Dış gebelik mi yoksa başka bir şey mi?

Moondedem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
379
526
103
Regl 7 gün gecikince testte pozitif çıktı. Bugün doktora gittim beta hcg 1756 çıktı. Doktor keseyi göremedi. Geç döllenmede beta hcg değeri böyle olabilir dedi. Normalde bu değere göre 5 haftalık olmalı ancak kese görünürdü o zaman dedi.
Kafam çok karışık, karın alt bölgemde hafif sancı dışında hiçbir şey yok.
Sizce dış gebelik olabilir mi, ya da maksimum 2 haftalık gebelikte bu değer olabilir mi?

2 haftalık gebelik olmaz. Zaten kese 3binlerde daha net görünüyor az daha bekleyin

Yani 5 haftalık olması da imkansız tarihlere bakıyorum yok o tarihlerde eşim yoktu.
Açıkçası dış gebelik olabilir mi tehlikeliymiş, yaşım da 35i geçti. Kafam çok karışık. Geç döllenmede beta hcg değeri 1756 olabilir mi?

Öyle hesaplanmıyor gebelik son adet tarihinize göre hesaplanıyor, ilişki tarihine göre değil yani.

2 gunde bir beta verin
Duzenli artiyor mu bakilsin

Baska bi doktora gorunun derim
Dis gebelik tanisini 2 gunde bir betaya bakarak ve artmasina ragmen vajinal bile goremeyerek verebilir ancak
Pazartesi başka doktora randevu aldım. Açıkçası gebelik istemiyorum Allah isteyenlere versin. Bana çok sürpriz oldu bu.

Prolaktin hormonu yüksek çıktığı için doktor imkansız demişti hamilelik. Hayırlısı artık ne diyeyim.
Prolaktin hormonu yukselip inebilen birsey
Ona guvenmeyin derim
Imkansiz diye birsey yok gebelik denen hadisede
Ne imkansiz denilen seyler gebelikle sonuclaniyor cok ornekleri var
Zaten imkansiz diyen doktora da gitmemek lazim

Canım aynı durumu bende yaşadım beta çok güzel gidiyordu herşey normaldi ama 6. Haftaya girdim ne kese ne bebek yoktu kürtaj oldum çarşamba günü

Kızlar adetimi 5 gün geçti devlet hastanesine gittim ultrasonyondan baktı rahim duvarım kalın olduğu için görünmüyor kese dedi kan verdim HCG degerim 7359 çıktı bu değerle ultrasyonda görünmüyor dış gebelik mı sizce

Eklentiler

• Screenshot_2024-07-04-11-40-44-986_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…