Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum cevaplar için biraz acemi olabilirim şimdiden kusura bakmayın.
Ben en son 29 nisanda 3gün adetimi oldum. Adetlerim 30-34 günde oluyor yani değişiyor. Ayın 16sında yani adetten sonra 18.günde bol sulu akıntımdan ve kasık ağrımdan yumurtlamamın çok yakın olduğunu anladım. Ve ayın 19unda yani 21.gün çalışma oldu. Tahminin o gün yumurtladım çünkü sağ yumurtalık bölgesinde ağrım vardı. Ve akıntım ertesi gün azaldı yani yumurtlama bitti belliki. Iki gün sonra akıntım orta kıvamda ve yoğunlukta sürdü. 23mayısta adetten sonraki 25.günde doktora gittim çünkü ağrım vardı doktor sağ tarafta bi kaç mm lik heterbilmemne mi heterobisey mi dedi tam anlamadim bisey oldugunu ve dış gebelik olabilecegini söyledi. Henüz malum iliskiden ve yumurtlamadan sonraki 4.günüm ve döllenme olduysa 19u gece henüz 3 günlük bebek belli olmazki.. benden beta hcg istedi ve sonuc negatif ama 3 gün sonra tekrarlayın dedi adet olursam 4. gün gidicem hormon testleri yapilacak. Olmazsamda 3 4 gün gecikince özellikle ağrında olursa yine gel dendi.
Benim sorum şu malum olay ve döllenmeden 3gün gecti ise daha yerlesmemis rahme gelmemis henüz yoldaki bebek beta hcg de çıkarmıydı?
Belki de henüz rahme doğru ilerliyor ve o asamada görüldü belki de yerlesicektir bi kac gün sonra. Çünkü benim bildiğim iliskiden bir hafta sonra yerlesme olur ve beta hcg çıkmaya baslar. Çünkü ben zaten 32 35 gunde bir adet oldugum icin gec yumurtluyorum dolayisiyla henüz 4.günüm yani benim bat 3 haziran.. lutfen bu konuda bilenler yardimci olabilir mi çok endiseliyim, cok erken dönemde dis gebelik ile henüz rahime yerlesmemis gebelik karıştırılabilir mi? Doktor gördüğü seyin gebelik bulgusu olduguna cok emindi çünkü ama test negatifti normal çünkü daha döllenmeden sonra 3 gün gecti yani..