- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 5.371
merhaba arkadaşlar :) uzun süredir burada yoktum ve ilk defa bir konu açacağım aslında çok ani olan bir şeydi. ilk adet gecikmem de kendiliğimden gittim test yaptım negatif sonuç aldım madem testte çıkmadı eğer hamile değilsem de en azından bir sıkıntı olmasın dedim doktora gittim. doktor kan tahlili ve ultrason sonucunda çatlamamış yumurta var ya çocuk olacağı için ya da adet olmadığın için böyle dedi ve bana adet söktürücü verdi. o olayın 2.haftasında göğüslerimde ağrı ve kasıklarım da olan ağrı sebebiyle iş yerindeki arkadaşlarımın ısrar etmesiyle test yaptım pozitif çıktı akşamına hemen acile gittim kanda da hamilelik vardı ertesi gün kasıklarımda olan ağrıdan dolayı işten izin alıp doktora gittim ama doktorum sürekli dış gebelikten bahsetti ilk yükselmiyorsa dış gebelik dedi ama yükseldi kanda değerim sonrasında daha 48 saat olmamıştı tekrar ertesi gün gel kan ver dedi verdiğimde istediği sayıda çıkmadı. ben beklemek istiyorum biraz daha zaten kendisiyle görüşemedim tekrar işe git ararsın demişti erken çıkış yapmış yarına kaldı konuşmam. sadece bir fikir almak istiyorum ne zaman belli olur tam olarak dış gebelik olduğu? ve dış gebelikse nasıl sonlanıyor çok mu ağrılı?