Dis gebelik mi nolur yardim edin:(

Cnm bugün yine baktırdım 87 çıktı pazartesi tekrar bakılacak beta hcg ye yine aynı çıkarsa düşüreceklermiş bakalım bugün farklı bir doktora gittim vajina muayenesi yaptı gebelik gözükmüyor dış gebelikte değil dedi anlamadım çok doktora gidinceye kafası karışıyor insanın ama artık sağlıklı bir gebelik değil demekki sonlanacak yani çok kötüyüm moralim çok bozuk

Canını sıkma olumsuz düşünme canım daha çok yeni kese görünmemesi çok normal bi kaç gün daha bekle ve sürekli doktor değiştirme benden tavsiye

Canını sıkma olumsuz düşünme canım daha çok yeni kese görünmemesi çok normal bi kaç gün daha bekle ve sürekli doktor değiştirme benden tavsiye
Gittiğim doktor en iyisi zaten bunu bugün daha iyi anladım sinir etti beni sanki jinekolog değilde iç hastalıkları doktoru betamın düzgün artmaması sinirimi bozdu pazartesi artık düşürecekler sanırım

Gittiğim doktor en iyisi zaten bunu bugün daha iyi anladım sinir etti beni sanki jinekolog değilde iç hastalıkları doktoru betamın düzgün artmaması sinirimi bozdu pazartesi artık düşürecekler sanırım
Nasıl artıyo değerlerin

38 le öğrendim gebeliği 2. Gün 49 çıktı Ben geçen hafta kanamam geldi 42 oldu değer sonra 4 gün sonra gittik 46 oldu 3. Gün 82 5. Gün yani bugün 87
Anladım canım inşaallah birşey olmaz dicem ama allahım herşeyin en hayırlısını versin

38 le öğrendim gebeliği 2. Gün 49 çıktı Ben geçen hafta kanamam geldi 42 oldu değer sonra 4 gün sonra gittik 46 oldu 3. Gün 82 5. Gün yani bugün 87

Degerlerin az en azindan canim moralini bozma.Her kayip biz uzulelim kafaya takalim diye degil malesef hayirlisi bu oldugu icin boyle.Tabii ki uzulmemek elde degil insaniz ama cidden neler yasaniyor.
En azindan basitce hallolursa yeni gebelik ihtimalinde gecikmez yine calismalara baslarsin

Aynen katılıyorum

Öyle tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyoruz işte hala umut var içimde biliyorsun saçma ama var yani

Öyle tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyoruz işte hala umut var içimde biliyorsun saçma ama var yani

Bilmem mi..
Gordugum degerlere ragmen igneyi vurulana kadar hep umut ettim nedense.Sonra dedim ki kendime artik yanlis dua da etmemeli.Sonra degerler düşsün diye dua ettim durdum.
Simdi en az 3 ay korunmak zorundayim daha degerlerim bile sifirlanmadi.Cektigim acilarda,degisen dengelerde cabası iste.

Allah kolaylık versin canım

Dis gebelik orani yuzde 1-2 diyorlar ama benim gordugum baya insan var burda. Nasil oluyor bu anlamadim sanki daha yayginmis gibi.. keske bi caresi cozumu olsa insanlar kotu tecrubeler edinmeden once birseyler yapilabilse..

Bende iğneyi vurulduktan sonra anlıcam sanırım hakkımızda hayırlısı olsun

Dis gebelik orani yuzde 1-2 diyorlar ama benim gordugum baya insan var burda. Nasil oluyor bu anlamadim sanki daha yayginmis gibi.. keske bi caresi cozumu olsa insanlar kotu tecrubeler edinmeden once birseyler yapilabilse..

Iste normal gebelik cok,dusuk cok,mol gebelik var,bos gebelik var
Var da var,hepsinin icinden yuzdesi oyledir
Keske bikac sebep fln bulunsa tabii ama

Bende iğneyi vurulduktan sonra anlıcam sanırım hakkımızda hayırlısı olsun

Insallah gerekte kalmaz,amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…