Dış gebelik kimyasal gebelik bilgisi olanlar bakabilir mi

doublecherry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
3
1
26
Merhaba kızlar ben bu başlığı hem bilgilenmek hem de şu anki durumumla alakalı bilgi almak için açtım daha önce dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşayanlar beta hcg artısınız nasıldı acaba ? Bilgi verebilir misiniz hem herkes bilgi sahibi olmuş olur Ben 2 gün arayla kan verdim 3 ündede iki katı artışım olmuştu yinede korkuyorum bilenler yazabilir mi♥️

Merhaba kızlar ben bu başlığı hem bilgilenmek hem de şu anki durumumla alakalı bilgi almak için açtım daha önce dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşayanlar beta hcg artısınız nasıldı acaba ? Bilgi verebilir misiniz hem herkes bilgi sahibi olmuş olur Ben 2 gün arayla kan verdim 3 ündede iki katı artışım olmuştu yinede korkuyorum bilenler yazabilir mi♥️
Canım neden bu korkuya kapıldın ki 2 gün arayala 2 kat artmış zaten sağlıklı olan da bu şimdiden kendini durduk yere strese sokma gebelik uzun bi süre en iyi şekilde geçirmeye çalış. Ben dış gebelik yaşadım ve 2 günde 2 kat artmıyordu ve sağlıksızdı

Bu kadar tedirgin ilerleme stresten uzak dur neden Beta hcg bu kadar sık baktırıyorsunuz ki:) doktor istemedikçe baktırmayın. En sağlıklısı bu, Allah korusun aksi bir durum olsa zaten hemen belli oluyor merak etmeyin.

Benim çok artıyordu sağlıklı gebelik sanıyorduk ama değilmiş 9000 lerde ameliyata alındım iç kanamadan

Hemen aktarayım ilk 48 hcg gördüm tek belirtim rüya yoksa iki gün süren adet kanamam bile oldu.sabah erkenden test yaptım silik çizgi daha sonra kan verdim 48 sonra 53 sonra 62 bugün 73 iki gün aralklarla aldığım sonuçlar bunlar bugün doktor dış gebelik dedi iğne yaptı kendiliğinden düşmesini beklicez dedi bı saat geçmeyen Aralıksz ağrı olursa mutlaka gel dediler tabi ilk ağladım orda görüyorum ama yalnis yerde çok tuhaf bı duygu insan şükür mu etmeli isyan mi bilemiyor tarifsiz duygular

Benim değerlerim 2 gün arayla 2.5-3 katı kadar artıyor yalnız korkum şundan sağ yumurtalığımda 3 cm ilk kist ve rahim arkasında serbest sıvı var doktor bunun dış gebelik belirtisi olabileceğimi söyledi tüm heveslerimi kırdı.. diğer iki gebeliğimde 4-5 kat artıyordu betahcg değerlerim ve şu an hiç akıntım da yok korkuyorum açıkçası umarım her şey yolundadır 🙏

Merhabalar arkadaşlar. Ben 5 Kasım'da 6,56 ile hamile olduğumu öğrendim. 8 Kasım'da 15.97 oldu. Fakat 9 Kasım'da regl kanamam başladı. Betam düşmüştür diyerek hastaneye gittiğimde betamın 24 olduğunu öğrendim. 11 Kasım'da 45, bugün ise 65 olduğunu gördüm. Doktorlar kimyasal ya da dış gebelik dediler. Gerçekten çok korkuyorum. Ben ne geçiriyor olabilirim? Değerim düşer mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hala kahverengi akıntım devam ediyor.

X