• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebelik mi fikir verir misiniz LÜTFEN

mltm_48

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
196
185
303
Ordu
Arkadaşlar Merhabalar;
3 yılın sonunda gördüğüm onca tedavi sonrasıda 4 şubatta tedavisiz şekilde hamile olduğumu öğrendim.Dünyalar bizim oldu ama değerlerim bir tuhaf gibi iki doktora gözüküyorum başta ikiside dış gebelik dedi sonrasında normal ihitmali de olabilir ama kese görmeden bilemeyiz dedi.
4 şubat 145
6 şubat 187
8 şubat 355
10 şubat 688
11 şubat 984
12 şubat 1714 şeklinde
1714 olduğunda vajinal ultrasonda kese gözükmedi 14 şubat için tekrar çağırdı.KORKUYORUM

Evet biraz garip ilerlemiş değerlerin ama Kalbini gönlünü ferah tut canım inşallah sağlıklı haberini alırsın yarın.

Kese 2000 lerde gözüküyor diye biliyorum canım

İnşallah keseyi görürsünüz. Son günlerde degerlerin güzel artış gostermis. Bize de haber ver olur mu

Canım 8 şubatta dahil sonraki değerlerin güzel artış göstermiş. Benimde orantısız artıyordu beta. Değerlere aldanma o yüzden benimki rahimde tutunmuş çok şükür o yüzden dış gebelik değildi geçen hafta pazartesi günü keseyi gördük yarında bebekle kalp atışınıda duyarım inşallah. Sende üzülme değerlere aldanma

Benimde 1400lerdeyken kese gözükmedi üc gün sonra gittigimde görülmüştü
Dış gebelikte deger artıyor düşüyor dengesiz hareketler oluyor
Bence yarın görüceksiniz :)

Benim de cumartesi 46ydı salı yani dün gittim 177 olmuş doktor çok güzel artmış dedi. Bugün gitseydim 184 civarı olmasını beklemem gerekiyodu. Dün bile 177 çıktı iyi yani di mi. İnşallah herkes hayırlı güzel sevinçli haberler alır arkadaşlar ❤️

Son düzenleme:
Ne yaptın arkadaşım ? Bende 2 yıllık uğraşla 2. aşılamada hamile kaldım. Değerlerim
8 şubat 63
11 şubat 174
13 şubat 352
15 şubat 604
17 şubat 894.
Dış gebelik olacak diye korkuyorum. Sabah ilk iş doktoruma gidicem..

Arkadaşlar Merhabalar;
3 yılın sonunda gördüğüm onca tedavi sonrasıda 4 şubatta tedavisiz şekilde hamile olduğumu öğrendim.Dünyalar bizim oldu ama değerlerim bir tuhaf gibi iki doktora gözüküyorum başta ikiside dış gebelik dedi sonrasında normal ihitmali de olabilir ama kese görmeden bilemeyiz dedi.
4 şubat 145
6 şubat 187
8 şubat 355
10 şubat 688
11 şubat 984
12 şubat 1714 şeklinde
1714 olduğunda vajinal ultrasonda kese gözükmedi 14 şubat için tekrar çağırdı.KORKUYORUM
bence değerlerde sıkıntı yok sadece 2. testte az artmış sonra güzel ilerlemiş ilk zamanda dengesizlik olabiliyor düşün ilk testi 6 şubatta yapmış olsaydın anlamayacaktın bile bunu şu an durumunuz nedir

Ne yaptın arkadaşım ? Bende 2 yıllık uğraşla 2. aşılamada hamile kaldım. Değerlerim
8 şubat 63
11 şubat 174
13 şubat 352
15 şubat 604
17 şubat 894.
Dış gebelik olacak diye korkuyorum. Sabah ilk iş doktoruma gidicem..
durumunuz ne acaba inşallah sorun yoktur son testte artış durmuş gibi görünüyor ama

durumunuz ne acaba inşallah sorun yoktur son testte artış durmuş gibi görünüyor ama
Bu sabah 938 çıktı. Ultrasonda kese gözüktü. Rahimde yerleşmiş, kese oluşmuş ama gelişimi durmuş. Doktorum muhtemelen sağlıksız bi bebekti dedi. Progestanı kesti, cuma yine kan ve ultrason için çağırdı düşük yapmamı bekliyoruz..

Bu sabah 938 çıktı. Ultrasonda kese gözüktü. Rahimde yerleşmiş, kese oluşmuş ama gelişimi durmuş. Doktorum muhtemelen sağlıksız bi bebekti dedi. Progestanı kesti, cuma yine kan ve ultrason için çağırdı düşük yapmamı bekliyoruz..
çok geçmiş olsun ben de öyle tahmin etmiştim inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınız

çok geçmiş olsun ben de öyle tahmin etmiştim inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınız
Teşekkür ederim rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dış gebelik olmadığına mı sevineyim, herşey iyiyken bebeğin gelişemediğine ve kaybedeceğime mi üzüleyim bilemedim. Rabbim hayırlısını versin..

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Teşhis konmadı iki kese gözüktü tekrar beta hcg istedi doktor 1160 a düştüğü için hemen kürtaja aldı gebeliğim sonlandı maalesef ama dış gebelik mi boş kese mi teşhis yok.Tahlil yaptırıp beta hcg takibine devam ediyoruz

Arkadaşlar Merhabalar;
4 şubat 145
6 şubat 187
8 şubat 355
10 şubat 688
11 şubat 984
12 şubat 1714 şeklinde
Canım ne oldu gittn mi doktora inşallah hayırlı haberler almışsındır

Back