• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik mi lütfen yardim

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
Merhabalar sat e göre 5+4hamileyim ama değerim çok düşük başladı.60 ti 6 gunde 100 olmuş Dr takip etmiyor ben ısrar ettiğim için kana baktı.yarin sonucu göstereceğim.kese de yok tabii.bu ne oluyor acaba kimyasal gebelik mi.bu haftaya kalirmi .adetimi nerdeyse 12 gün geçti.100 betahcg ile dış gebelik olabilirmi

Merhabalar sat e göre 5+4hamileyim ama değerim çok düşük başladı.60 ti 6 gunde 100 olmuş Dr takip etmiyor ben ısrar ettiğim için kana baktı.yarin sonucu göstereceğim.kese de yok tabii.bu ne oluyor acaba kimyasal gebelik mi.bu haftaya kalirmi .adetimi nerdeyse 12 gün geçti.100 betahcg ile dış gebelik olabilirmi
Dış gebelik değil de kimyasal gibi duruyor canım ya

Üzgünüm ama sanırım kimyasal çünkü bu kadar yavaş artımı sağlıklı bir gebelik için söz konusu değil

Kızlar merhaba bende adetimden 2 gün önce 11 kasımda beta hcg baktırdım 105,3 çıktı 15kasımda doktora gittim karın ulturasonunda gözükmedi kanda 297,1 cıktı sizce normal gebelikmi Kafayı yemek üzereyim

H Hayaldunyasii
Değeriniz 2 katı artmamış tekrar bir kan testi vermenizi öneririm.. Ultrasonda kese 1000li degerlerden görünür diye biliyorum görünmemesi normal. Sadece beta hcg takibiyle belli olur dış gebelik mı kimyasal mı umarım sağlıklı bir gebeliktir.

Back