• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik, Mtx iğne ve sonrası

Mtx sonrası saç kirpik kaş dökülmesi oluyo. Geçmişte 3 dış gebeliğim olduğu için mtx iğnesinin sıkıntısını çok çektim. Dökülmelere sebep oluyo.
Neden 3 kere oldu ..tupler mi tikaliydi
Tüpler tıkalı değildi. 1.si olduğunda mtx oldum ama iç kanama geçirdim sol tüpüm alındı. Daha sonra rahim filmi çekildim sağ tüpüm açıktı. Tekrar 2 kere hamile kaldım onlarda sağ tüpte dış gebelik oldu. Ameliyatta kanamada tüp hasar görmüş olabilir denildi. Daha sonrasında 4 sene hamile kalamadım. Tüp bebek yaptırdık
Çok ilginç gerçekten rahim filmi de kesin çözüm olmuyor demek. Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al.brnde geçen sene sol tupumu kaybettim.simdi 5 haftaligim dua ette yarın kesem görülsün Çok korkuyorum

Neden 3 kere oldu ..tupler mi tikaliydi

Çok ilginç gerçekten rahim filmi de kesin çözüm olmuyor demek. Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al.brnde geçen sene sol tupumu kaybettim.simdi 5 haftaligim dua ette yarın kesem görülsün Çok korkuyorum
Amin inşaallah. Seninde için rahat olsun. Ben senin yerinde olsam 10 gün daha bekler kalp atışını görmeye öyle giderim. Yarın görmezsen yine stres yapıcaksın. Ben direk 6+4 te gittim öncesinde gitmedim. Hem kese görüp hem kalp atışını duydum. Yarın gittiğinde görmezsen bile daha erken 7.haftada bile kalp atışını duyan var.

Back