bence değerlerde sıkıntı yok sadece 2. testte az artmış sonra güzel ilerlemiş ilk zamanda dengesizlik olabiliyor düşün ilk testi 6 şubatta yapmış olsaydın anlamayacaktın bile bunu şu an durumunuz nedirArkadaşlar Merhabalar;
3 yılın sonunda gördüğüm onca tedavi sonrasıda 4 şubatta tedavisiz şekilde hamile olduğumu öğrendim.Dünyalar bizim oldu ama değerlerim bir tuhaf gibi iki doktora gözüküyorum başta ikiside dış gebelik dedi sonrasında normal ihitmali de olabilir ama kese görmeden bilemeyiz dedi.
4 şubat 145
6 şubat 187
8 şubat 355
10 şubat 688
11 şubat 984
12 şubat 1714 şeklinde
1714 olduğunda vajinal ultrasonda kese gözükmedi 14 şubat için tekrar çağırdı.KORKUYORUM
durumunuz ne acaba inşallah sorun yoktur son testte artış durmuş gibi görünüyor amaNe yaptın arkadaşım ? Bende 2 yıllık uğraşla 2. aşılamada hamile kaldım. Değerlerim
8 şubat 63
11 şubat 174
13 şubat 352
15 şubat 604
17 şubat 894.
Dış gebelik olacak diye korkuyorum. Sabah ilk iş doktoruma gidicem..
Bu sabah 938 çıktı. Ultrasonda kese gözüktü. Rahimde yerleşmiş, kese oluşmuş ama gelişimi durmuş. Doktorum muhtemelen sağlıksız bi bebekti dedi. Progestanı kesti, cuma yine kan ve ultrason için çağırdı düşük yapmamı bekliyoruz..durumunuz ne acaba inşallah sorun yoktur son testte artış durmuş gibi görünüyor ama
çok geçmiş olsun ben de öyle tahmin etmiştim inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınızBu sabah 938 çıktı. Ultrasonda kese gözüktü. Rahimde yerleşmiş, kese oluşmuş ama gelişimi durmuş. Doktorum muhtemelen sağlıksız bi bebekti dedi. Progestanı kesti, cuma yine kan ve ultrason için çağırdı düşük yapmamı bekliyoruz..
Teşekkür ederim rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dış gebelik olmadığına mı sevineyim, herşey iyiyken bebeğin gelişemediğine ve kaybedeceğime mi üzüleyim bilemedim. Rabbim hayırlısını versin..çok geçmiş olsun ben de öyle tahmin etmiştim inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınız
Canım ne oldu gittn mi doktora inşallah hayırlı haberler almışsındırArkadaşlar Merhabalar;
3 yılın sonunda gördüğüm onca tedavi sonrasıda 4 şubatta tedavisiz şekilde hamile olduğumu öğrendim.Dünyalar bizim oldu ama değerlerim bir tuhaf gibi iki doktora gözüküyorum başta ikiside dış gebelik dedi sonrasında normal ihitmali de olabilir ama kese görmeden bilemeyiz dedi.
4 şubat 145
6 şubat 187
8 şubat 355
10 şubat 688
11 şubat 984
12 şubat 1714 şeklinde
1714 olduğunda vajinal ultrasonda kese gözükmedi 14 şubat için tekrar çağırdı.KORKUYORUM
Perşembe günü gittim Cuma günü kürtaja aldı gebeliğim sonlandıCanım ne oldu gittn mi doktora inşallah hayırlı haberler almışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?