusunden korur eminim yardımcınız olsun
Kürtaj yapıyor canim icinden cikan parcalari patalojiye gönderiyor. Ultrasonda görünmediği icin kurtaj yapmak durumunda kaldikMerhaba dış gebelik için patolojiye göndermek için nasıl parça alınıyor acaba bilgilendirir misiniz benim de öyle şüphelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?