- Konu Sahibi Meditrina_
-
Cnm bugün yine baktırdım 87 çıktı pazartesi tekrar bakılacak beta hcg ye yine aynı çıkarsa düşüreceklermiş bakalım bugün farklı bir doktora gittim vajina muayenesi yaptı gebelik gözükmüyor dış gebelikte değil dedi anlamadım çok doktora gidinceye kafası karışıyor insanın ama artık sağlıklı bir gebelik değil demekki sonlanacak yani çok kötüyüm moralim çok bozukMasallah diyelim :) guzel haberler al insallah,normal gorunuyor simdilik.Zaten kesenin yerinide gorduyse en azindan iyi ilerleme
Canim benimde kanamam ve lekelenmelerim oldu.Kimyasal sandim hatta oncesinde kanda cikmisti cunku.
Kahverengiler decam edince kontrole gittim sifie beklerken yuksek cikt degerim sonra yukselmeye bazen dusup yine yukselmeye devam etti.Ben dış gebelik gecirdim.
Senin cok yeni takibi birakma,ne olacagi belli olmaz.
Canını sıkma olumsuz düşünme canım daha çok yeni kese görünmemesi çok normal bi kaç gün daha bekle ve sürekli doktor değiştirme benden tavsiyeCnm bugün yine baktırdım 87 çıktı pazartesi tekrar bakılacak beta hcg ye yine aynı çıkarsa düşüreceklermiş bakalım bugün farklı bir doktora gittim vajina muayenesi yaptı gebelik gözükmüyor dış gebelikte değil dedi anlamadım çok doktora gidinceye kafası karışıyor insanın ama artık sağlıklı bir gebelik değil demekki sonlanacak yani çok kötüyüm moralim çok bozuk
Gittiğim doktor en iyisi zaten bunu bugün daha iyi anladım sinir etti beni sanki jinekolog değilde iç hastalıkları doktoru betamın düzgün artmaması sinirimi bozdu pazartesi artık düşürecekler sanırımCanını sıkma olumsuz düşünme canım daha çok yeni kese görünmemesi çok normal bi kaç gün daha bekle ve sürekli doktor değiştirme benden tavsiye
Nasıl artıyo değerlerinGittiğim doktor en iyisi zaten bunu bugün daha iyi anladım sinir etti beni sanki jinekolog değilde iç hastalıkları doktoru betamın düzgün artmaması sinirimi bozdu pazartesi artık düşürecekler sanırım
38 le öğrendim gebeliği 2. Gün 49 çıktı Ben geçen hafta kanamam geldi 42 oldu değer sonra 4 gün sonra gittik 46 oldu 3. Gün 82 5. Gün yani bugün 87Nasıl artıyo değerlerin
Anladım canım inşaallah birşey olmaz dicem ama allahım herşeyin en hayırlısını versin38 le öğrendim gebeliği 2. Gün 49 çıktı Ben geçen hafta kanamam geldi 42 oldu değer sonra 4 gün sonra gittik 46 oldu 3. Gün 82 5. Gün yani bugün 87
Amin canımAnladım canım inşaallah birşey olmaz dicem ama allahım herşeyin en hayırlısını versin
38 le öğrendim gebeliği 2. Gün 49 çıktı Ben geçen hafta kanamam geldi 42 oldu değer sonra 4 gün sonra gittik 46 oldu 3. Gün 82 5. Gün yani bugün 87
Aynen katılıyorumDegerlerin az en azindan canim moralini bozma.Her kayip biz uzulelim kafaya takalim diye degil malesef hayirlisi bu oldugu icin boyle.Tabii ki uzulmemek elde degil insaniz ama cidden neler yasaniyor.
En azindan basitce hallolursa yeni gebelik ihtimalinde gecikmez yine calismalara baslarsin
Öyle tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyoruz işte hala umut var içimde biliyorsun saçma ama var yaniDegerlerin az en azindan canim moralini bozma.Her kayip biz uzulelim kafaya takalim diye degil malesef hayirlisi bu oldugu icin boyle.Tabii ki uzulmemek elde degil insaniz ama cidden neler yasaniyor.
En azindan basitce hallolursa yeni gebelik ihtimalinde gecikmez yine calismalara baslarsin
Sıkma canını olsun rabbim bizim için en iyisini biliyorÖyle tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyoruz işte hala umut var içimde biliyorsun saçma ama var yani
Öyle tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyoruz işte hala umut var içimde biliyorsun saçma ama var yani
Allah kolaylık versin canımBilmem mi..
Gordugum degerlere ragmen igneyi vurulana kadar hep umut ettim nedense.Sonra dedim ki kendime artik yanlis dua da etmemeli.Sonra degerler düşsün diye dua ettim durdum.
Simdi en az 3 ay korunmak zorundayim daha degerlerim bile sifirlanmadi.Cektigim acilarda,degisen dengelerde cabası iste.
Allah kolaylık versin canım
İnşaallah canım allah razı olsun sağolasınAmin cumlemize :)
Yine de neler var diyorum,demek zorundayiz.Buna sukur
Seninde sorunsuz hallolur insallah bu donem
Bende iğneyi vurulduktan sonra anlıcam sanırım hakkımızda hayırlısı olsunBilmem mi..
Gordugum degerlere ragmen igneyi vurulana kadar hep umut ettim nedense.Sonra dedim ki kendime artik yanlis dua da etmemeli.Sonra degerler düşsün diye dua ettim durdum.
Simdi en az 3 ay korunmak zorundayim daha degerlerim bile sifirlanmadi.Cektigim acilarda,degisen dengelerde cabası iste.
En koşa zamanda hayılrınhaberler veririz inşallahSıkma canını olsun rabbim bizim için en iyisini biliyor
Dis gebelik orani yuzde 1-2 diyorlar ama benim gordugum baya insan var burda. Nasil oluyor bu anlamadim sanki daha yayginmis gibi.. keske bi caresi cozumu olsa insanlar kotu tecrubeler edinmeden once birseyler yapilabilse..
Bende iğneyi vurulduktan sonra anlıcam sanırım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?