- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Diş gebelik kanaması nasıl oluyor arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu olmuştu ya Allah aşkına bana yardım edinBenim kahverengi akıntı şeklinde kanama olmuştu
Beta nasıl yükselmişti benim çok düşük ilerliyorGünlük ped i bile doldurmayacak kadar akıntı oluyordu benim. Gebelik testim pozitif çıkınca doktor ultrasonla baktı kese göremedi. Ya düşük yaptın yada dış gebelik dedi. Ertesi gün kürtaj oldum ve dış gebelik olduğu anlaşıldı sonuca göre. 2 doz mtx iğnesi oldum betam değerim şuan düşme aşamasında tedavim henüz bitmedi. Hiç bir belirtim yoktu kahverengi akıntı dışında bu arada benim betam 16 binlerde çıktı ilk kan verdiğimde o yüzden kesindi normal gebelik olsa kesenin o değerde görünmesi gerekiyormuş
Adetin geçtiği günün 1 gün sonra anladımSiz çok erken hamile olduğunuzu fark etmişsiniz sanırım ben fark ettiğimde geç olduğu için ilk kan verdiğimde fark edildi. Dış gebelikte en önemli şey kesenin görünmesi anladığım kadarıyla sizin daha çok erken görünmesi için
Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin tez vakitteAnladım inşallah sağlıklı bi gebeliğiniz olur. Dış gebelik demek için erken gibi duruyor yaşadığım deneyime göre betanın daha yüksek seviyelerinde doktorlar tam olarak söylüyor ne olduğunu
Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte
Dış gebelik teşhisi konulduysa neden düşük önleyici kullanıyorsunuz.Çok mu olmuştu ya Allah aşkına bana yardım edin
Kırmız pembe ve kahverengi kanamalarım oluyor düşük önleyici kullanıyorum.
Onun disinda beta çok yavaş ilerliyor sizin de öyle miydi? Nasıl anladınız diş gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz
Bilmiyorum ki daha önce hiç yaşamadım beta yavaş ilerliyor diş gebelik bu dedi kanama var diye düşük önleyici iğne verdi yıllardır çocuk için çabalıyoruz diye bir süre takip edelim yoksa hemen ilaçları bıraktıracaktım dedi bende bir umut bekliyorumDış gebelik teşhisi konulduysa neden düşük önleyici kullanıyorsunuz.
Normal.sartlarda gebelik sonlansin diye iğne yapılır.
Kahve rengi, pıhtıli zeytin ezmesi gibi, bazen pembemsi kırmızımsi leke oluyor ama günlük ped dolduracak kadar çok degil
Ağrı sancı var mı?Bilmiyorum ki daha önce hiç yaşamadım beta yavaş ilerliyor diş gebelik bu dedi kanama var diye düşük önleyici iğne verdi yıllardır çocuk için çabalıyoruz diye bir süre takip edelim yoksa hemen ilaçları bıraktıracaktım dedi bende bir umut bekliyorum
Kese görmedin miÇok mu olmuştu ya Allah aşkına bana yardım edin
Kırmız pembe ve kahverengi kanamalarım oluyor düşük önleyici kullanıyorum.
Onun disinda beta çok yavaş ilerliyor sizin de öyle miydi? Nasıl anladınız diş gebelik olduğunu ne zaman öğrendiniz
Yok kese görünmedi çarşamba gidecegimKese görmedin mi
Değerleriniz kaçYok kese görünmedi çarşamba gidecegim
durum nedirDiş gebelik kanaması nasıl oluyor arkadaşlar?
22 martta adet olmam gerekyordiDeğerleriniz kaç
Adetlerimiz duzenliyse beklenen adetten kaç gün sonra yaptırdınız ve sonuçlar kaç çıktı.
Belki geç döllenme olabilir
Nasıl durum?durum nedir