Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ılacla sonlandırıldı dımı? valla normal dusukte bıle 50 gune kadar uzayabılıyor. doktor da normal dıyor. bazımız 35 gunde olduk bazımız 45.. dıs gebelıkte ılacla dusuruluyor ılla kı daha cok yan etkısı oluyordur.Arkadaşlar merhaba dış gebelik geçirdirdim. 18 hazıran da beta sıfırlanmıştı Henüz adet olmadım. 4 gündür falan ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama hala olmadım Daha önce dış gebelik geçirenler ne kadar sürede adet gördünüz yanıtlayabilir misiniz
Ben de Haziran sonu Temmuz Başı dış gebe olduğumu öğrendim. Öğrenmeden önce lekelenmelerimde vardı. 2 doz ilaçla sonlandı. Ama ağrılarım artınca yatışım yapıldı. Sağ kasigimda ki tüpte pıhtı kan kalmış. Betam 3500 den 1300e kadar 10 günde zor düştü. Yavaş yavaş düşüyor nedense. Hâlâ kanamam ve hafif sağ kasık ağrılarım da devam ediyor. Benim gibi olanda var mı acaba? Ilk gebelik ve şaşkınım üzgünüm. Cevremde geçirenler 4 ayda tamamen düzelmiş ve beta sıfırlanmış.
Rabbim şifa versin . Kanamaniz va mı? Benim hala kanamam var. Çok sinir bozucu asla bitmiyor deli olucamBen subatta geçirdim tek dozla 960lardan iki haftada sıfırlandı ama sol tarafta tüpümde ağrı devam ediyor hala baslayamadim cesaret edip denemeye rahim filmi istemedi doktorum ama sanırım bir sorun kaldı gebelikten ne yapacagimi ben de bilmiyorum
Benim kürtaj sonrası bir iki gün kanamam oldu sonrasında 30 gün sonra adet oldum ara kanamaların hic olmadı adet duzenim eskisi gibi 27 gunde bir oluyor o konuda sıkıntı yaşamadım ama ağrım hala var sürekli bir ağrı sol tupumdeRabbim şifa versin . Kanamaniz va mı? Benim hala kanamam var. Çok sinir bozucu asla bitmiyor deli olucam
Benim kürtaj sonrası bir iki gün kanamam oldu sonrasında 30 gün sonra adet oldum ara kanamaların hic olmadı adet duzenim eskisi gibi 27 gunde bir oluyor o konuda sıkıntı yaşamadım ama ağrım hala var sürekli bir ağrı sol tupumde