Dış gebelik sonrası adet görme

Çok geçmiş olsun umarım hamilelik ile ilgili güzel haberleriniz vardır bişi sormak istiyorum bende dış gebelik ameliyatı oldum iki adet geçirdim ama adetlerim ilk günleri çok sancılıydı ve ikinci günleri aşırı pırtılı geldi parça parça düştü çok tedirginim acaba sizlerde böyle süreçler oldu mu

Çok geçmiş olsun umarım hamilelik ile ilgili güzel haberleriniz vardır bişi sormak istiyorum bende dış gebelik ameliyatı oldum iki adet geçirdim ama adetlerim ilk günleri çok sancılıydı ve ikinci günleri aşırı pırtılı geldi parça parça düştü çok tedirginim acaba sizlerde böyle süreçler oldu mu
çok teşekkür ederim şuan tekrardan hamileyim canım inşallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın.acikcasi bn normal adet gördüm agrım sancim ya yada parca gelmedi.bi kaç ay düzensizlik oldu kahve rengi lekenmelerim oldu sonra normale döndüm

Demekki kişiden kişiye değişiyor 🤷🏻‍♀️ benimde kanamam oldu ameliyattan sonra ama, ameliyata bağlı kanama dedi doktorum adet değildim. Ameliyattan 45 gün sonra adet oldum 🥰 Siz neden oldunuz laparoskopi? Dış gebelik mi?
Merhaba, bende yarın operasyon feçir em. Acaba kaç mm ile alındı da tüpleriniz alınmado? Hatırlıyor musunuz?

Merhaba, bende yarın operasyon feçir em. Acaba kaç mm ile alındı da tüpleriniz alınmado? Hatırlıyor musunuz?
Merhabalar, çok geçmiş olsun size de. Açıkçası hiç hatırlamıyorum 1700 dü bhcg onu hatırlıyorum sadece. Zaten siz şuan amliyat olmuşsunuzdur sanırım. Dilerim güzel geçmiştir.

Benim ameliyatla değil Metotreksat ile sonlandırıldı. İğneden 3 gün sonra adet oldum. Yine de doktora sormakta fayda var. Normal ise de kafan rahat olur cnm

Gecmis olsun

X