Dis gebelik mi nolur yardim edin:(

Adetiniz geçtikten sonra 9. gün beta hcg baktıran varmı

1 hafta sonraya fln tekabul ediyor,genelde kese kontrolu yapilir canim
Farkli bi takip gerekiyorsa beta hcg bakilir artik

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Geç gelen güzelliğim bu benim

Maşallah diyelim o zaman :) Allah nazarlardan korusun.Hep iyi haberlerini al,çok güzel bir yolculuk bu hele ki kavuşunca işte o zaman yaşamak başlıyor :)

Iste normal gebelik cok,dusuk cok,mol gebelik var,bos gebelik var
Var da var,hepsinin icinden yuzdesi oyledir
Keske bikac sebep fln bulunsa tabii ama

Insallah gerekte kalmaz,amin
İnşallah canım parçalar geldi küçük küçük bakalım hayırlısı olsun

Yasadiklarimi paylasiyim hem buradaki arkadaslara da belki faydam dokunur.
Benim degerim 191 den dusuyordu ayni zamanda kanamam oldugunu da yazmistim. Kanama olurken degerlerim dusuyordu. Sadece bir kere ufak yukselme oldu sonra dusmeye devam etti. Kac dr gezdim hicbiri tam teshis koyamadi kimyasal da olabilir dis gebelik de denildi. En son 40 a kadar dustu sonra kanamam kesildi. Tekrat beta yaptirdm 4 gun sonra 50lere cikmisti. Artik dayanamadim ve istegim uzerine metotreksat yapildi. Ve cok sukur ki 7. Gun yani bugun 4e dusmus takibi birakabiliriz dedi dr. Yine de 1 hafta sonra yine baktiricam. Psikolojim alt ust oldu ama Allah tum bu durumu yasayan herkese yardim etsin gercekten cok zor.İnsallah tekrar yasamam. Bu arada ilgilenen herkese tesekkur ederim. Yalniz bir sey soracagim ben folik asit kullanmaya basladim igneden dolayi. Folik asidi kac ay kullanmam gerekiyor 6 ay mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…