Dış gebelik kendiliginden düsen oldu mu

Gullec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
9
3
36
34
Merhabalar gunlerdir hastanelerdeyim adetim 39.gununu buldu kan belirli araliklarla 4 kere vajinal usg cekilmesine ragmen hic birsey görulmedi ancak kan degerim 1098 800 4700 ve bugun olarak 4000 ve yine ultrasonda hic bir olgu görulemedi doktor yuksek ihtimalle dıs gebelik diyor ama gorulmesi gerekmez miydi acaba dis gebeligi vucut eritiyor olabilir mi basina boyle bisey gelen varsa fikir verebilir mi artik cildiracagim

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım.
Vajinal olarak mutlaka görülmesi gerekiyordu aslinda 4000 değere göre.
Dış gebelik kendi kendini yok etmez canım bildiğim kadarı ile çünkü bebek rahim dışında bir yere yerleşiyor müdahele etmeden sonlanmıyor maalesef.
Doktor iyi bakamadı mı acaba? 🙄

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım.
Vajinal olarak mutlaka görülmesi gerekiyordu aslinda 4000 değere göre.
Dış gebelik kendi kendini yok etmez canım bildiğim kadarı ile çünkü bebek rahim dışında bir yere yerleşiyor müdahele etmeden sonlanmıyor maalesef.
Doktor iyi bakamadı mı acaba? 🙄
Farklı uc doktor bakti ayrı ayrı kafam gitti artık

4000 değerle nasıl göremezler hayret doğrusu 🤷‍♀️
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.
Ne yapmaya karar verildi peki?

4000 değerle nasıl göremezler hayret doğrusu 🤷‍♀️
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.
Ne yapmaya karar verildi peki?
Amin inşallah allah razı olsun 🙏🏼 hâlâ beklemedeyim baska bi doktor daha bakacakmıs kendimden igrendim artik gelen bakio giden bakio

Amin inşallah allah razı olsun 🙏🏼 hâlâ beklemedeyim baska bi doktor daha bakacakmıs kendimden igrendim artik gelen bakio giden bakio
Öyle düşünme arkadaşım sagligin icin mecbursun su an.
Hayırlı sonuc olsun da bakan son doktor olsun inşallah.

Merhabalar gunlerdir hastanelerdeyim adetim 39.gununu buldu kan belirli araliklarla 4 kere vajinal usg cekilmesine ragmen hic birsey görulmedi ancak kan degerim 1098 800 4700 ve bugun olarak 4000 ve yine ultrasonda hic bir olgu görulemedi doktor yuksek ihtimalle dıs gebelik diyor ama gorulmesi gerekmez miydi acaba dis gebeligi vucut eritiyor olabilir mi basina boyle bisey gelen varsa fikir verebilir mi artik cildiracagim
Geçmiş olsun 7 Mayıs’ta bana da dış gebelik teşhisi konuldu, ve iğne yapıldı.1600 değerim 2000 850 ve dün 247 ye düştü. Kanamam 1 Mayıs’tan beri oluyor şiddetli sancım var , vücuttan attığımı söylüyorlar. Gün aşırı doktora gidiyorum , çift doktor ile söylenenleri teyit ettiriyorum yani iki hastaneye aynı anda gidiyorum bu normal bir süreç sağlık için şart ,umarım kısa zamanda tedaviye başlarlar , tekrar geçmiş olsun

Back
X