Teşekkür ederimDış gebelikte biraz daha yüksek değerler olur diye biliyorum ama giderek yükselen bir beta var kimyasalda değer düşüyor benim kimyasal oldu kan verdiğim gün lekelenmem vardı ve değerim direk sıfırlanmıştı umarım kimyasaldır ve bir an önce düşer eğer dış gebelikse de korkma bir iğnesi var ve öyle değerin düşmesi sağlanıyor ve ameliyata gerek kalmıyor
Ne oldu canım son durumun? Ben de dış gebelik geçirdim daha 1 buçuk aydır yeni kurtuldum malesefHerkese merhaba, öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum. Anne olmak istedim ben de, ve maalesef ilk denememde dış gebelik ihtimali ile karşı karşıya kaldım. bu konuda bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Son adet tarihim 31 Mart, 30 nisanda regl olmayı bekliyordum olmadım 4 mayista kan testi verdim değerim 17 çıktı 5 mayista cok şiddetli olmayan adet kanaması gibi bir kanama oldu ertesi gün yanı 6 mayista tekrar test yaptım beta 41 çıktı doktor değerin yükselmesini dış gebelik belirtisi olarak düşündü, 7 mayista tekrar test yaptım değer 62 çıktı, bugün yanı 9 mayista tekrar test yaptım 63 çıktı. Kanamam leke şeklinde devam ediyor. Kasık ağrılarim hiç yok ama şiddetli olmasa da bel agrim var. Kimyasal olması icin dua ediyorum. Dış gebelik olsa son adetimden bu yana geçen zamanda değerlerin cok daha yüksek olması gerekmez miydi sizce? Bilgisi olanların yardımcı olması beni cok mutlu edecektir, sevgiler
Ne oldu canım son durumun? Ben de dış gebelik geçirdim daha 1 buçuk aydır yeni kurtuldum malesef
Geçmiş olsun canım bi daha yaşamayız inşallahSuan değerler normale donmeye basladi, takip ediyoruz,
Ha yok yanlış anladınız, değerler normale döndü derken normal bir gebelik değerlerine döndü, ama daha keseyi görmek için değerlerin yükselmesini bekleyeceğiz. Suan kesin bir teşhis yok takipteyizGeçmiş olsun canım bi daha yaşamayız inşallah
Keşke size yardımcı olabileceğim bir bilgiye sahip olsaydimMerhaba. Benim son adetim 17 marttı. Evde gebelik testi yapıp ikinci çizgiyi görünce normal bir hamilelik sanıp mutlu oldum. Dr. randevuma gidemeden kanamam oldu. 1 mayısta büyük bir parça düştü ciğer gibi ama. Beyaz oluyor falan diye okumuştum bilemiyorum. Hemen acile gittim dr. muayene etti kimyasal dedi içerisi temizmiş. Beta 45 çıkmıştı o an. 1 hafta sonra beta takibi için çağırdı kan verdim ama dr. yokmuş sonucu vermediler. Ben kesin düşmüştür derken evde test yaptim baktım bu sefer ikinci çizgi daha koyu. Hemen özel hastaneye gectim orda beta 69 çıktı iki gün önce. Bugünkü de 59 çıktı. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Sizce bu dış gebelik olabilir mi? Çok tedirginim.Ara sıra çok hafif leke geliyor ama ağrı sızı yok.
Teşekkür ederim.Keşke size yardımcı olabileceğim bir bilgiye sahip olsaydimdış gebelik korkusu kabus gibi halen daha yaşıyorum, henüz netleşmedi durumum. Umarım sizinki de dış gebelik değildir diye ümid ediyorum
Ya ne güzel gözünüz AydınHa yok yanlış anladınız, değerler normale döndü derken normal bir gebelik değerlerine döndü, ama daha keseyi görmek için değerlerin yükselmesini bekleyeceğiz. Suan kesin bir teşhis yok takipteyiz
Dış gebelik geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki tahliller dış gebelik gibi değil ve dış gebelikte kasık ağrısı batma tarzında oluyor Allah düşmanıma yaşatmasın o durumuHerkese merhaba, öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum. Anne olmak istedim ben de, ve maalesef ilk denememde dış gebelik ihtimali ile karşı karşıya kaldım. bu konuda bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Son adet tarihim 31 Mart, 30 nisanda regl olmayı bekliyordum olmadım 4 mayista kan testi verdim değerim 17 çıktı 5 mayista cok şiddetli olmayan adet kanaması gibi bir kanama oldu ertesi gün yanı 6 mayista tekrar test yaptım beta 41 çıktı doktor değerin yükselmesini dış gebelik belirtisi olarak düşündü, 7 mayista tekrar test yaptım değer 62 çıktı, bugün yanı 9 mayista tekrar test yaptım 63 çıktı. Kanamam leke şeklinde devam ediyor. Kasık ağrılarim hiç yok ama şiddetli olmasa da bel agrim var. Kimyasal olması icin dua ediyorum. Dış gebelik olsa son adetimden bu yana geçen zamanda değerlerin cok daha yüksek olması gerekmez miydi sizce? Bilgisi olanların yardımcı olması beni cok mutlu edecektir, sevgiler
Merhaba, değerlerim yükselmeye ve başladı ve dün şiddetli bir agri ile hastaneye geldim, doktorlara yalvardım resmen agri kesici yapın diye , sol tarafım komple felç olmuş gibiydi. patlamış dediler ama kesin mi bilmiyorum çünkü ben tam olarak keseyi tespit edebildiklerini düşünmüyorum. Kürtajdan çıktım bir saat önce. Değerler takip edilecek umarım ameliyata gerek kalmazDış gebelik geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki tahliller dış gebelik gibi değil ve dış gebelikte kasık ağrısı batma tarzında oluyor Allah düşmanıma yaşatmasın o durumu
Çok geçmiş olsun. Inşallah bu kadarla atlatırsınız.Merhaba, değerlerim yükselmeye ve başladı ve dün şiddetli bir agri ile hastaneye geldim, doktorlara yalvardım resmen agri kesici yapın diye , sol tarafım komple felç olmuş gibiydi. patlamış dediler ama kesin mi bilmiyorum çünkü ben tam olarak keseyi tespit edebildiklerini düşünmüyorum. Kürtajdan çıktım bir saat önce. Değerler takip edilecek umarım ameliyata gerek kalmaz
Merhabalar sızı merak ettım ıyısınızdır umarımMerhaba, değerlerim yükselmeye ve başladı ve dün şiddetli bir agri ile hastaneye geldim, doktorlara yalvardım resmen agri kesici yapın diye , sol tarafım komple felç olmuş gibiydi. patlamış dediler ama kesin mi bilmiyorum çünkü ben tam olarak keseyi tespit edebildiklerini düşünmüyorum. Kürtajdan çıktım bir saat önce. Değerler takip edilecek umarım ameliyata gerek kalmaz
Merhaba, dün metotreksat igne oldum, cok acıttı, 4. Gün bthcg bakılacak umarım düşerMerhabalar sızı merak ettım ıyısınızdır umarım
İnşallah en kısa zamanda iyi olursunuzMerhaba, dün metotreksat igne oldum, cok acıttı, 4. Gün bthcg bakılacak umarım düşer
Cok teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda iyi olursunuz
Merhaba nasıl oldunuz?Cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?