Dis gebelik suphesi (Yardim)

Evet aynı şeyleri yasamisiz yaşanmasaydı iyidi ama sonunda yuzumuzu bugün güldürdü minnaklarimiz çok şükür Rabbime :)Evet canım benimde ilk :) şimdilerde de kafamda deli sorular 4 hafta 4 günlükken 750 çıkmıştı değerim 5 hafta 4 günlükken 8327 çıktı değerim cevremdeki herkeze yüksek geldi ailemde ikiz nesilden nesile maşallah busefer çevrem değerin yüksek ikiz olabilir falan demeye başladı 15 gün sonra kalp atışini duymak için doktora gidicem ozamana netleşir sanırım :)
Benim ilk gebeligim değil kalbi durmustu minigimin. Ama nasip olursa ilk bebegim olacak. Aynen bende ikizdn supheleniyorum ve bizdede ikiz dolu :D ben bir kere testyaptirdim o da dun 5 haftalikti. 2900 lerde çıktı. Iki gunde bir iki artisa bayaa cikmis oluyor gbi geldi. Hayirlisi hakkimizda artik :)))

Evet canım hakkımızda hayırlısı artık bir olur iki olur sağlıklı olsun yumos yumos kucagimiza alalimda gerisi teferruat :)) Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı minnak versin cennet kokulu meleklerden

Evet canım hakkımızda hayırlısı artık bir olur iki olur sağlıklı olsun yumos yumos kucagimiza alalimda gerisi teferruat :)) Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı minnak versin cennet kokulu meleklerden
Amin canim insaallah. Haftani yanlis yazmissin duzelt istersen takvimden

Ayyyyy
Amin canim insaallah. Haftani yanlis yazmissin duzelt istersen takvimden
ayyyyy bitanemnnn be kadar mutlu oldum anlatamam!!!! Çok sevindim sağlıklı kucağına alırsın inşallah çok çok sevindim gözümüz Aydin. Bana dua etmeyi unutma. Dış gebelik deyince korktum eğer seni de korkuttuysam bilmeden hakkını helal et. Güzel haber aldım aenden hadi hayırlı olsun canım ;)

Ayyyyy

ayyyyy bitanemnnn be kadar mutlu oldum anlatamam!!!! Çok sevindim sağlıklı kucağına alırsın inşallah çok çok sevindim gözümüz Aydin. Bana dua etmeyi unutma. Dış gebelik deyince korktum eğer seni de korkuttuysam bilmeden hakkını helal et. Güzel haber aldım aenden hadi hayırlı olsun canım :KK66:
Yok canim sizin yazdimlariniz degil en basta doktorun korkutmasi yetti zaten siz yasadiklarinizi soylemeniz onlem icindi gerci doktorunkide bir nevi en kotuye hazirlikli olmamicindi ama neyse cok sukur ki dis gebelik degilmis ya :( ben en cok sivi var kismina takilmistim. Dis gebelik bulgularindan diye. Ama doktor demisti normaldede oluyor diye. Zaten hcg degerini gorur gormez dediki bugun gozukur o. Ki cidden dedigi gbi oldu. Gercekten 1 gunluk imtihanmis diyorum. Insaallah imtihani gecmisimdir ne diyeyim. Cok sukur insaallah saglikla ilerler. Mubarek gecede duamdasin kardesm

Yok canim sizin yazdimlariniz degil en basta doktorun korkutmasi yetti zaten siz yasadiklarinizi soylemeniz onlem icindi gerci doktorunkide bir nevi en kotuye hazirlikli olmamicindi ama neyse cok sukur ki dis gebelik degilmis ya :KK43: ben en cok sivi var kismina takilmistim. Dis gebelik bulgularindan diye. Ama doktor demisti normaldede oluyor diye. Zaten hcg degerini gorur gormez dediki bugun gozukur o. Ki cidden dedigi gbi oldu. Gercekten 1 gunluk imtihanmis diyorum. Insaallah imtihani gecmisimdir ne diyeyim. Cok sukur insaallah saglikla ilerler. Mubarek gecede duamdasin kardesm
Allah razı olsun. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin:KK200:

Back