Kimyasal gibi gorunuyor
En baştan ölçtürmeseydm kesinlikle artıl oluyor diye seviniyor olurdumSagliksiz bi gebelik gibi duruyor. Umarim degildir. Hayirlisi olsun hakkinizda.
Kimyasal gibi gorunuyor
Sagliksiz bi gebelik gibi duruyor. Umarim degildir. Hayirlisi olsun hakkinizda.
Kızlar değerm pzrtesi 154 e kadAr çıktı. Doktor bu dış gebelik diye beni üni hastanesinde hocalara yönlendirdi. Bn hocalardan randevy alamadm ve asistanlara gözükmek istemeidğim için gitmedm. Kadın doğum hastanesine herhangi bir doktora sbaha gidip sıra aldım. Allah’tan doktor hakkında hep iyi yorumlar duydum. Doktor ultrasonla baktı, beni dinledi. Ve seninki kimyasala benziyor dedi. Tekrar beta hcg testi verdi. Dün 63 çıktı beta. Pzrtesi 154 aile hekimliğnde, dün salı günü 63 çıktı. Doktor kesnlkle dış gebelik değil kendiliğinden düşecek 10 gün snra tekrar gel betaya bakalım dedi. Kahverengi akıntılarım devam ediyor. Sizin yorumunuz nedir? Normal mi kimyasalda bu akıntılarım devamlılığı? Ve ne zaman sıfırlanır değerm sizce, bu akıntılar ne zaman biter? Doktor tekrar yükselmez değerin dedi ama diyorum ki hala ya dış gebelikseÇok da sağlıklı görünmüyor canım. İnş dış gebelik değildir ama. Ben yaşadım çok zor bir süreç
dis gebelik olmamasi cok iyi canim degerin 2-3 gune sifirlanir kahverengi akinti da yerini adete birakir. Adetin daha agrili ve uzun olabilir endiselenme oyle olursa, bi sonraki adetinde de gecikme yasayabilirsin. Ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kalmistim umarim sende cok beklemeden tekrar kalirsin.Kızlar değerm pzrtesi 154 e kadAr çıktı. Doktor bu dış gebelik diye beni üni hastanesinde hocalara yönlendirdi. Bn hocalardan randevy alamadm ve asistanlara gözükmek istemeidğim için gitmedm. Kadın doğum hastanesine herhangi bir doktora sbaha gidip sıra aldım. Allah’tan doktor hakkında hep iyi yorumlar duydum. Doktor ultrasonla baktı, beni dinledi. Ve seninki kimyasala benziyor dedi. Tekrar beta hcg testi verdi. Dün 63 çıktı beta. Pzrtesi 154 aile hekimliğnde, dün salı günü 63 çıktı. Doktor kesnlkle dış gebelik değil kendiliğinden düşecek 10 gün snra tekrar gel betaya bakalım dedi. Kahverengi akıntılarım devam ediyor. Sizin yorumunuz nedir? Normal mi kimyasalda bu akıntılarım devamlılığı? Ve ne zaman sıfırlanır değerm sizce, bu akıntılar ne zaman biter? Doktor tekrar yükselmez değerin dedi ama diyorum ki hala ya dış gebelikseiçimde hep skntı kalıyor.
Ya deger sıfırlanınca tekrar regl mi oalcagım. 27de regl gibi kanamam başlamıştı normalde 10 gün sürer tam bitmesi benm reglmin kanama 5 -6 gün sürdü sonra kahverengi akıntı geldi hep normal regl bitimi gibi. Abdest aldım ben ama hafif lekelenmeleriö devam etti. Pzrteis akşamı tekrar yogun kahve akıntım geldi. Salı sabah kırmılı kahveli kanama az az geldi hala da kahve geliyor. Yani tekrar kanamam mı olacak . Çok garip şeylerdis gebelik olmamasi cok iyi canim degerin 2-3 gune sifirlanir kahverengi akinti da yerini adete birakir. Adetin daha agrili ve uzun olabilir endiselenme oyle olursa, bi sonraki adetinde de gecikme yasayabilirsin. Ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kalmistim umarim sende cok beklemeden tekrar kalirsin.
Teşekkür ederm bu arada degerm sıfırlandıktan sonra tekrar denemeye başlamalıyi mıyım yoksa bir ay dhaa üstnden regl geçince mi denemeliyim?dis gebelik olmamasi cok iyi canim degerin 2-3 gune sifirlanir kahverengi akinti da yerini adete birakir. Adetin daha agrili ve uzun olabilir endiselenme oyle olursa, bi sonraki adetinde de gecikme yasayabilirsin. Ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kalmistim umarim sende cok beklemeden tekrar kalirsin.
Bana sorarsan 10 gün bekleme. 3.4 gün sonra bir daha kan ver. Hiç bir dr sıra almadan gündüz acile git dış gebelik şüphesi ve bthcg takibi yapılıyor de. Kan ver. Benim üst üste düşüyordu değer. Bir kadın doğum dr aynen bir hafta sonra bak demişti. Ama benim 2 gün sonra tekrar şiddetli ağrım oldu hcg baktrdm yükselmişti. Hatta başka dt kızdı neden öyle söylemiş diye.Kızlar değerm pzrtesi 154 e kadAr çıktı. Doktor bu dış gebelik diye beni üni hastanesinde hocalara yönlendirdi. Bn hocalardan randevy alamadm ve asistanlara gözükmek istemeidğim için gitmedm. Kadın doğum hastanesine herhangi bir doktora sbaha gidip sıra aldım. Allah’tan doktor hakkında hep iyi yorumlar duydum. Doktor ultrasonla baktı, beni dinledi. Ve seninki kimyasala benziyor dedi. Tekrar beta hcg testi verdi. Dün 63 çıktı beta. Pzrtesi 154 aile hekimliğnde, dün salı günü 63 çıktı. Doktor kesnlkle dış gebelik değil kendiliğinden düşecek 10 gün snra tekrar gel betaya bakalım dedi. Kahverengi akıntılarım devam ediyor. Sizin yorumunuz nedir? Normal mi kimyasalda bu akıntılarım devamlılığı? Ve ne zaman sıfırlanır değerm sizce, bu akıntılar ne zaman biter? Doktor tekrar yükselmez değerin dedi ama diyorum ki hala ya dış gebelikseiçimde hep skntı kalıyor.
İşte ben de bundan korkuyorum. Cuma günü baktırayım ben olmazsa acilden ya. Öyle şiddetli ağrım felan hiç olmadı ama hep lekelenmelerim oluyor. İçimde hep şüphe var doktorun demesiyle rahatladım ama içim rahat etmiyor.Bana sorarsan 10 gün bekleme. 3.4 gün sonra bir daha kan ver. Hiç bir dr sıra almadan gündüz acile git dış gebelik şüphesi ve bthcg takibi yapılıyor de. Kan ver. Benim üst üste düşüyordu değer. Bir kadın doğum dr aynen bir hafta sonra bak demişti. Ama benim 2 gün sonra tekrar şiddetli ağrım oldu hcg baktrdm yükselmişti. Hatta başka dt kızdı neden öyle söylemiş diye.
dış gebelikte kürtajla mı alınıyor kendi düşmüyor mu : ((Çok da sağlıklı görünmüyor canım. İnş dış gebelik değildir ama. Ben yaşadım çok zor bir süreç
Doktor bana dediki değerlerin aynı rakamlarda kalırsa önce kurtaj yapıp rahmı temizleriz, hala değer artmaya devam ederse iğne vururz demişti. İğne son çare olarak başvururz dedi. İç kanama felan olmadıysa iğne vuruyorlar zaten ilerlemişse ameliyat yapıyorlardış gebelikte kürtajla mı alınıyor kendi düşmüyor mu : ((
yok dış gebelik değildi benim ama bende kürtaj oldum .kürtajdan sonraki ay adet olamayınca içimde parçaları kaldığını söyledi doktor iğneyle kalan parçaları aşırı ağrı çekerek attı vücut. Kimse böyle birşeyi yaşasın istemem kuzum inşallah herşey yoluna girerDoktor bana dediki değerlerin aynı rakamlarda kalırsa önce kurtaj yapıp rahmı temizleriz, hala değer artmaya devam ederse iğne vururz demişti. İğne son çare olarak başvururz dedi. İç kanama felan olmadıysa iğne vuruyorlar zaten ilerlemişse ameliyat yapıyorlarsizin de süpheniz mi var ?
İnşallahyok dış gebelik değildi benim ama bende kürtaj oldum .kürtajdan sonraki ay adet olamayınca içimde parçaları kaldığını söyledi doktor iğneyle kalan parçaları aşırı ağrı çekerek attı vücut. Kimse böyle birşeyi yaşasın istemem kuzum inşallah herşey yoluna girer
Zaten dış gebelik değildi demişsiniz gözümden kaçmışyok dış gebelik değildi benim ama bende kürtaj oldum .kürtajdan sonraki ay adet olamayınca içimde parçaları kaldığını söyledi doktor iğneyle kalan parçaları aşırı ağrı çekerek attı vücut. Kimse böyle birşeyi yaşasın istemem kuzum inşallah herşey yoluna girer
evet değildi benim cnm 8+5 haftalıktı kürtaj oldugumdaİnşallahSize vurulan iğne de metotreksat mı acaba . Sizin kaç haftalıktı kurtaj yaptılar ki bence sizin normal kurtajdır dış gebelik değildir öyle olsa söylerlerdi heralde?
Anldım çok üzüldümevet değildi benim cnm 8+5 haftalıktı kürtaj oldugumda
evet gerçekten çok kötü ,zor zamanlar .Allah gönlümüze göre sağlıkla versin inşallah daha güzeli gelsinAnldım çok üzüldüminş tekrar sağlıklı gebelik yaşarsınız hemen böyle arada kalmak beklemek stres yapmak çok kötü şeylermiş. Benimde hemen sıfırlanır inşallah
Amin inşallahhevet gerçekten çok kötü ,zor zamanlar .Allah gönlümüze göre sağlıkla versin inşallah daha güzeli gelsin: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?