- 3 Aralık 2020
- 101
- 28
- 34
-
- Konu Sahibi Mavikusumm
Korkmayın güzel düşünün. Düzenli beta baktırın artışı önemli. Sonra zaten kese , kalp atısı seklınde ılerler. Strese gırmeyın.Ya çok teşekkür ederim size içimi rahatlattınız çok. Herkes yok 500 yok 200 yazıyor adetim daha gecikmeden diye çok üzülüyorum. Yanlış yazmışım o kadar üzgünüm ki kusura bakmayın 11 Ekim olacaktı. Adet yumurtlamadan 14 gün sonra oluyormuş eğer öyle olduysa 24 ekimden hesaplarsam 8inde olmam gerekiyordu 3 gün geçmiş oluyor böylelikle ama yinede insan korkuyor
Doktor niye böyle birşey dedi ki..ben ilk gebeligimi bat günü 106 ile, ikincisini ise yine bat günü 21 ile öğrendim. İlk defa yaptığınız kan tahliline bakıp nasıl böyle söyler anlamıyorum. Önemli olan değerin 5'in üstünde olması ve iki günde bir minimum yüzde 60 artış gösteriyor olması. Sakın ümitsizliğe kapılmayın ve başka bir doktorla devam edin.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben 7 eylülde en son regl oldum 24 ve 26 eylülde ilişki yaşadım ve 9 eylülde test yaptım silik çıktı. 11 ekimde kan verdim beta 76 çıktı doktor çok düşük dedi dış gebelik olabilir dedi. Geç döllenmede olabilir dedi. Yumurtam büyük ihtimalle geç geldi çünkü reglim 28 gündür normalde ama biz 21 eylülde de öncesinde de ilişkiye bile girmedik. Yani 3 gün yumurta gecikmiş olabilir. Doktorum düzenli kan vermemi söyledi perşembe günü gittiğimde pazartesi gel dedi. Çok şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum. Aynı regl gibi. Korkuyorum çok pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum. Sizce 76 çok mu düşük. 24 eylülde ilişki yaşayan biri için.
Son adet tarihine göre reglin yaklaşık 1 hafta gecikmiş dedi. Çok düşük değer bu yüzden dedi dış gebelik olabilir dedi. Adet tarihimi 28 günden hesapladı büyük ihtimalle çünkü hep 28 günde bir oluyordum yumurta 21 gün civarı geliyordu. Bu ay sanırım en erken 23te geldi zaten 2 gün oradan kayıyor ama doktor böyle düşünmedi sanırımDoktor niye böyle birşey dedi ki..ben ilk gebeligimi bat günü 106 ile, ikincisini ise yine bat günü 21 ile öğrendim. İlk defa yaptığınız kan tahliline bakıp nasıl böyle söyler anlamıyorum. Önemli olan değerin 5'in üstünde olması ve iki günde bir minimum yüzde 60 artış gösteriyor olması. Sakın ümitsizliğe kapılmayın ve başka bir doktorla devam edin.
Benim ikincide haftasına göre küçük görünüyor, geç döllenme dedi. Hiç moralinizi bozmayın. Ayrıca herkeste farklı oluyor. Sağlıkla kavuşursunuz inşallahSon adet tarihine göre reglin yaklaşık 1 hafta gecikmiş dedi. Çok düşük değer bu yüzden dedi dış gebelik olabilir dedi. Adet tarihimi 28 günden hesapladı büyük ihtimalle çünkü hep 28 günde bir oluyordum yumurta 21 gün civarı geliyordu. Bu ay sanırım en erken 23te geldi zaten 2 gün oradan kayıyor ama doktor böyle düşünmedi sanırım
Yaaa inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Teşekkür ederim içimi rahatlattığınız içinBenim ikincide haftasına göre küçük görünüyor, geç döllenme dedi. Hiç moralinizi bozmayın. Ayrıca herkeste farklı oluyor. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Yaaa umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Kesecikte inşallah görünüverir hemenBenimde bu ikinci gebeliğim ilkini adetim 5 gün gecikince 1500 ile öğrendim bunda da 5 gün gecikti 41 çıktı muhtemelen benimde geç döllenme. 1 haftada 2.155 e yükseldi ama kese görünmedi salı günü tekrar gidicem. Umutsuzluğa kapılmayın önemli olan betanin düzgün artışı
Sizinle durumumuz nerdeyse aynıKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben 7 eylülde en son regl oldum 24 ve 26 eylülde ilişki yaşadım ve 9 eylülde test yaptım silik çıktı. 11 ekimde kan verdim beta 76 çıktı doktor çok düşük dedi dış gebelik olabilir dedi. Geç döllenmede olabilir dedi. Yumurtam büyük ihtimalle geç geldi çünkü reglim 28 gündür normalde ama biz 21 eylülde de öncesinde de ilişkiye bile girmedik. Yani 3 gün yumurta gecikmiş olabilir. Doktorum düzenli kan vermemi söyledi perşembe günü gittiğimde pazartesi gel dedi. Çok şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum. Aynı regl gibi. Korkuyorum çok pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum. Sizce 76 çok mu düşük. 24 eylülde ilişki yaşayan biri için.
Tekrar gittim dış gebelik değil dedi. Kese göründü fakat bugün kalp atışını duymaya gittik. Kalp atışı duyulmadı. Boş gebelik olabilirmiş. Çok üzgünümmerhaba naptınız tekrar gittiniz mi merak ettim
Tekrar gittim betam 850 olmuştu. Sonrasında biraz bekledik. Keseyi gördük kesenin şekli v.s sağlıklıydı fakat bugün kalp atışını duymaya gittik. Kese büyümüştü ama kalp atışı yoktu. Boş gebelik olabilirmiş. Ya da geç döllenmeSizinle durumumuz nerdeyse aynı
Nedir son durumunuz merak ettim :/
Benimde böyle oldu 6 ay önceTekrar gittim betam 850 olmuştu. Sonrasında biraz bekledik. Keseyi gördük kesenin şekli v.s sağlıklıydı fakat bugün kalp atışını duymaya gittik. Kese büyümüştü ama kalp atışı yoktu. Boş gebelik olabilirmiş. Ya da geç döllenme
Yaaa çok üzüldüm. Aslında vücut sağlıksız olan embriyoyu vücuttan uzaklaştırıyormuş. Beslemiyor ve geliştirmiyormuş. Üzülüyoruz ama üzülecek bir şey değil bence. Vücudumuzun bir mucizesi. Umarım her şey güzel olurBenimde böyle oldu 6 ay öncebeta düzensiz ilerledi aslında düzensiz değildi ama dedikleri gibi iki katı artmıyordu %60 falan artıyordu en başta dış gebelikten şüphelenmişti bende de ağrı vs hiçbir şey yoktu baya yükseldi betam sonra dediğiniz gibi kese göründü içinde hiçbir gelişim gözükmedi bir iki hafta daha bekledik sonra zorunlu kürtaj oldum
Okadar güzel anlamışsınız kiYaaa çok üzüldüm. Aslında vücut sağlıksız olan embriyoyu vücuttan uzaklaştırıyormuş. Beslemiyor ve geliştirmiyormuş. Üzülüyoruz ama üzülecek bir şey değil bence. Vücudumuzun bir mucizesi. Umarım her şey güzel olurBir an önce sağlıklı gebelikler geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız.