Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su an yok hiç kalkmadan yat dedi yatıyorum bir de progesteron kullanıyorum göbekten ayrıca 5 günde 1 kere düşük önleyici bir iğne verdi o hemen kanamayı kesecek dedi 2 defadır kullandım ilk yaptırdığımda yine leke leke geliyordu kanama ama dün 2.yaptırdım hiç kanama olmadı yaptırdıktan sonra
27 Mart ve 29 Mart aynı labratuar mi yapıldı.ilk 2 artış çok güzel Son iki de yine fena sayılmaz %60 civarı Umarım geç dollenmedir ve gördüğünüz yerleşme kanamasidir.
27 Mart ve 29 Mart aynı labratuar mi yapıldı.ilk 2 artış çok güzel Son iki de yine fena sayılmaz %60 civarı Umarım geç dollenmedir ve gördüğünüz yerleşme kanamasidir.
Kızlar Doktor kesin diş gebelik dedi bana ilk önce kürtaj dedi istemiyorum dedim. İğneyi öğrendim çünkü sizlerden. Yarın Ege üniversitesinde yapılacak iğne işlemi 1 ya da 2 gece yatış olacakmış. O neden yapılıyor. İğne kabadan yapılıyor diye okudum kalma amacı nedir takviye vb bir şey mi olacak?