• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik mi yardım edin

Elife440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
4
2
1
32
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu ayın 21 inde sağlık ocaginda yaptirdigim beta-hcg testinde 84 çıktı. Bugün yaptirdigim teste 2680 çıktı. Karından ultrasonda bir oluşum olduğunu ama kesenin görünmediğini söyledi doktor. Israrlar vajinal ultrason bakalım dedi ama ben istemedim. Haftaya görünmesi lazım ama geç kalınabilir tarzında konuştu. Ben de evham yaptım. Daha önce vajinal ultrasondan sonra kanamalarim oldu ve düşük yaptığım için korkuyorum. Ama şuan sol kasigimda batma hissediyorum ama durulamayacak gibi değil kesinlikle uzanınca geçiyor. Neden sadece tek sol kasigimda normal mi bu? Bide hamile olduğumu öğrenmeden önce bir yerden aniden inmiştim o zamanda ağırmışti acaba onunla alakası olabilir mi? Bunun dışında kanama vs belirti yok. İlki düşükle sonuçlandığı için bunda çok korkuyorum. Bu arada hasimato tiroidi hastasiyim tsh 6 çıktı maalesef :(

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu ayın 21 inde sağlık ocaginda yaptirdigim beta-hcg testinde 84 çıktı. Bugün yaptirdigim teste 2680 çıktı. Karından ultrasonda bir oluşum olduğunu ama kesenin görünmediğini söyledi doktor. Israrlar vajinal ultrason bakalım dedi ama ben istemedim. Haftaya görünmesi lazım ama geç kalınabilir tarzında konuştu. Ben de evham yaptım. Daha önce vajinal ultrasondan sonra kanamalarim oldu ve düşük yaptığım için korkuyorum. Ama şuan sol kasigimda batma hissediyorum ama durulamayacak gibi değil kesinlikle uzanınca geçiyor. Neden sadece tek sol kasigimda normal mi bu? Bide hamile olduğumu öğrenmeden önce bir yerden aniden inmiştim o zamanda ağırmışti acaba onunla alakası olabilir mi? Bunun dışında kanama vs belirti yok. İlki düşükle sonuçlandığı için bunda çok korkuyorum. Bu arada hasimato tiroidi hastasiyim tsh 6 çıktı maalesef :KK43:
Hiç strese girme bende 3200 de yine gözükmedi kese ve değer iki günde hep iki katini gördü dr bana dış gebesin demişti bende dış gebelikte değer iki katini görmediği söyledim bir hafta sonra geleyim dedim bana geç olur dedi bende 4 gün sonra gittim değer fazlasıyla katlanmıştı çok şükür keseyide görmüştük

Back