• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrar gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi bebek Mavi bebek karaciğer enzimlerine filan tekrar baktırdın mı?
Normale döndü mü?
Son iğneden sonra 3 ay ya da 6 ay bekle diyen doktorlar var.
Kendi doktoruna da sor.
İğnenin vücuttan atılması gerekiyor.

Teşekkürler daha açıklayıcı oldu benim iğneden sonra regli olmam iki- üç hafta sürdü şimdi ikinciyi olacağım haziranda tekrar gebelik planlamayı düşünüyorum inşallah erken değildir. İğneden sonraki Bu süreçte ilaç kullandınız mı? Hangi vitamin takviyeleri kullandınız?
4 regl ve 3 ay gecmis oldu. Daha erken metotreksatin vücuttan atimi olmadığı için riskli. Herhangi bir şey kullanmadım, supriz gebelik oldu biraz benim ki. Ek olarak folik asit kullaniyorsaniz butakmaniz lazım igneden dolayı. En erken 1.5 ay sonra yeniden başlarsiniz

Sağolun doktor çağırdı ama gitmedin değerim 0 ladı kanamalı olmadı sadece adet tarihimde adet oldum 0 da görünce gitmek istemedim zaten bu süreçte doktora gitmekten bıkıyor insan Rabbim kimseye yaşarmasın ağrım kanamam olmadı şükür kürtaj da olmadım inşallah gerek yoktur 🤲
Insallah Rabbim gonlunuze gore versin 😔🙏

Normale döndü mü?
Kendi doktoruna da sor.
4 regl ve 3 ay bekleme verdi doktorum, hamileyim, bebeğe fetal dna genetik testi de istendi. Sorun yok çok şükür

Normale döndü mü?
Kendi doktoruna da sor.
Doktora gitmekten bıktım o yüzden ikinci adetimi bekliyorum ya da üçüncü den sonra giderim çok yan etkisi olmadı iğnenin kanama da yaşamadım zaten doktorum da kanama olmaz içerde eriyip kaybolacak demişti doktor sadece iğne öncesi tekrar gebelik için 4 ay beklemen gerekecek gibi bi şeyler söylemişti sanırım.

Doktora gitmekten bıktım o yüzden ikinci adetimi bekliyorum ya da üçüncü den sonra giderim çok yan etkisi olmadı iğnenin kanama da yaşamadım zaten doktorum da kanama olmaz içerde eriyip kaybolacak demişti doktor sadece iğne öncesi tekrar gebelik için 4 ay beklemen gerekecek gibi bi şeyler söylemişti sanırım.
Beta hcg takibi istemedi mi doktor

Sifirlanana kadar kan verdim ben

Sen tek seferde mi oldun iğneleri unutuyorum .
Belkı sormusumdur.

4 regl ve 3 ay gecmis oldu. Daha erken metotreksatin vücuttan atimi olmadığı için riskli. Herhangi bir şey kullanmadım, supriz gebelik oldu biraz benim ki. Ek olarak folik asit kullaniyorsaniz butakmaniz lazım igneden dolayı. En erken 1.5 ay sonra yeniden başlarsiniz
Ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsınız benim beklemek için biraz yaşım ilerledi o yüzden acele ediyorum galiba bide dondurulmuş embriyo ile deneyeceğim 1 ayı biraz geçti ben de folik asit ve balık yağı hapına başladım gelecek regli de hormon değerlerime baktırmayı düşünüyorum.

Selizay senin çevrende var mı yaşayan sürece hakim misin?

Etiket yapıp alıntıladim seni .
Canım bir arkadaşıma olmuştu, ama onun ilerlemişti çünkü hiçbir iğne teklif etmeden ameliyata aldılar. Tüple beraber alındı. Sana iğne verip bekle dediklerine göre o kadar büyük değil risk yoktur diye düşünüyorum. Ağrı kanama vb var mı?

Canım bir arkadaşıma olmuştu, ama onun ilerlemişti çünkü hiçbir iğne teklif etmeden ameliyata aldılar. Tüple beraber alındı. Sana iğne verip bekle dediklerine göre o kadar büyük değil risk yoktur diye düşünüyorum. Ağrı kanama vb var mı?
Erken teşhis kondu.
Tedaviye erken başlandı.
Patlamış mıydı arkadaşının yoksa kalp atımı filan var mıydı?
Kanama ilk zaman oldu şimdi yok.

Erken teşhis kondu.
Tedaviye erken başlandı.
Patlamış mıydı arkadaşının yoksa kalp atımı filan var mıydı?
Kanama ilk zaman oldu şimdi yok.
Patlamamıştı ama kalp atımı vardı canım tüpte, 6000 değerle ilk teşhis kondu onun biraz geç kalmıştı. Senin erkenden fark etmen çok iyi olmuş

Patlamamıştı ama kalp atımı vardı canım tüpte, 6000 değerle ilk teşhis kondu onun biraz geç kalmıştı. Senin erkenden fark etmen çok iyi olmuş
Kanama yogundu.
Dusuk sandim.
Ama beta cikinca dengeler degisti iste.
Insallah tedavi etki eder.
Dr.igne onayi verdikten sonra ben bir 6 saat filan karar verme sureci yasadim.
Insallah o sure aleyhime olmaz.

Allah herkesin yardimcisi olsun.
Insan bazen doktordan bikiyor.
Korkuyor.

Kanama yogundu.
Dusuk sandim.
Ama beta cikinca dengeler degisti iste.
Insallah tedavi etki eder.
Dr.igne onayi verdikten sonra ben bir 6 saat filan karar verme sureci yasadim.
Insallah o sure aleyhime olmaz.

Allah herkesin yardimcisi olsun.
Insan bazen doktordan bikiyor.
Korkuyor.
Bence şuan olumsuz bir durum olsa etkilerini fazlaca hissediyor olurdun. Ağrı kanama vb şekilde. Bence iyi gidecek

Back
X