Dış gebelik sonrası ilk adet

qwertyuop

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
486
384
Arkadaşlar merhaba dış gebelik geçirdirdim. 18 hazıran da beta sıfırlanmıştı Henüz adet olmadım. 4 gündür falan ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama hala olmadım Daha önce dış gebelik geçirenler ne kadar sürede adet gördünüz yanıtlayabilir misiniz

Arkadaşlar merhaba dış gebelik geçirdirdim. 18 hazıran da beta sıfırlanmıştı Henüz adet olmadım. 4 gündür falan ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama hala olmadım Daha önce dış gebelik geçirenler ne kadar sürede adet gördünüz yanıtlayabilir misiniz
ılacla sonlandırıldı dımı? valla normal dusukte bıle 50 gune kadar uzayabılıyor. doktor da normal dıyor. bazımız 35 gunde olduk bazımız 45.. dıs gebelıkte ılacla dusuruluyor ılla kı daha cok yan etkısı oluyordur.

Evet ilaçla sonlandırıldı. İnşallah o kadar uzamaz 🥴

Anladım size de çok geçmiş olsun. Son bir haftaya kadar ağrım yoktu aslında ama ara ara o zaman sağ kasığımda yaşadığım ağrıyı hissediyorum bunun dışında adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor ters giden bir şey mi var diye tedirgin oldum

Ben de Haziran sonu Temmuz Başı dış gebe olduğumu öğrendim. Öğrenmeden önce lekelenmelerimde vardı. 2 doz ilaçla sonlandı. Ama ağrılarım artınca yatışım yapıldı. Sağ kasigimda ki tüpte pıhtı kan kalmış. Betam 3500 den 1300e kadar 10 günde zor düştü. Yavaş yavaş düşüyor nedense. Hâlâ kanamam ve hafif sağ kasık ağrılarım da devam ediyor. Benim gibi olanda var mı acaba? Ilk gebelik ve şaşkınım üzgünüm. Cevremde geçirenler 4 ayda tamamen düzelmiş ve beta sıfırlanmış.

Ben subatta geçirdim tek dozla 960lardan iki haftada sıfırlandı ama sol tarafta tüpümde ağrı devam ediyor hala baslayamadim cesaret edip denemeye rahim filmi istemedi doktorum ama sanırım bir sorun kaldı gebelikten ne yapacagimi ben de bilmiyorum
Ben de Haziran sonu Temmuz Başı dış gebe olduğumu öğrendim. Öğrenmeden önce lekelenmelerimde vardı. 2 doz ilaçla sonlandı. Ama ağrılarım artınca yatışım yapıldı. Sağ kasigimda ki tüpte pıhtı kan kalmış. Betam 3500 den 1300e kadar 10 günde zor düştü. Yavaş yavaş düşüyor nedense. Hâlâ kanamam ve hafif sağ kasık ağrılarım da devam ediyor. Benim gibi olanda var mı acaba? Ilk gebelik ve şaşkınım üzgünüm. Cevremde geçirenler 4 ayda tamamen düzelmiş ve beta sıfırlanmış.

Ben subatta geçirdim tek dozla 960lardan iki haftada sıfırlandı ama sol tarafta tüpümde ağrı devam ediyor hala baslayamadim cesaret edip denemeye rahim filmi istemedi doktorum ama sanırım bir sorun kaldı gebelikten ne yapacagimi ben de bilmiyorum
Rabbim şifa versin :KK43: . Kanamaniz va mı? Benim hala kanamam var. Çok sinir bozucu asla bitmiyor deli olucam :KK43:

Benim dış gebeliğim iğne ile sonlandırdı 45 gün kanamam oldu değerim 5 haftada sıfırlandı. Değerim sıfirlandıktan 24 gün sonra adet oldum.

Rabbim şifa versin :KK43: . Kanamaniz va mı? Benim hala kanamam var. Çok sinir bozucu asla bitmiyor deli olucam :KK43:
Benim kürtaj sonrası bir iki gün kanamam oldu sonrasında 30 gün sonra adet oldum ara kanamaların hic olmadı adet duzenim eskisi gibi 27 gunde bir oluyor o konuda sıkıntı yaşamadım ama ağrım hala var sürekli bir ağrı sol tupumde

Kızlar bir sorum olacak dış gebelik ameliyatımdan sonra ilk adetim çok kanamalı geçti pırtı şeklinde parça parça geldi 2.günümde tuvalete gittiğimde parça parça geldi ikinci adetimde aynı şekilde oldu miyomumda var acaba normal mi çok tedirginim doktora çıktım patalojik bir durum olabilir kürtaj yapıp biyopsiye gönderelim dedi beni ameliyat edem doktor o sırada kürtaj yapmıştı zaten 2 buçuk ay önce biyopsiye göndermişti hiç anlamış değilim benim durumumu yaşayan var mı acaba

Çok geçmiş olsun pıhtı şeklinde kanamanız oldumu hiç benim aşırı şekilde pıhtı olarak geldi iki adetim de de büyük parçalar halinde çok tedirgin oldum miyomum da var bir doktora gittik kürtaj yapalım biyopsiye gönderelim dedi ama 2 buçuk ay önce oldum kürtaj hiç anlamadım başka bir doktora çıkıcam kanser olmaktan korkuyorum şuan sanki öyle bir tepkisi vardı

Benim pıhtı şeklinde hiç olmadı ilk adeti gördükten sonra normale döndü
Hiç korkmayın aklınıza kötüsünü getirmeyin bir yakınımda vardı miyom doktor temizledikten sonra düzeldi bir an önce baka bir doktora daha muayene olun derim

X