İnşallah ya kaç gündür içim içimi yedi. İnternetten bakıyorum şu dış gebelik belirtisi olabilir bu dış gebelik belirtisi olabilir kafayı yedim sanki :) beta HCG bin 3 seferdir düzenli artmış olması evet rahatlatıyor benide inşallah yolunda gider herşeyDış gebelik olsa değerin böyle 2 kat olarak artmazdı.İnşallah yarın keseyi de görüp rahatlarsınız.
İnşallah tutunma ağrılarıdır. Beta hcg değerin yükselmesi beni rahatlatıyor biraz ama insan yine de endişeleniyor.Hamileliğin özellikle ilk aylarında bu ağrılar normal zaten. Kasık ağrısı bel ağrısı.. bebek tutunurken rahim kendisini hazrlıyor ve bu yüzden ağrılar oluyor.. keseyi görmeden kötü düşünmeyin. Hen türlü düşünceniz bebeğinizi etkler
Hayır hiç endişelenme.. benim çok ağrılarım olurdu.. ordan biliyorum tutunmak için rahmin kendisini hazrladığını.. bir de bebek büyüdükçe rahim büyümesi, baskısı vb. Daha çok ağrıların olacak.İnşallah tutunma ağrılarıdır. Beta hcg değerin yükselmesi beni rahatlatıyor biraz ama insan yine de endişeleniyor.
Seninde yanlarda boşluklardan bele kalça kısmına vurur muydu ağrı peki çok şiddetli değil aslında ama hissettiriyor kendisiniHayır hiç endişelenme.. benim çok ağrılarım olurdu.. ordan biliyorum tutunmak için rahmin kendisini hazrladığını.. bir de bebek büyüdükçe rahim büyümesi, baskısı vb. Daha çok ağrıların olacak.
Ben 2 kere çok şiddetli ağrı yaşamıştım .. bebeğime birşey oldu zannettim o derce bir ağrıydı.. meğer bebek ters hareket yapmış.. Değerlerin güzel yükseldi. Korkma kontrolü bekle.. üzme hem kendeni hem bebişiniSeninde yanlarda boşluklardan bele kalça kısmına vurur muydu ağrı peki çok şiddetli değil aslında ama hissettiriyor kendisini
İnşallah yarın kese görünür valla çok mutlu olucam görünürseKese görününce rahatlarsın değerlerin gayet güzel, dış gebelik ağrısı çok şiddetli diye biliyorum bide kanamalı oluyormuş.
İnşallah benim daha yeni olduğu için bebek hareketlerini hissetmedigim için çok riskli geliyorum bana inşallah yarın görünür kese:)Ben 2 kere çok şiddetli ağrı yaşamıştım .. bebeğime birşey oldu zannettim o derce bir ağrıydı.. meğer bebek ters hareket yapmış.. Değerlerin güzel yükseldi. Korkma kontrolü bekle.. üzme hem kendeni hem bebişini
keseyi gördünüzmü sonuç ne acabaİnşallah benim daha yeni olduğu için bebek hareketlerini hissetmedigim için çok riskli geliyorum bana inşallah yarın görünür kese:)
Merhaba evet keseyi geçen hafta gördük çok şükürkeseyi gördünüzmü sonuç ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?