Merhaba bir buçuk yıldır çocuk sahibi olmaya uğraşıyoruz yanlış teşhiş vs derken bir buçuk yılın sonunda doktor değişikliği ile rahim içi yapışıklık sebebi ile olmadığını öğrendik hemen histereskopi ameliyatı ile yapışıklıkları temizledi doktorumuz ve ameliyat sonrası ilk adettem sonra üç ay doğal yolla denememizi istedi ikinci ay hamile olduğumu öğrendim ama maalesef ki dış gebelik ile bitti. Elli gündür değer düşmesi vs derken mtx iğne ile bugün artık bittiğini söyledi doktor çok şükür tek doz ile sonlandı ve adet oldum. Diğer adet sonrası adetin ikinci günü doktor gelmemi istedi ve o zaman tekrar bi gebelik sürecim için planlama yapacağımızı söyledi sadece ama ben çok korkuyorum yapışıklığın tekrarlaması %70di zaten beş ay sonunda tekrar oluşmuş olmasından ve hamile kalırsam dış gebelik tekrarlama riskinden benim gibi yaşayıp dış gebelik sonrası hamile kalıp sağlıklı bir şekilde geçiren var mı acaba çok ümitsizim artık her şey üst üste geliyor gebelikten korkar oldum bir şey olacak yine diye ama bir yandan da çok istiyorum hala yaşayan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim