- 18 Aralık 2024
- 14
- 0
- 34
Bayanlar selam.. Ekim ayının başında nişanlımla korunmasız birliktelik yaşadık. İçime sperm gelmedi ama her ihtimale karşı ertesi gün hapı kullandım. O ay içerisinde adet oldum. Ama üstüne görme olabilir diye yinede kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Kasım ayında kasık ağrılarım olduğu için bu sitede biraz araştırma yaptım ama hamile olduğu halde adet olanların yazılarını görünce tedirgin oldum ve 20 kasımda tekrar kan testi yaptırdım yine 0.100 çıktı ve aynı gün yine adet oldum. Ama kasıklarımda ara ara ağrılar oluyordu. 4 aralıkta Doktora gittim kontrol etti pcos var hormon testi yapalım içinde beta hcg testide var dedi. Orada da beta hcg testi 0.100 çıktı. Ama 2 gündür boynum ve omzum tutulmuş gibi ağrıyor. Birde iki adetimde kahverengi kanamalı oldu süresi normaldi ama rengi kahverengi olduğu için içime sinmeyen bir şeyler oldu. Dış gebelik ile ilgili İnternet'ten okuyorum bazı şeyler ama çok anlamadığım konular olduğu için size sormak istedim. Sizce bu yaşadıklarıma rağmen dış gebelik ihtimali var mıdır?