Yüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar pazar adet olmam gerekiyordu fakat cuma gece saat 01.00 da pembe kan geldi cumartesi aksam iki idrar testi pozitif cikti ve hemen beta hcg kan testi verdim 56.9 cikti cumartesi gecesi tekrardan beta hcg verdim oda saat 01.00 da tam 24 saat sonra 79.6 cikti pazartesi gecesi test verdim saat 11.00 102 cikti sonuc doktor anormal dedi internetten baktigimde beta hcg iki gundebir iki katina cikarmiş benim ilk hcg cuma cumartesi baglayan gece iki gun donra pazartesi iki katina cikmis aslında 56 dan 102 ye fakat doktor kimyasal gebelik dis gebelik olabilir dedi rahminde kan vqr suan dedi kan olmasida normalmis arastirdigimda ama cok korkuttu doktor ne yapcagimo ne dusuncegimi bilmiyorum yardim edin
Insallah değildir Allah yardimciniz olsunYüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçmiş olsun
Sonuclariniz normal, baska doktora gidin hemenMerhaba arkadaşlar pazar adet olmam gerekiyordu fakat cuma gece saat 01.00 da pembe kan geldi cumartesi aksam iki idrar testi pozitif cikti ve hemen beta hcg kan testi verdim 56.9 cikti cumartesi gecesi tekrardan beta hcg verdim oda saat 01.00 da tam 24 saat sonra 79.6 cikti pazartesi gecesi test verdim saat 11.00 102 cikti sonuc doktor anormal dedi internetten baktigimde beta hcg iki gundebir iki katina cikarmiş benim ilk hcg cuma cumartesi baglayan gece iki gun donra pazartesi iki katina cikmis aslında 56 dan 102 ye fakat doktor kimyasal gebelik dis gebelik olabilir dedi rahminde kan vqr suan dedi kan olmasida normalmis arastirdigimda ama cok korkuttu doktor ne yapcagimo ne dusuncegimi bilmiyorum yardim edin
Cok tesekur ederim incelemelerimle oyle gordum fakat doktor o kadar sert ve kaddardi ki dun geceden beri agla agla harab oldumSonuclariniz normal, baska doktora gidin hemen
Aglamayin bosuna, bazi doktorlar boyle maalesefC
Cok tesekur ederim incelemelerimle oyle gordum fakat doktor o kadar sert ve kaddardi ki dun geceden beri agla agla harab oldum
Evet malesef ki öyleler yani haftaligimi bile soylemedi neyim ne sekildeyim bilmiyorum
Allah razi olsun sizden azda olsa gönlüm ferahladı.Aglamayin bosuna, bazi doktorlar boyle maalesef
ALLAH yardimciniz olsun bende ilk belirti batma ve ustune gorme yasadim fakat suan iyi durumda gidiyormuş insallah tabi 3aylik olana kadar net konusmuyolar ama Allahtan umit kesilmezMerhaba bende su an diş gebelik yaşıyorum. İlk önce kimyasal sandık yükseldi ve düştünüz an 400 lere çıktı iğne vuruldum 4 gün hastanede kalacakmışım kalıyorum şu an yarın beta bakacaklar düşmüşse gideceğim yoksa yine iğne vuruyorlarmış yine kalacakmışım Allah korusunben gebeliği göğüs büyümesi ile anlamıştım beta yükseldikçe büyüdü. Küçülmeye başlamıştı şimdi baktım yine büyümüş çok korkuyorum sizin bir belirti var mıydı?
4. ve 7. gün arası yükselmesi normal karşılanıyor. Tez zamanda sıfırlanır inşaAllahMerhaba bende su an diş gebelik yaşıyorum. İlk önce kimyasal sandık yükseldi ve düştünüz an 400 lere çıktı iğne vuruldum 4 gün hastanede kalacakmışım kalıyorum şu an yarın beta bakacaklar düşmüşse gideceğim yoksa yine iğne vuruyorlarmış yine kalacakmışım Allah korusunben gebeliği göğüs büyümesi ile anlamıştım beta yükseldikçe büyüdü. Küçülmeye başlamıştı şimdi baktım yine büyümüş çok korkuyorum sizin bir belirti var mıydı?
Arkadaşlar iyi akşamlar sizce benim kimyasal mı doktor rahim duvarın kalınlaşmış ama kimyasal olabilirYüksek ihtimalle kimyasal gebelik geçmiş olsun
Kimyasal olması için azalması gerekiyor ama sizinki artıyor. Diş gebelik ile ilgili bir şeyler söylediler mi? Şu an nasıl durumunuzArkadaşlar iyi akşamlar sizce benim kimyasal mı doktor rahim duvarın kalınlaşmış ama kimyasal olabilir
Dedi yaşayan var mı Eki Görüntüle 3243937
Kimyasal gebelik olabilir. Genellikle kromozal bir anormallik varsa vücut direkt hamileliği bitiriyor. Aslında kötü bir durum değil. Hastalıklı bir şey sonlanıyor gibi düşünebilirsiniz. Dış gebelik olmadınız için bence şanslısınız. Çünkü kimyasaldan sonra yine sağlıklı bir şekilde denemelere başlayabilirsinizallah yardicimiz olsun herkesin gonlune göre versin
Benimde durumum ic acici degil Kafam hem cok karışık hemde korku içindeyim ilk hamileliğim adetten 2gun once idrar testinde öğrendim ayni gun kan verdim sonuc 96 çıktı ertesi gun saglikocaginda kan verdim tum degerlerime ve hcg bakildi orda 51 çıktı düşüş beni korkuttu ama doktor kit farkidir onemli degil degerlerin guzel dedi ilk testini yaptırdığım hastanede yeniden kan verdim ordada deger 26 çıktı ağrım kanamam yok pazartesi doktora gidecem sizce neden olmuştur bu düşüş
Benimde rahmim çok iyiydi. Bayağı kalınlaşmıştı ama değerlerim güzel artmıyordu. Odak bulamadılar. Çünkü beta 1000 üstü olması gerekiyordu kese için. Değerlerimi bir hafta takip edip dış gebelik olduğuna emin olmuştu doktorum. İnş sizinki normale dönerdış gebelik değil
Kimyasal olabilir dedi ama rahmin çok güzel dedi o yüzden bekleyelim dedi artıyor ama 2 kat değil
Umarım hayırlısı mevlam neylerde güzel eyler . Beklediğiniz adet gününden kaç gün sonra attı vücut onu peki ortalama ne kadar sürerBenimde rahmim çok iyiydi. Bayağı kalınlaşmıştı ama değerlerim güzel artmıyordu. Odak bulamadılar. Çünkü beta 1000 üstü olması gerekiyordu kese için. Değerlerimi bir hafta takip edip dış gebelik olduğuna emin olmuştu doktorum. İnş sizinki normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?