Dis gebelik hakkinda merak edilenler

Yokyohhhjjjj
yok 7 aylik evliyim cok istiyoruz ama olmuyor bu ay adetimin üzerinden 3 gun gecti ama sonra adet oldum 😥 insAllah olur Amin cnm insAllah ya çok istiyoruz ama nasip olmuyor
Olur canım dert ettiğin şeye bak.daha çok yeni evliliğininiz. Bunları dert etmeyin.akisina bırakın gezin dolaşın birbirinizin tadını çıkarın tabiri caizse.zaten bebek olur bisekilde.1 yıldan sonra hala olmazsa bir doktora gidip muayene olun.sende esinde.

Kimyasal gebelikte yavas yavas düşmesi lazım eğer düşüp tekrar yükselirse dıl gebelik .
Bebğin yerleştiği yere göre değişiyor zorluğu inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur
İnş. Canım benim sol tarafım ağrıyor genelde sanırım o bölgede. Hatta geçen gün sol böbreğim okadar agridiki anlatamam..hakkımızda hayırlısı. Seninde bebeğin hayırlı olsun.yeni hamilesin sanırım.

• Beğen
Reactions: H E
İnş. Canım benim sol tarafım ağrıyor genelde sanırım o bölgede. Hatta geçen gün sol böbreğim okadar agridiki anlatamam..hakkımızda hayırlısı. Seninde bebeğin hayırlı olsun.yeni hamilesin sanırım.
Allah razı olsub evet yenı sayılır 11 haftalığız henuz 🤲🏻
Rabbım isteyen herkese nasip etsin ..

Kasım ayında bnde kürtaj oldum ..

Kızlar ben doktordan geldim.beta değerim 1128 den 1830 a çıkmış..progestan degerime de bakti 18.9 çıkmış. doktor keseyi göremedi ama değer gayet güzel bu değerde göremememiz normal cuma günü keseyi görürüz inşallah..göremezsek ona göre bir yol çizeriz dedi.dis gebelikte iğne ile düşer kürtaj ilk patolojik bulgu olarak yapıyoruz dedi..ama şuan normal hamile olma olasılığımda varmış değerim hiç düşmedi benim hep ilerledi ama tabi 2 kat olarak gitmedi daha az ilerledi.yuzde 60 yeterliymis sanırım ilerlemede illaki 2 kat olmasına gerek yokmuş..tabi benim kahverengi lekelenmelerim oluyor onun içinde şuan Protestan hap kullan dedi.bakalim hayırlısı inş. Dualarınızı bekliyorum...
Acaba benim gibi olan var mı değerler düşmeden yükselip dış gebelik tanısı konan ya da hamile olan..

Valla cnm cok yuksekti hatta 3 tane agir igne vurdular düşmesi 6 tane vurduktan sonra düştü bildiğim kadariyla seninkinden yüksekti çünkü degerler bile.doktora acayip geliyordu git baktir yarin insAllah hamile.olursun
Metotrexat iğnesi. Bende 8 doz vuruldum anca düştü. Rabbim yardımcımız olsun

Canım sizin değerler bi düşüp bi yükseldi mi..benim yüzde 60 da olsa devamlı yükseliyor oyuzden bi umut doğdu içime aslında. En son kaçtı değeriniz iğne vurulduğunda.

Kızlar benim değer 1830 dan 2550 ye çıkmış ve kese görünmedi. Kesin dış gebelik dedi doktor yarın iğne yapıp sonlandiracakmis

Başka bir doktora görünseniz farklı bir yorum yaparmı acaba bir umut insan hep bekliyor umarım sağlıklısı hayırlısı neyse onu nasip etsin mevlam..hamilelik testlerinde çift çizgiyi görünce havalara uçuyoruz ama gerısıde varmış ttabii insan başına gelince anlıyor yaşayınca bunlarda varmış diyorsun.
Mevlana ne demiş istediğin birşey olursa bir hayır ara olmazsa eğer bin hayır ara...dilerim senin için en hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba kızlar bu konuyu benim gibi merak eden ve ihtiyacı olan arkadaşlar içinde açıyorum. Çünkü çok fazla araştırılarak ve karşılaşılan bir durum ve malesef hep eski tarihli.birbirimize bu süreçte destek olalım inş.

özellikle dış gebelik geçiren arkadaşlar yardımıniza ihtiyacımız var.oncelikle ben durumumu anlatayım.16 Şubat son adet tarihim.16 Mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün öncesinde bikere leke gelmişti devam etmedi.adet olacağım ama olmadığım gün beta hcgye baktırdım çünkü çok bel kasik karın ağrım vardı 7.12 çıktı...iki gün sonra 12oldu değer..ama ertesi gün 3 gün kanamam oldu..ben adet oldum sandım sonra ağrılarım devam edince tekrar doktora gittim 12 değerinden 4gun sonra degerim 47 olmuş.3gun sonra baktırdım 201 olmuş...2 gün sonra tekrar baktırdım 617 olmuş. Doktor değerler güzel normal gebelik dedi bi hafta sonraya kese için gün verdi.ama sonra kahverengi akintilarim olmaya başladı 4 gündür de devam ediyor.progestan baslatti.bugun keseyi görmek için gittik göremedik yine çünkü beta ancak 1218 olmuş..yani çarşamba 617 idi.pazaresi 1218 olmuş..normalde 2 kat artacağı için 2500lere ulaşması ve keseyi görmemiz gerekiyordu.simdi çarşamba tekrar gideceğim..acaba benim gibi olup yükselen var mı..yoksa dış gebelik mıdır..dış gebelik belirtileriniz nelerdi.ve o süreç nasıl ilerledi.bana kürtaj falan dedi doktor ama ortada kese yokken neyi kürtaj edecek içindeki sıvıyı mi acaba.lutfen sizlerden cevap bekliyorum...
Merhaba ben en son 19 subatta adet oldum 25 gunde bir gelen adet oluyorum martta adet olmadim. Nokta kadar kan geldi sonra koyu renkte ama cok az. Adet gecikmesinden 9 sonra 25 martta idrar testi yaptim iki cizgi cikti acilen doktora gidip beta kan tahlili istedim yaptirdim. Deger 2334 cikti asiri kanamadan sonra jinekoloji aciline gittim endovajinal ultrason yapildi kanamam artti 48 saat sonra kan tahlili yaptir dedi jinekolog, acil bisey olursa ararim seni yoksa pazartesi gel keseyi gormem lazim dedi. Kan tahlili 2334 den 3066 ya cikti. 30 martta Aile hekimime gittim hasta oldugum icin ve beni sehir disindaki bi hasteneye yonlendirdi, o aksam gittim. Ordaki jinekolog tekrar kan tahlili yaptirdi (deger 3299 cikti) yine endovajinal ultrasonu cekti baya aradi taradi tabi ben korktum agladim sular seller... bi üstünü cagirdi oda tekrar ultrasonu tekrarladi ve dis gebe oldugumu ogrendim... igne vurdular gebeligi sonlandirmak icin. Psikolojim berbat kanamam durmadi iki gun boyunca asiri pihtilar falan.. igne vurduklarinin 4cu gunu tekrar o hastaneye gittim beta degeri hafif yukselmis dediler, yarin tekrar randevum var iste insAllah degerler dusmustur... 5 gunluk bi sevknc yasatti yavrum ve gitti.
5haftalik 3 gunluktu...
Eger kucukse igne yapiyorlar (kemoterapide kullandiklari madde) veya hap tedavisi bildigim kadariyla. Daha buyukse kurtaj evet (embriyo'yu aliyorlar iste)
Gecmis olsun bu arada Rabbim kimseye yasatmasin hala psikolojim kotu 2 yildir istedikten sonra umutsuz oldugum anda gelmisti yavrum ama olmadi...

Merhaba ben en son 19 subatta adet oldum 25 gunde bir gelen adet oluyorum martta adet olmadim. Nokta kadar kan geldi sonra koyu renkte ama cok az. Adet gecikmesinden 9 sonra 25 martta idrar testi yaptim iki cizgi cikti acilen doktora gidip beta kan tahlili istedim yaptirdim. Deger 2334 cikti asiri kanamadan sonra jinekoloji aciline gittim endovajinal ultrason yapildi kanamam artti 48 saat sonra kan tahlili yaptir dedi jinekolog, acil bisey olursa ararim seni yoksa pazartesi gel keseyi gormem lazim dedi. Kan tahlili 2334 den 3066 ya cikti. 30 martta Aile hekimime gittim hasta oldugum icin ve beni sehir disindaki bi hasteneye yonlendirdi, o aksam gittim. Ordaki jinekolog tekrar kan tahlili yaptirdi (deger 3299 cikti) yine endovajinal ultrasonu cekti baya aradi taradi tabi ben korktum agladim sular seller... bi üstünü cagirdi oda tekrar ultrasonu tekrarladi ve dis gebe oldugumu ogrendim... igne vurdular gebeligi sonlandirmak icin. Psikolojim berbat kanamam durmadi iki gun boyunca asiri pihtilar falan.. igne vurduklarinin 4cu gunu tekrar o hastaneye gittim beta degeri hafif yukselmis dediler, yarin tekrar randevum var iste insAllah degerler dusmustur... 5 gunluk bi sevknc yasatti yavrum ve gitti.
5haftalik 3 gunluktu...
Eger kucukse igne yapiyorlar (kemoterapide kullandiklari madde) veya hap tedavisi bildigim kadariyla. Daha buyukse kurtaj evet (embriyo'yu aliyorlar iste)
Gecmis olsun bu arada Rabbim kimseye yasatmasin hala psikolojim kotu 2 yildir istedikten sonra umutsuz oldugum anda gelmisti yavrum ama olmadi...
Sizede çok çok geçmiş olsun değeriniz sıfırlanır inşallah en kısa zamanda dilerim daha sağlıklı hamilelik haberlerinide paylaşmak kısmet olsun hepimiz için

5haftalik 3 gunluktu...
Çok sağol canım samimi duyguların inş..bende şuan hastanedeyim.bikac tahlil istediler verdim sonuç bekliyorum.sonuclar çıkınca iğne yapacaklar bakalım. Rabbim yardımcımız olsun..

Amin Allah razi olsun Rabbim kimseye yasatmasin dilegen istegen herkese Rabbim saglikli huzurlu stressiz hamilelikler nasip etsin...
Cogu insan abarti oldugunu dusunur basina gelmeyen bilmez insan unutmaz sadece o duyguyla yasamaya calisir ve devam eder.
Suan beklemedeyim kan tahlili yaptilar sonuclara bakacaklar eger yine yukselmisse tekrar o igneyi yapacaklar...
Hepinize gecmis olsun
3oglanannesi 3oglanannesi Melina melina Melina melina cevap verdiginiz icin mesajiniz icin cok tesekkurler... saglicakla umutla ❤

Amin Allah razi olsun Rabbim kimseye yasatmasin dilegen istegen herkese Rabbim saglikli huzurlu stressiz hamilelikler nasip etsin...
Cogu insan abarti oldugunu dusunur basina gelmeyen bilmez insan unutmaz sadece o duyguyla yasamaya calisir ve devam eder.
Suan beklemedeyim kan tahlili yaptilar sonuclara bakacaklar eger yine yukselmisse tekrar o igneyi yapacaklar...
Hepinize gecmis olsun
3oglanannesi 3oglanannesi Melina melina Melina melina cevap verdiginiz icin mesajiniz icin cok tesekkurler... saglicakla umutla ❤
Bende bugün iğne oldum.1 hafta rapor verdi.vucud direncini kıran bi iğne olduğu için toplum içine çok çıkmamak lazımmış. Mesela bu konudan kimse bahsetmemisti. İnş. 2.igneye gerek kalmadan atlatırız.

Bende bugün iğne oldum.1 hafta rapor verdi.vucud direncini kıran bi iğne olduğu için toplum içine çok çıkmamak lazımmış. Mesela bu konudan kimse bahsetmemisti. İnş. 2.igneye gerek kalmadan atlatırız.
Bunu bana soyleyen olmadi canim. InsAllah seninkide duser. Benimki 4cu gun yukseldi bugun baktilar 3900mus en son bugun 1800 e dusmus. Umarim ikinci igneye gerek kalmaz senin icinde... Rabbim sifani versin insAllah

çok geçmiş olsun canım bende geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zor atlattim psikolojim bozuldu bi ay kanamalı kaç doktora gittim kac kere kan verdim anlamadılar degerler duzensiz inip cikiordu kese görünmüyordu yok kürtaj yapalım dediler kese görünmezken ne kürtajı dedim eğer kürtajda düşmezse ozaman dış gebeliktir dedi en son artık neolcaksa olsun kürtaj olayim dedim kasiklarimda da agrilar basladi devamlı gittiğim doktor daha senin ilk gebelik hemen kürtaj yapmayalım dış gebelik olabilir üniversite hastanesine git dedi oraya gittim hemen yatış yaptılar dış gebelik dediler niye böyle geç kaldın dediler tabi değerim 12 binlere çıkmıştı.önce değerin yüksek ağrıların da var ameliyat dediler tüpün gidebilir dediler ağladım çok dua ettim sabaha ağrım azaldı doktor dedi iğneyle tedavi edelim geçmezse düşmezse ameliyat dedi ilk doz da değerim pek düşmedi.2.ci dozda şükür düşmeye başladı 15 gün hastanede yattım.12 binken 2 binde ciktm hastaneden evden her hafta kan verip takip ettim sıfırlanmasi baya zaman aldı kanamam ara ara hala geliyordu.Rabbime cok sukur ameilytsiz atlattim çok zor bi surecti inşallah sizde atlatırsiniz ikinci iğneyi gerek kalırsa hiç korkmayin tabi inşallah gerek kalmazda. şuan gebeyim şükür normal gebelik bunda da bebeğin eşi önde olduğu için kanamalar yaşıyorum ama inanıyorum bunlar imtihan Rabbim inşallah bu sıkıntıları unutturcak günler de verecek inşallah

Benim 4+3. Bat günü beta 139 iki gün sonra 494 oldu.Belirtilerimde kasık bel ağrısını hep tek taraflı yaşadım. Sol böbreğim ağırdı sonra sol kasığım. Normal mi acaba tek taraflı olması?

Bunu bana soyleyen olmadi canim. InsAllah seninkide duser. Benimki 4cu gun yukseldi bugun baktilar 3900mus en son bugun 1800 e dusmus. Umarim ikinci igneye gerek kalmaz senin icinde... Rabbim sifani versin insAllah
Malesef canım 2.igneyi vuruldum dün..düşmezse değer ameliyat dedi malesef.

Back
X