Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla büyütün dış gebelik sonrası veya önce rahim filmi çektiniz mi hiç. Kaynak meymiş doktor söyledi miDis gebeligin tekrarlama riski var evet ama olacak diye de bir şey yok. Geçen sene temmuzda dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandı. Kasım da tekrar hamile kaldım. Su an bebeğim kucagimda. Dis gebelik oncesinde sebebi bulunamayan 2 erken dogum kaybim da vardi. 3.de dis gebelik yasadim ama 4. Gebeligim bana dunyalari verdi. Bunca olumsuz sey yasamis.biri olarak diyorum ki Olumsuz odaklanmayin
Rahim filmini ben 2019 da çekilmiştim dis gebelik oncesi o yuzden dis gebelik sonrasi tekrar bakmak istemedi doktor ancak dış gebelik için bir bulgu yok. Neden olduğu veya tekrar edip etmeyeceği belirsiz.Sağlıkla büyütün dış gebelik sonrası veya önce rahim filmi çektiniz mi hiç. Kaynak meymiş doktor söyledi mi
Dış gebelik sonrası kaç ay içinde hamile kaldınız ve sandık ilerliyor hamilelikMerhaba, bende sizin gibi eylulde dış gebelik geçirdim ve sağ tupumu aldılar.bebekte kalp atışı bile vardı.simdi yine hamileyim bu kadar erken beklemiyordum. Ve korkuyorum siz ne durumdasınız.gittinizmi dr.a?
Eylülde ameliyat oldum, Aralık'ta hamile kaldım.suan 8. Haftadayim ama düşük tehlikem var. Ama dış gebelikle ilgisi yok.benim hormonal.Dış gebelik sonrası kaç ay içinde hamile kaldınız ve sandık ilerliyor hamilelik
Kanamamı var ? İnş düşük olmazEylülde ameliyat oldum, Aralık'ta hamile kaldım.suan 8. Haftadayim ama düşük tehlikem var. Ama dış gebelikle ilgisi yok.benim hormonal.
Evet, progestan kullanıyorum.insallah.Kanamamı var ? İnş düşük olmaz
Benimde 1 ay oluyor dış gebelik geçireli ama değerim çöl düsüktü 300 lerdeydi 1 doz mtx iğnesi ve kürtajla hemen sıfırlandı. Ne kadar korunmam gerekir sizce. Bana da nasip olsun İnşallahRahim filmini ben 2019 da çekilmiştim dis gebelik oncesi o yuzden dis gebelik sonrasi tekrar bakmak istemedi doktor ancak dış gebelik için bir bulgu yok. Neden olduğu veya tekrar edip etmeyeceği belirsiz.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 ay korun demişti doktorum, zateb 4.ay hamile kalmıştım. Sizin otelinizde beklemeniz gerek.bir durum yoksa bir iki ay sonra deneyebilirsiniz. İnşallah sağlıkla gelsin yeni hamilelikBenimde 1 ay oluyor dış gebelik geçireli ama değerim çöl düsüktü 300 lerdeydi 1 doz mtx iğnesi ve kürtajla hemen sıfırlandı. Ne kadar korunmam gerekir sizce. Bana da nasip olsun İnşallah
Merhaba dış gebelik sonra kaç gün sonra adet oldunuz ve gebeliğiniz tam olarak dış gebelik söz tası ne kadar sürede olduTemmuzda dis gebelik gecirdim ekimde hamile kaldim. Benim birde mtx ignelerle sonlandirildi. Ameliyat olanlar daha sansli bu konuda. Sadece tahlil ve doktor randevunuzu beklemeyin erkenden gidin tekrarlama durumuna karsilik. Benim hamdolsun saglikli ilerliyo.
Merhaba bende Ocak da dış gebelik geçirdim size ne söyledi doktor korunma açısındaBenimde 1 ay oluyor dış gebelik geçireli ama değerim çöl düsüktü 300 lerdeydi 1 doz mtx iğnesi ve kürtajla hemen sıfırlandı. Ne kadar korunmam gerekir sizce. Bana da nasip olsun İnşallah
O konuda bisey diyemicem benim hep kalamam vardı 2 ay boyunca kanamanın son 6 gününü adet saydı doktorMerhaba dış gebelik sonra kaç gün sonra adet oldunuz ve gebeliğiniz tam olarak dış gebelik söz tası ne kadar sürede oldu
6 ay bekleme süresi verdiMerhaba bende Ocak da dış gebelik geçirdim size ne söyledi doktor korunma açısında