Dış gebelik olabilir mi yoksa değil mi

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
33
Kızlar çok araştırmak her zaman iyi olmayabiliyor bence çünkü en ufacık şeyde kafanızı birsuru şey kurcalıyor ondan sonra. Şimdi ben gecen Çarşamba günü beta HCG baktırdım 102 çıktı ardından cuma günü tekrar tahlil yaptırdım 311 çıktı pazar 701 çıktı ve dün 1510 çıktı ve doktor yarına beni kontrole çağırdı vajinal ultrasonla keseyi görebilmek için. Yani yarın beta hcg değerin vajinal ultrasonda kese gorunebilecek duruma gelir dedi. Yarın saat 11de randevum var inşallah görebilir bir sıkıntı olmaz ama son iki üç gündür benim belimde bir ağrı var bazen sağ boşluk gibi bazen sol boşluk gibi o taraflardandan da ağrım oluyor gibi oluyor, karnın alt tarafında çok hafif acıma hissi oluyor, bazen rahim yani o genital bölgede hafif kasılmalar oluyor. Yani beta hcg bin düzenli ve güzel yükseldiğini söyledi doktor yumurtalıklarda baktı bir sıkıntı görmedi ama ben yarın için çok tedirginim yani bu anlattıklarım dış gebelik belirtisi gibi olabilir mi yoksa normal yaşanan şeyler mi benim ilk hamileliğim o yüzden havadan nem kapıyorum biraz

Dış gebelik olsa değerin böyle 2 kat olarak artmazdı.İnşallah yarın keseyi de görüp rahatlarsınız.

Hamileliğin özellikle ilk aylarında bu ağrılar normal zaten. Kasık ağrısı bel ağrısı.. bebek tutunurken rahim kendisini hazrlıyor ve bu yüzden ağrılar oluyor.. keseyi görmeden kötü düşünmeyin. Hen türlü düşünceniz bebeğinizi etkler

Dış gebelik olsa değerin böyle 2 kat olarak artmazdı.İnşallah yarın keseyi de görüp rahatlarsınız.
İnşallah ya kaç gündür içim içimi yedi. İnternetten bakıyorum şu dış gebelik belirtisi olabilir bu dış gebelik belirtisi olabilir kafayı yedim sanki :) beta HCG bin 3 seferdir düzenli artmış olması evet rahatlatıyor benide inşallah yolunda gider herşey

İnşallah tutunma ağrılarıdır. Beta hcg değerin yükselmesi beni rahatlatıyor biraz ama insan yine de endişeleniyor.

İnşallah tutunma ağrılarıdır. Beta hcg değerin yükselmesi beni rahatlatıyor biraz ama insan yine de endişeleniyor.
Hayır hiç endişelenme.. benim çok ağrılarım olurdu.. ordan biliyorum tutunmak için rahmin kendisini hazrladığını.. bir de bebek büyüdükçe rahim büyümesi, baskısı vb. Daha çok ağrıların olacak.

Seninde yanlarda boşluklardan bele kalça kısmına vurur muydu ağrı peki çok şiddetli değil aslında ama hissettiriyor kendisini

Kese görününce rahatlarsın değerlerin gayet güzel, dış gebelik ağrısı çok şiddetli diye biliyorum bide kanamalı oluyormuş.

Seninde yanlarda boşluklardan bele kalça kısmına vurur muydu ağrı peki çok şiddetli değil aslında ama hissettiriyor kendisini
Ben 2 kere çok şiddetli ağrı yaşamıştım .. bebeğime birşey oldu zannettim o derce bir ağrıydı.. meğer bebek ters hareket yapmış.. Değerlerin güzel yükseldi. Korkma kontrolü bekle.. üzme hem kendeni hem bebişini

İnşallah benim daha yeni olduğu için bebek hareketlerini hissetmedigim için çok riskli geliyorum bana inşallah yarın görünür kese:)

Benimde malesef kesem görülmedi ultrasonla ve betam da 1687 cıktı 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi dr. Çok yeni olabilir daha dedi ondan görülmemiştir dedi bu kadar sabrettik bi bu kadar daha bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…