dış gebelik korkusu... :((((

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
43
kızlar merhaba....kaç gündür sağ yumurtalık bölgemde bıçak gibi saplanan bir ağrım var...duramıyorum....benim daha önce tüplerim alınmıştı...dış gebelik olma riskin olmaz dedi doktorum...ama bu ağrıya başka bir anlam da veremiyorum...

ya kzılar testlerde hamile çıkıyorum çok şükür değerlerimde yüksek...cuma günü ultarsyona gidecektim ama doktorumla görüştüm az önce bugün gel ozaman bir bakalım dedi....4 gibi gideceğiz....

kızlar ya çok endişeleniyorum...sizce bu ağrı neyden olabilir??? başınıza hiç böyle birşey geldi mi? dış gebelikmidir?

canım bence dış gebelik değildir senin değerlerin yüksek sanırım dış gebelikte değer katlanmıyormuş yanlış bilmiyorsam tüplerinde alındıysa bence hiç olamaz çünkü biliyosunki tüplerde olan bişey bu bence bebişin kendine yer açıyordur:) inşallah hayırlı haber alırsın bozma morelini

canım dıs gebelık degıldır bence en azından dıs gebelıkte bole agrı olmaması lazım merakla haberını beklıyorum

canım ben bi dış gebelik yaşadım bebek tüplere tutunmuştu.gecem gündüzüm birbirine karışmıştı dayanılmaz ağrılar çekiyodum benim sol tarafım da ağrılar olmuştu hemde baygınlık geçiricek ayakta yürüyemicek derecede. kan değerlerimde normal değildi senin tüplerin alınmış canım dış gebelik olamaz bence inşallah bi sorun yoktur.hamilelik ağrılarıdır.

dış gebelikle ilgili ayrıntılı bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? bu olay sırasında regl kesiliyor mu?

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

evet kzıalr çok şükürki dış gebelik değilmiş.... keseyi ve bebişimi gördüm....ama kalp atışları duyulmadı...ona biraz canım sıkıldı...doktorum haftaya gel duyulabilir....doktorum % 50 duyulur %50 duyulmayabilir dedi.... ona canım sıkıldı biraz.....:çok üzgünüm:

X