- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
30 gün önce dış gebelik ameliyatı oldum Laporoskopi olarak.40 gün öncede mtx iğne yapıldı. Ancak ben hala kendimi toparlayamadım. 1 ay geçmesine rağmen göğüs bölgemde bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor. Bazen kalp çarpıntım oluyor hızlı hızlı atıyor, bazende bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor
Birşey var diye korkuyorum
Dün kardiyoloji ye gittik EKG ve efor testine bakıldı kalp ile ilgili bir sıkıntın yok dedi
Akciğer filmi istedi ordada birşey çıkmadı
Daha sonra göğüs hastalıklarına gittik o ilaçlı tomografi istedi akciğere pıhtı atmış olabilir dedi. Biz tekrar kardiyoloji doktoruna gittik o eğer pıhtı atsaydı filmde görürdüm dedi. Bana kas gevşeltici bağırsak için hap verdi ama benim içime göğsümün ortasına sanki birisi baskı yapıyor gibi yani kendime gelemedim
Mtx iğne ve kapalı ameliyat olan var mı böyle durum yaşayan
Birşey var diye korkuyorum
Dün kardiyoloji ye gittik EKG ve efor testine bakıldı kalp ile ilgili bir sıkıntın yok dedi
Akciğer filmi istedi ordada birşey çıkmadı
Daha sonra göğüs hastalıklarına gittik o ilaçlı tomografi istedi akciğere pıhtı atmış olabilir dedi. Biz tekrar kardiyoloji doktoruna gittik o eğer pıhtı atsaydı filmde görürdüm dedi. Bana kas gevşeltici bağırsak için hap verdi ama benim içime göğsümün ortasına sanki birisi baskı yapıyor gibi yani kendime gelemedim
Mtx iğne ve kapalı ameliyat olan var mı böyle durum yaşayan