• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik olabilir mi

Lale yldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
1
0
1
42
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 29 Nisan 30 Mayıs'ta test yaptım silik çizgi çıktı betaya baktırdım 27 kusur çıktı aynı gün kahverengi kanama başladı bir gün sonra tekrar beta 31 çıktı iki gün geçti tekrar beta 35 çıktı tabi kanama vardı halen ama normal adet gibi değil tedirgin oldum böyle şeyler yaşayan var mı acaba dış gebelik mi lütfen bilgisi olan cevap versin

Kimyasal gebelikte az artış oluyor diye biliyorum ben dış gebelikte değil. Zaten lekelenmeler de varsa büyük ihtimalle kimyasal gebeliktir.

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 29 Nisan 30 Mayıs'ta test yaptım silik çizgi çıktı betaya baktırdım 27 kusur çıktı aynı gün kahverengi kanama başladı bir gün sonra tekrar beta 31 çıktı iki gün geçti tekrar beta 35 çıktı tabi kanama vardı halen ama normal adet gibi değil tedirgin oldum böyle şeyler yaşayan var mı acaba dış gebelik mi lütfen bilgisi olan cevap versin
Benim değerim 230 küsür falandı. Sonra max 790 lara kadar arttı. Arada 2 hafta vardı ama. Sonra kanamayla birlikte değerler de düştü. Doktor kimyasal gebelik dedi. Üzgünüm ama seninki de öyle duruyor. Değerlerin çok az

Back