Kızlar çok araştırmak her zaman iyi olmayabiliyor bence çünkü en ufacık şeyde kafanızı birsuru şey kurcalıyor ondan sonra. Şimdi ben gecen Çarşamba günü beta HCG baktırdım 102 çıktı ardından cuma günü tekrar tahlil yaptırdım 311 çıktı pazar 701 çıktı ve dün 1510 çıktı ve doktor yarına beni kontrole çağırdı vajinal ultrasonla keseyi görebilmek için. Yani yarın beta hcg değerin vajinal ultrasonda kese gorunebilecek duruma gelir dedi. Yarın saat 11de randevum var inşallah görebilir bir sıkıntı olmaz ama son iki üç gündür benim belimde bir ağrı var bazen sağ boşluk gibi bazen sol boşluk gibi o taraflardandan da ağrım oluyor gibi oluyor, karnın alt tarafında çok hafif acıma hissi oluyor, bazen rahim yani o genital bölgede hafif kasılmalar oluyor. Yani beta hcg bin düzenli ve güzel yükseldiğini söyledi doktor yumurtalıklarda baktı bir sıkıntı görmedi ama ben yarın için çok tedirginim yani bu anlattıklarım dış gebelik belirtisi gibi olabilir mi yoksa normal yaşanan şeyler mi benim ilk hamileliğim o yüzden havadan nem kapıyorum biraz