Dış gebelik mi geç dõllenme mi lütfen

arzum3437

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
23
15
88
47
Merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin...ilk b-hcg degerim 118 .daha sonra 2 gün arayla yaptırdığım test sonuçları 138 -195-376-645 ve son degerim 1213..ilk 3 sonuca göre dış gebelikten suphelendi doktorum.ama daha sonraki sonuçlar 2 ye katlamaya başladı. Biraz daha takip edelim hcg 4000 lere çıksın ona göre değerlendirelim dedi. Benim gibi olup geç döllenme yaşayan varmi yoksa ben dış gebelik mi geçiriyorum. .

Merhaba arzum, benim ilk hcg değerim 48 çıkmıştı. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 558 çıktı. Geç döllenme dedi doktor. Ve maalesef 10. Haftamdayken bebeğimizin karnmda öldüğünü öğrendk. Düşük başladı ve dün kürtaj oldum. Benm çok yükselmesine rağmen kese görünmesine rağmen böyle oldu. Böyle şeyler pek belli olmuyor. İnşallah bu durumu kmse yaşamaz ama korkma ve saadece hayırlısını iste. İnşallah normal bi gebeliktir. Hayırlısıyla doğurursun..

Teşekkürler zeliha Gencer.Ne denir bilmiyorum ama sana da çok geçmiş olsun. ..Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o nu nasip etsin

Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum doktor net birşey söylemiyor 15 temmuzda 267, 18 temmuzda 354 bugün yani 20 temmuz da 520 çıktı. Dış gebelik şüphesi de var bir yandan minik bir umutta var. Senin durumun nasıl oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…