Ya deger sıfırlanınca tekrar regl mi oalcagım. 27de regl gibi kanamam başlamıştı normalde 10 gün sürer tam bitmesi benm reglmin kanama 5 -6 gün sürdü sonra kahverengi akıntı geldi hep normal regl bitimi gibi. Abdest aldım ben ama hafif lekelenmeleriö devam etti. Pzrteis akşamı tekrar yogun kahve akıntım geldi. Salı sabah kırmılı kahveli kanama az az geldi hala da kahve geliyor. Yani tekrar kanamam mı olacak . Çok garip şeyler
Dış gebelik teşhisi tam konulamadığı için kürtaj oldum. Hala değer yükselmeye devam edince dış gebelik olduğu kesinleşti. Sonra iğne vurundum 2 doz yavaş yavaş değer düştü. Ama iç kanama başladığı için sezaryan gibi bir ameliyat oldum. Çok zor süreçti gerçekten. Tekrar gebelikten korkar oldum
Dış gebelik teşhisi tam konulamadığı için kürtaj oldum. Hala değer yükselmeye devam edince dış gebelik olduğu kesinleşti. Sonra iğne vurundum 2 doz yavaş yavaş değer düştü. Ama iç kanama başladığı için sezaryan gibi bir ameliyat oldum. Çok zor süreçti gerçekten. Tekrar gebelikten korkar oldum
Değerde azmış bir de o değerle olmaz diyorlar. Ama olabiliyor demkki. İnşallah vallahi çok bunaldım 18 kasımdan beri bi stres altındayım. Eşimle de hiç yakınlaşmadım, bir şey olur diye korkuyorum.