Dış gebelik sonrası hamilelik

Dis gebeligin tekrarlama riski var evet ama olacak diye de bir şey yok. Geçen sene temmuzda dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandı. Kasım da tekrar hamile kaldım. Su an bebeğim kucagimda. Dis gebelik oncesinde sebebi bulunamayan 2 erken dogum kaybim da vardi. 3.de dis gebelik yasadim ama 4. Gebeligim bana dunyalari verdi. Bunca olumsuz sey yasamis.biri olarak diyorum ki Olumsuz odaklanmayin
Sağlıkla büyütün dış gebelik sonrası veya önce rahim filmi çektiniz mi hiç. Kaynak meymiş doktor söyledi mi

Sağlıkla büyütün dış gebelik sonrası veya önce rahim filmi çektiniz mi hiç. Kaynak meymiş doktor söyledi mi
Rahim filmini ben 2019 da çekilmiştim dis gebelik oncesi o yuzden dis gebelik sonrasi tekrar bakmak istemedi doktor ancak dış gebelik için bir bulgu yok. Neden olduğu veya tekrar edip etmeyeceği belirsiz.

Merhaba, bende sizin gibi eylulde dış gebelik geçirdim ve sağ tupumu aldılar.bebekte kalp atışı bile vardı.simdi yine hamileyim🤦🏼‍♀️ bu kadar erken beklemiyordum. Ve korkuyorum siz ne durumdasınız.gittinizmi dr.a?
Dış gebelik sonrası kaç ay içinde hamile kaldınız ve sandık ilerliyor hamilelik

Rahim filmini ben 2019 da çekilmiştim dis gebelik oncesi o yuzden dis gebelik sonrasi tekrar bakmak istemedi doktor ancak dış gebelik için bir bulgu yok. Neden olduğu veya tekrar edip etmeyeceği belirsiz.
Benimde 1 ay oluyor dış gebelik geçireli ama değerim çöl düsüktü 300 lerdeydi 1 doz mtx iğnesi ve kürtajla hemen sıfırlandı. Ne kadar korunmam gerekir sizce. Bana da nasip olsun İnşallah

Benimde 1 ay oluyor dış gebelik geçireli ama değerim çöl düsüktü 300 lerdeydi 1 doz mtx iğnesi ve kürtajla hemen sıfırlandı. Ne kadar korunmam gerekir sizce. Bana da nasip olsun İnşallah
Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 ay korun demişti doktorum, zateb 4.ay hamile kalmıştım. Sizin otelinizde beklemeniz gerek.bir durum yoksa bir iki ay sonra deneyebilirsiniz. İnşallah sağlıkla gelsin yeni hamilelik

Temmuzda dis gebelik gecirdim ekimde hamile kaldim. Benim birde mtx ignelerle sonlandirildi. Ameliyat olanlar daha sansli bu konuda. Sadece tahlil ve doktor randevunuzu beklemeyin erkenden gidin tekrarlama durumuna karsilik. Benim hamdolsun saglikli ilerliyo.
Merhaba dış gebelik sonra kaç gün sonra adet oldunuz ve gebeliğiniz tam olarak dış gebelik söz tası ne kadar sürede oldu

Merhaba bende Ocak da dış gebelik geçirdim size ne söyledi doktor korunma açısında

Merhaba dış gebelik sonra kaç gün sonra adet oldunuz ve gebeliğiniz tam olarak dış gebelik söz tası ne kadar sürede oldu
O konuda bisey diyemicem benim hep kalamam vardı 2 ay boyunca kanamanın son 6 gününü adet saydı doktor

X