Öncelikle merhaba.dis gebelik geciriyorum.ilk doz iğne yetersiz kaldı. 2. Doz iğneyi vurmak zorunda kaldim.kan degerlerimde 2.igneden sonra ciddi bir düşüş oldu.en son 520 ye kadar düştü. Bugun yani 5 gün aradan sonra tekrar kan verdim degerim 480 e düşmüş.cumartesi tekrar kan verecem.ama anlayamadigim sey deger düşüşünün bu kadar yavaslamasi normal mi?
Dis gebelik geçiren ve sesimi duyanlar lutfen cevap yazin.siz neler yaşadınız. Degeriniz düşüş leri nasil oldu ne zaman sifirlandi.ve en onemlisi tekrar dış gebelik yaşadınız mı.?yada ne zaman hamile kaldiniz?
çökmüş ve bitmiş durumdayim.ne zor şeymiş bu dış gebelik. 1 aydan fazla oldu hala bitmedi...artik sabrimin ve umudumun son noktasindayim....
Dis gebelik geçiren ve sesimi duyanlar lutfen cevap yazin.siz neler yaşadınız. Degeriniz düşüş leri nasil oldu ne zaman sifirlandi.ve en onemlisi tekrar dış gebelik yaşadınız mı.?yada ne zaman hamile kaldiniz?
çökmüş ve bitmiş durumdayim.ne zor şeymiş bu dış gebelik. 1 aydan fazla oldu hala bitmedi...artik sabrimin ve umudumun son noktasindayim....