Öyle hesaplanmıyor gebelik son adet tarihinize göre hesaplanıyor, ilişki tarihine göre değil yani.Yani 5 haftalık olması da imkansız tarihlere bakıyorum yok o tarihlerde eşim yoktu.
Açıkçası dış gebelik olabilir mi tehlikeliymiş, yaşım da 35i geçti. Kafam çok karışık. Geç döllenmede beta hcg değeri 1756 olabilir mi?
2 gunde bir beta verinYani 5 haftalık olması da imkansız tarihlere bakıyorum yok o tarihlerde eşim yoktu.
Açıkçası dış gebelik olabilir mi tehlikeliymiş, yaşım da 35i geçti. Kafam çok karışık. Geç döllenmede beta hcg değeri 1756 olabilir mi?
Bakmadı. İçime de sinmedi açıkçası. Yaşım 37 risk de oluyor galiba.Karindan goremiyorsa vajinal de bakmaliydi
Baska bi doktora gorunun derimBakmadı. İçime de sinmedi açıkçası. Yaşım 37 risk de oluyor galiba.
Pazartesi başka doktora randevu aldım. Açıkçası gebelik istemiyorum Allah isteyenlere versin. Bana çok sürpriz oldu bu.Baska bi doktora gorunun derim
Dis gebelik tanisini 2 gunde bir betaya bakarak ve artmasina ragmen vajinal bile goremeyerek verebilir ancak
Spiral taktirabilirsiniz eger gebelik yoksaPazartesi başka doktora randevu aldım. Açıkçası gebelik istemiyorum Allah isteyenlere versin. Bana çok sürpriz oldu bu.
Prolaktin hormonu yüksek çıktığı için doktor imkansız demişti hamilelik. Hayırlısı artık ne diyeyim.Spiral taktirabilirsiniz eger gebelik yoksa
Prolaktin hormonu yukselip inebilen birseyProlaktin hormonu yüksek çıktığı için doktor imkansız demişti hamilelik. Hayırlısı artık ne diyeyim.
Canım aynı durumu bende yaşadım beta çok güzel gidiyordu herşey normaldi ama 6. Haftaya girdim ne kese ne bebek yoktu kürtaj oldum çarşamba günüRegl 7 gün gecikince testte pozitif çıktı. Bugün doktora gittim beta hcg 1756 çıktı. Doktor keseyi göremedi. Geç döllenmede beta hcg değeri böyle olabilir dedi. Normalde bu değere göre 5 haftalık olmalı ancak kese görünürdü o zaman dedi.
Kafam çok karışık, karın alt bölgemde hafif sancı dışında hiçbir şey yok.
Sizce dış gebelik olabilir mi, ya da maksimum 2 haftalık gebelikte bu değer olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?