Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende bu ay dış gebelik yaşadım beta hcg degerlerim yavaş atıyordu. Beta hcg 2500 olmasına rağmen kese görülmedi. Sonra Tüpte olduğu anlaşıldı ve dün iğne oldum. Hala çok korkuyorum bu iğne çok canımı acitti. Normalmidir bu kadar çok ağrı yapması bilmiyorum ama allah kimseye yaşatmasin. Şimdi sonra ki gebeliğim yine aynısı olurmu diye endişeliyim.
Hayır hastaneye yatırmadilar. Zaten 2500 olan beta hcg iğneden sonra bir hafta geçince tekrar bakıldı 5500 olmuş. Fakat sağ türündeki görünüm 7,5 mm den 1,5 mm düştüğü için doktor ameliyat yerine bir doz daha iğne yaptı dün. Şimdi haftaya tekrar beta hcg ölçülecek. Ağrım olmadığı için beklemedeyim... çok zormuş böyle beklemek. Senin adına sevindim kavuşmuşsun yavruna, benimde bir kızım var ona kardes istedik ama böyle oldu (
Ha birde bende hastanede yatmadim ama imza karşılığında bıraktılar hastaneden. Agrin oldugunda hemen gel falan diye tembihliyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol inşallah kurtulurum şu sıkıntıdan çok bunaltti beni. Ben İstanbul'dayim Acıbadem hastanesine gidiyorum. Bana uygulanan iğne hergün yapılan bi iğne değil en fazla iki doz yapılıyormus. Bazen tek doz yeterli oluyormuş ama bana ikincide yapıldı
Methotreksat diye bi iğne. .. bi kez yapılınca ikinci dozu ancak bir hafta geçince yapılıyormus. Umarım etkisi olurda ameliyatsız biter bu iş.. senin hastaneye yatirilisin dediğin gibi araştırma hast. Olduğu için özel hast. Yatirmiyor bu gibi durumlarda... Ancak ameliyat kesin görünüyorsa o zaman yatış yapıyorlar...
Ha birde bende hastanede yatmadim ama imza karşılığında bıraktılar hastaneden. Agrin oldugunda hemen gel falan diye tembihliyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin de ilk iğneden sonra beta hcg değerin yükselmismiydi. Bide en çok kaç oldu. Sana da çok geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin böyle bir sıkıntı...
arkadaşlar 1 ay önce kürtaj oldum ve dış gebelik içinde iğne yapıldı ve gebelik sonlandırıldı ama ben korunmadım dr normal gebelik olabilir dedi taki dün patolaji sonucumu alana kadar ve dış gebelikmiş gebe kalmışsam sorun olurmu
canım ben senin sorunu anlayamadım? daha detaylı anlatırmısın? bu arada durmun nasıl?
Aslında yukarıda anlattıklarımin dışında başka anlatacak bi şey yok. Gebe olduğumu öğrendiğim de çok sevindim fakat beta hcg artışlarım duzensiz di.. rahim de kese görülmeyince şüphelendi doktorum bi kaç gün sonra sol tüpumde yerleşmiş olduğunu gördü kesenin... Bu nedenle sonlandırma iğnesi oldum. Bir hafta sonra değerler düşeceğine yükselince bir doz daha iğne oldum. Şimdi önümüzdeki cumartesi yeniden beta hcg bakılacak. İnşallah düşerse ameliyat olmadan kurtulabilicem...
Aslında yukarıda anlattıklarımin dışında başka anlatacak bi şey yok. Gebe olduğumu öğrendiğim de çok sevindim fakat beta hcg artışlarım duzensiz di.. rahim de kese görülmeyince şüphelendi doktorum bi kaç gün sonra sol tüpumde yerleşmiş olduğunu gördü kesenin... Bu nedenle sonlandırma iğnesi oldum. Bir hafta sonra değerler düşeceğine yükselince bir doz daha iğne oldum. Şimdi önümüzdeki cumartesi yeniden beta hcg bakılacak. İnşallah düşerse ameliyat olmadan kurtulabilicem...
Gelişimci pardon ben diğer arkadasin bana sorduğunu sandım. Şimdi farkettim senin ona yazdığını....
canım olsun önce anlayamadım neden öyle yazdığını ikinci postunda anladım...inşallah senin ameliyata gerek kalmaz..benimkinde dr.un suçumuydu böylemi olması gerekiyordu bilmiyorum..iğneler vuruldum ardındanda yine tüpüm yırtıldı ve iç kanama geçirdim..nerdeyse 1 ay kaldım hastanede
Senin neler yaşadığını o kadar iyi anlayabiliyorum ki... şu an tek korkum hem o iğneleri olup hemde ameliyat olmak zorunda kalmak..Umarım gerek kalmaz...