Merhaba kızlar sizlerle deneyimi mi paylaşıp be im gibi aynı durumu yaşayanlara umut olmak istiyorum reglm gecikince kan testi yaptım 1144 çıktı beta hcg doktorum 2 gün sonra tekrar gel beta takibi ayapicaz dedi 2 gün sonra beta 2347 olarak çıktı transvajinal yoldan baktı ve kese görünmedi dış gebelik olabilir kese görünmesi gerekiyor bu değer de dedi. Takipte kalacak dedi 2 gün sonra tekrar kan verdim sonuç 4367 çıktı tekrardan ultrasyondan baktı ve gene net birsey diyemedi kese gibi bir oluşum var ama tam kesede diyemiyorum dedi radyoloji ultrason yönlendirdi orada da kese görünmedi. Bugün tekrardan dogumhaneye gittim doktorum nöbetçiyim önce kan verdim sonuca göre ultrasyondan tekrar bakacağım sonuç 9397 çıktı ve bugün beta bu yulseklikteyken kesem göründü içinde bebek olusumuda var sat 6+1 gün doktor 5 hafta dedi muhtemelen geç döllenme benimngibi kesesi görünmeyen anne adayları telaslanmayin beta hcg 2 kötü artıyorsa kanama şiddetli kaşık ağrısı olmadığı sürece bekleyin mucizeler bizi bekliyor perşembe günü tekrardan kontrole çağırdı kesenin büyüyüp buyumedigine bakicak hepimiz hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım minik mucizelerimizi